.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

не мога да ги разбера тези момчета и т'ва е ;хх

от 2 месеца с едно момче падаа голямото забиване .. намеквал ми е че иска между нас да има нещо , но винаги изречението му изглежда така " ми незнам може би по нататъка ще има нещо ;пп " отначало го приемах .. ама 2 месеца .. всеки ден .. си пишем говорим .. няма и ден в който да не е така ... НЕ мога да го разбера дали иска нещо .. изчаква лии .. и какво изчакваа всъщностт ?! аз също съм му казвала че искам нещо по сериозно .. не е като да не знае ;х .. играе ли си с менн ?! каквоо правии ... как да си обясня това негово поведение .. ?!?! забиваме си сее .. всичко 0К .. стане ли дум за нещо по сериозно .. овърта .. ;хх !!! какво е това ?! ...
    в същото време ме харесва и едно друго момче ( негов приятел) но той ясно си ми е казалл "искам теб .. всичко зависи от теб .. ти решаваш .. аз съм си направил избора" .. ! доста съм раздвоена .. това момче бих казала вече че направо го 0БИЧАМ .. 2-3 месеца не са малко ;хх .. | а този който явно знае какво иска .. охх иска ми се да го харесвах поне малко .. !!!!!! Съжелявам че историята е доста
    объркана , но наистина имам нужда от съветт ... моля вии !!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Според мен първото момче си играе с теб, щом овърта за сериозни разговори. а ако наистина нямаш чувства към второто, недей да се хващаш с него, само защото си сама. Така няма да си щастлива... А с първия поговори по-сериозно и да се разясни какво иска и очаква, защото не можеш да го чакаш вечно.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на magita
    Еми може пък да го притискаш... а може и да не иска нищи и само да си те върти
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

еми аз нищо не правя за да го притискам .. оставям се на зарибявките му и т'ва е .. ;дд стане ли дума (той отваря темата) за нещо по така ии започва да мънка ..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Явно първия е несериозен.. А втория щом не го харесваш.. Не се и мъчи...

По-добре с никой не имай връзка... Или си поговори, несериозно с него, като преди това му кажеш "Искам да си поговоря с теб на една тема, но обещай... да не увърташ и да не се лигавиш.." И започваш да говориш с него, ако увърта.. Направо му тегли майната..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Не го притискай, но като чета май си играе с теб.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Глупак е и не знае какво да направи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Русе

Re: не мога да ги разбера тези момчета и т'ва е ;хх

Цитирай Първоначално написано от sunshiinee
    бих казала вече че направо го 0БИЧАМ .. 2-3 месеца не са малко ;хх
    2 месеца го харесваш и твърдиш,
    че го "обичаш"
    иначе първия го остави,
    обичайния идиот.
    а щом втория го харесваш толкова,
    пробвайте се, пък тъкмо на първия да му е гадно.
    born alone, to be alone, to stand alone.

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Глупак е и не знае какво да направи.
    Хаха, кво друго

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Използва те колкото да се натискате или наистина не знае какво иска.Обърни внимание на другото момче.
    "You were deceived"

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Хващай другия (поне ако го харесваш достатъчно) и го оставяй първия...Щом увърта,значи смята,че те е хванал и си му в ръцете когато си поиска.Покажи му,че греши .

Мега фен
    тръгни с втория и първия моментално ще ти падне в краката.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    После защо повечето мнения за днешните девойки били отрицателни, като смятате момчетата за предмет, който ви служи за нещо така ще е.

По темата: като не си сигурна, не предприемай нищо, не е нужно да прецакаш някой за да постигнеш целите си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    После защо повечето мнения за днешните девойки били отрицателни, като смятате момчетата за предмет, който ви служи за нещо така ще е.

По темата: като не си сигурна, не предприемай нищо, не е нужно да прецакаш някой за да постигнеш целите си.
    темата е, за да се предоставят възможни решения, авторката си избира дали да ги следва или не.
    не знам за мнението за днешните девойки, но виждам, че и днешните момченца не отстъпват. нагледен пример- 1-вият симпатяга, за когото говори авторката.

не ми се пише повече, заета съм, слушам Слави и ям сладки от баба.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    извода е много прост, а той е - иска да те наебе и нищо повече това е относно първия маниак...
    относно втория - ми като не го харесваш, какво има да му мислиш. и за какво си раздвоена, и какъв съвет искаш ? Ако ти искаш да "тръгнеш" с Втория от съжаление е съвсем друг въпрос

мерси на всички .. взех си решението .. тегля майна и на двамата ; ) ще си дамм малко отпуска от момчета .. все пак мерси .. донякъде си отворих очите : ))

Супер фен
    Малко отпуска на 13 или 14 години си, ако не е тайна

Еми щом неговия приятел те харесва , значи не иска да се обвурзва с теб за да не го нарани .. или не знам ! Поне така мисля аз .

не е истина,но моята история е същата .Момчето аз наистина си го обичам ,и знам че и той има чувства , а към приятеля ми който е толкова директен и открит с мен нищо не чувствам. Може твоя да е от онези които повече им харесва свободата, и не обичат връзките ..и ограниченията които трябва да спазват в тях.Но ако те харесва наистина,свободната връзка няма да му е достатъчна .Според мен трябва да му покажеш че и ти не си само негова , че се занимаваш и с други момчета и много от тях проявяват интерес към теб , искат връзка от теб , както приятеля му.Той рано или късно ще се осъзнае , но внимавай с опитите си да го накараш да ревнува , не прекалявай.! Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си