- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влияе ли на връзките ви?
Аз съм на 16 години и мога да говоря за момичета на моята възраст. Няма как парите да не влиаят. За мен - косвено. Това дали едно момче излиза с 5лв в джоба или с 20лв има значение. Да речем, че момчето излиза с момиче, което е свикнало да има повече пари на разположение. Често е в мола. Момичето обича да сяда на хубави кафенета тип Starbucks. По-късно ще направя една бърза сметка. Храни се навън в Happy или Subway или каквото си измислите. Играе билярд или снукър или някоя друга игра, за която трябва да оставиш повече пари. А вечерта е по барове или други заведения.
Кафе - 5лв минимум.
Ядене - между 7 и 10лв.
Билярд/снукър - на час към 7лв.
Дотук минимума е 19лв. Е, как момчето може да се впише в стандарта на живот на момичето. Ако аз бях в ситуацията още преди да съм опознала добре момчето ако ще подсъзнателно, но щях да го отпиша. Материалистка съм, но гаджето ми да ми купува скъпи подаръци ще ми е неловко и ще предпочета да си ги купя сама, стига да мога. Дори ако става дума за плащане на сметка в кафе, много рядко позволявам да ми я платят, защото също ми е неудобно, при положение, че мога да си я платя и сама.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.