.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 211
    Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Мазна коса
    Дълга МАЗНА коса
    Трета вежда
    Изрисувани вежди
    Лош дъх
    Немити зъби
    Много зле пъпчасал
    Не изкъпан
    С косми под мишниците
    С мустак
    С изгризани нокти
    Прекалено грижовен
    Тих
    Прекалено неподдържано тяло
    Прекалено поддържано тяло
    Да не си сменя белиото
    Аругантен
    Пияница
    Да се облича като рапар 'щото е готино
    Да се облича като гей

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

anonymous708973
    Guest
    Мразя девствени мустаци!!!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Мразя девствени мустаци!!!
    +1

Незабравима - трета вежда и мустак е едно и също

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Мазна коса

Аругантен
    А грамотни харесваш ли?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мазна коса

Аругантен
    А грамотни харесваш ли?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мазна коса

Аругантен
    А грамотни харесваш ли?
    Sad story
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Аз имам въпрос към всички "Мис Претенции", които описват чертите, които не харесват в мъжките индивиди - вашия сериозен приятел (без значение сегашен или бивш) отговаря ли на 100% на критериите ви? Защото си мисля, че дори и те не отговарят напълно на тях, но правите компромиси, защото ги обичате. Според всичките черти и вредни навици, които са изписани в темата трябва да ви кажа, че ще срещнете идеалния мъж точно НИКОГА.

anonymous708973
    Guest
    Да.
    Тъкмо открих темата, в която конкретно съм си писала изискванията. Проверих ги едно по едно. Приятелят ми (1 година сме заедно) отговаря на абсолютно всяко едно от тях - на 100%!
    Единственото, което бих променила, е да го науча да споделя емоции малко повече. Защото от 1 нещо прави адския филм и аз нищо не знам за него, докато не мине... една седмица примерно. И дотогава филмът тооолкова се е развил в главата му, че трябва да приложа страшно търпение (което е страшно трудно за мен), за да му обясня нещата бавно и полека, за да разбере, че нещата въобще не стоят така, както си мисли.

Впрочем, провери пак темата. Изискванията тук са някакви минимални и опират само до външния вид - спретнат, чист, поддържан, но не прекалено.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Тия "изисквания' са толкова относителни и постоянно търпят промени...всяка мацка,по която съм си падал с нищо не си прилича с предната...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Аз пък най - много мразя мъжът да е клюкарка. Видя ли тази черта в някой представител на мъжкия пол, той спира да бъде мъж за мен.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз пък да ви кажа отговарям на почти всички изисквания освен това за ревността , много ги ревнувам ей ! И не мога да разбера,какво ви пречи обличането с малко по-изсулени дрехи,смисъл може да е такъв стила на човека,може да му харесва така да се облича :/ Мен пък ме дразнят ония спортните копелета Addidas ,Nike, bullshits...много станаха на мода тия марки За жалост...
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Ююю.. мразя момчета, на които им липсва възпитание и лична хигиена! Съвсем искрено, противоречиво на другите коментари че не харесват срамежливостта.. НАПРОТИВ АЗ Я ОБИЧАМ! Уважавам момчета със собствено мнение, а не някакви здуханяци да ми се правят на интересни, само и само да привличат внимание... ГЛУПАВИ момчета мразя! И най-важното е: Всеки човек гледа на първо място външен вид, може да харесвате момиче, но просто да не сте по нейния тип... Не се променяйте! Едно момче ми прави комплименти, прегръща ме и нз си кво още, но той е супер отворен и общителен човек, сладък е но нищо повече... Бъдеще НЯМА, по ясната причина, че обясних един от критерийте си за момче! Харесвам потайни момчета... еее и външния вид е най-важен , но като не отговаряш на изисканията на някой.... оставяш и напред !

Град
    София
    Епа аз се бръснем,спортувам и не съм тъп .Май от всичко прочетено досега единствения проблем ми е,че си гриза ноктите

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    гадно тяло
    гадни зъби
    едновежди
    дълги нокти
    дълга коса
    лошо миришещи
    притеснителни/срамежливи
    необщителни
    глупави
    ПРЕКАЛЕНО любезни
    женствени
    страхливи
    мустакати
    лошо обличащи се
    женствен глас
    гаден смях
    нямащи чувство за хумор

може би има и много други неща, но за в момента не се сещам.
    +
    поведение на селски бейове - "жената е да я ебеш и да ти готви"
    изчервяващи се като им кажеш "свирка"
    със самочувствие до небето
    самосъжаляващи се
    мислещи, че нещото между краката им е главното достойнство и ги прави над всички (включително и над тези, които го имат същото това нещо)
    с боботещ глас
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

..

Да се съгласява с всяко нещо, което казвам.
    Да се прави на такъв, какъвто всъщност не е.

