- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хора моля Ви,трябва ми спешно!!
Значи,ако някой може да ми помогне ще съм му адски благодарна!! Трябва ми материал за разказа Дамата с рентгеновите очи,на тема глупостта на елитарното общество или въобще глупостта,каквото намерите.Умолявам Ви помогнете мии.Благодарп предварително!!![]()
![]()
![]()
Темата за глупостта присъства из ЦЯЛОТО произведение. Започваш с увод - нещо за автора и темите в произведенията му, минаваш към тезата, в която заявяваш основното си становище за "глупостта на елитарното общество", анализираш и доказваш тезата в изложението, и накрая завършваш със заключение на тезата си в извода.
Налага се малко да помислиш, а не да чакаш някой да ти хвърли съчинение за препис.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Толкова ли не можеш да поръсъждаваш малко?Порови се в интернет-в гугъл,в помагалото също може да я има.Недей се губи времето да пишеш тука и да чакаш нещо да падне от небето,ами вземи научи нещо.Първоначално написано от vikinkata
Приятна работа!
Разказа е хубав,
защо просто не си напънете сивото вещество и да го прочетете.
И ако потребител sexa_na_kompleksa спре да дава темите
на всеки, който поиска ще е прекрасно.![]()
трябва да се научат да се оправят сами.
не сме тук да им правим домашните.
born alone, to be alone, to stand alone.
Това пък е най-лесното произведение за разсъждение през целия 8 клас !! Просто си го прочети, толкова директно е написано, че тази Мими Тромпеева (ако не се лъжа) се влюбва в някакъв празноглавец дето бил обаче и много красив .. та тя сама там си пише в дневника накрая, че за нея е важно отвън да е хубав, без значение че всъщност е - казано на бг директно-тъпак.![]()