Град
    Цитирай Първоначално написано от rock101
    Аз имам въпрос към всички "Мис Претенции", които описват чертите, които не харесват в мъжките индивиди - вашия сериозен приятел (без значение сегашен или бивш) отговаря ли на 100% на критериите ви? Защото си мисля, че дори и те не отговарят напълно на тях, но правите компромиси, защото ги обичате. Според всичките черти и вредни навици, които са изписани в темата трябва да ви кажа, че ще срещнете идеалния мъж точно НИКОГА.
    Да. И?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Най-мразя в мъжете да грубиянстват и да подхвърлят тъпи,сексуални закачки.Тогава ме изкарват извън нерви.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Да. И?
    Нещо не вярвам на това Да, което казваш. И мисля, че е време да приемете, че всеки мъж си има недостатъци, никой не може да е перфектен. И вие, жените, сте същите като нас - и вие си имате своите недостатъци, ама търсите проблема в другия.

Мега фен Аватара на babity
    Значи първо държа да кажа, че не мразя качества в хората или въобще хора, защото това отнема прекалено много време. Но определено ме отблъскват следните неща:
    -нечистоплътност
    -кльощаво тяло
    -една вежда
    -мустаци (във всеки им вид) или рядка брада (колкото и добре да е оформена е смешно като е рядка)
    -видимо мърляви дрехи
    и засега толкова по външността.
    Относно характера:
    -срамежливците не въртвят при мен
    -мрънкалници също
    -изключително неприятно е да лъха на отчаяние, следователно адски ме отблъскват много и пресилени комплименти
    -меки марии - аз имам нужда да бъда поставена на място
    -да не разчита жестовете ми - някои неща няма как да ги чуе изказани от мен, затова трябва да се сеща по действията ми.

И само да вметна нещо. Сегашният ми приятел не се вмества само в това, че понякога е мека мария както и, че нерядко не разчита жестовете ми и точно това е причината така и да не стане сериозният ми приятел, който той си мислеше, че ще стане. И аз ще си намеря човека, който търся, защото супер много ми писна сульо и пульо да имат адските претецнии към мен, а аз да преглъщам разни "дребни" недостатъци.

Бейби, откажи се от такива мъже, дето ще ти разчитат действията.
    Проблемите се решават с комуникация.

Казвам ти го със съчувствие. Няма да казвам обидна дума, обаче им липсва всякакъв нюх да разчитат каквито и да е действия или жестове.
    А винаги ги познавам кога са ми сърдити или какво чувстват дори без да ми кажат, щото малко от малко забелязвам детайлите. Мъжете обаче - не. Устроени са по друг начин.. Няма да казвам за добро или лошо..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз не мога да мразя качествава в хората.. Сеедно да мразиш човека.. Но има неща които определено не харесвам..
    Външен вид:
    - Прекаленна кльощавост
    - Мустаци
    - Закръглени момчета
    /има и още, но са глупави и незначителни/

Характер:
    - Лигавена
    - Не харесвам, някой който се мисли за най-големия плейбой
    - Егоизъм
    - Страхливци
    - Меки китки
    - Интриганти
    - Прекаленно вулгарни
    - Твърде мили

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Бейби, откажи се от такива мъже, дето ще ти разчитат действията.
    Проблемите се решават с комуникация.

Казвам ти го със съчувствие. Няма да казвам обидна дума, обаче им липсва всякакъв нюх да разчитат каквито и да е действия или жестове.
    А винаги ги познавам кога са ми сърдити или какво чувстват дори без да ми кажат, щото малко от малко забелязвам детайлите. Мъжете обаче - не. Устроени са по друг начин.. Няма да казвам за добро или лошо..
    Аз говоря за някакви елементарни неща. Примерно да се сети, че ако съм му затворила телефона през средата на изречението му, значи определено нещо не е наред. Или просто да се сети, че ако съм му писала в 1:30, то не е защото го мразя и умирам от кеф при мисълта, че няма да се наспи и на другия ден ще е като препикано мушкато на работа, а защото съм се разнежила и не намирам по - добър начин да си изкажа чувствата (от известно време съм голям дървар в изказването на чувства). Такива, елементарни, повече от очеизвадни неща. Изобщо не искам да различава ПМС-то от скандалите с майка ми.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Не е като да се хваля, но явно всичко в мен си е както трябва .
    Само където вече съм на мнение, че сам съм си по добре след като момичетата само се опитвам да ме контролират, а аз си правя каквото ми е кеф

Град
    Да. И?
    Нещо не вярвам на това Да, което казваш. И мисля, че е време да приемете, че всеки мъж си има недостатъци, никой не може да е перфектен. И вие, жените, сте същите като нас - и вие си имате своите недостатъци, ама търсите проблема в другия.
    Точно тези неща които изредих,няма НИТО едно от тях в моето момче! )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си