.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Colouring
    Наркомания-ж., само ед. Силно, болезнено влечение към наркотици.
    Това,че си пристрастен към други работи е съвсем друго нещо,за което са подходящи и съвсем други думи.

Ами, това се опитах да му кажа, но той не иска да ме чуе.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Един много МНОГО добър приятел е. Друг приятел и той е...
    И още няколко хора от даскалото са. Общо взето познавам така...доста наркомани,но смея да твърдя че са добри хора...Едини почна МНОГО да затъпява от сичките работи който прави Ще го пребия накрая!

А този най-добрия ми приятел...леле от кви работи съм го измъквала и го измъквам в момента, и ще продължа явно да го измъквам,но трябва да му избия сичките тия глупости дето ги мисли,че ще пострада много!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    само такива на амфети и трева..
    определено не са ми приятели.по-скоро познати.
    и не, мнението ми за тях не е добро.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    вие всички сте идиоти.

съжалявам, но е точно така. пишете как в днешно време това и онова е пределно ясно, а ръсите някакви такива необразовани и лишени от емпатия глупости.

само да уточня - на 20 съм и най-"твърдия" наркотик който съм приемал някога е никотин (пуших около година и това е), а живея в холандия в момента. правете си сметка.

наркоман е всеки човек който е пристрастен към нещо, иска да спре но не може.

пожелавам ви да не разбирате какво е на свой гръб.

те са хора като мен и вас (въпреки че аз явно имам поне елементарна симпатия). много от тях просто не могат да спрат понеже е свръх волята им, други пък са станали такива в следствие на отвратителна среда, насилие или дори насилствено.

ДА, има и мноого хора които са просто кретени, но поне аз не съм чувал за някой който да е истински пристрастен и да не иска да спре.

не си мислете че сте много умни и висши, не е уважително към самите вас най-малкото.

уви и аз споделях мнението че наркоман = някакъв дебилен, беззъб малоумниккойто пикае в тъмните улички, после си удря една игла и ляга на същото място и с някакви празни очи се радва на шаренийките и смята че живота му е прекрасен.

после пък добих опит - уча психология, когато застъпихме тази тема ми стана интересно и погледнах за някаква странична информация, прегледах документални филми, изследвания...

да си наркоман е най-вече едно нещо, но не видях и един от тарикатите които са писали в темата да го е казал - тъжно.

ако някой смята да ми пише "унищожителен" отговор ще го помоля първо да потърси малко инфо за въпросната тема и после да седне зад клавиатурата.

а отностно моето мнение:

от сравнително скоро познавам лично такива, мнението ми е такова каквото и за всеки срещнат човек - зависи от конкретния индивид.

останал съм с впечатление че e по-добре да разбера каква е нечия история преди да го/я съдя.

като цяло все пак ми е жал за тях, много много жал.

имаше и доста голяма доза погнуса докато не разбрах как се променя и самият мозък след наркотици.

ако някой му пука поне малко дали това което мисли има някаква връзка с реалността или не предлагам едно филмче което на мен поне ми хареса

http://www.youtube.com/watch?v=OIUAS...eature=related

а ако въпросния някой не чатка инглиш

http://www.youtube.com/watch?v=6TQJW...eature=related
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Не познавам и не искам да имам какъвто и да е кантакт с такива лица! Виждал съм 2-3 пъти наркоман.

Познавала съм. Ами не изпитвам съжаление, защото съм на мнение, че всеки сам гради собствената си съдба и носи собствените си последствия, но и не ми е негативно мнението за тях, просто няма смисъл от това хората да ги отритват, вместо да им предложат помощ.

Град
    Пловдив
    90 % от приятелите ми са наркомани другите 5 % дилари и 5 % пушачи .. от малка сам израснала с тези хора така ,че на мен това не ми пречи .. свикнала съм просто но по добре в един град да си познаваме наркоманите от колкото да не ги .
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Доста хора в моят квартал са наркомани или бъдещи такива.
    Дори и аз да си призная съм пробвала доста видове наркотици,
    но всичко зависи от човека какъв е. Аз лично не съдя човек какво прави, а какъв е.

познавам,не са някакви пропаднали със мисъл само и единствено за тва как да си набавят амфетки и т.н.просто хора не са ми особено приятни,но не ми и пречат :P
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Познавам, но не ми влияят по никакъв начин. И без това не си говорим за това... По принцип даже са си супер яки хора, ама като купонясват много и гледай ко става.

Познавам.. страшно глупаво е, но все пак живота си е техен, те решават..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Re: познавате ли наркомани?

Цитирай Първоначално написано от renssss
    Познавате ли наркомани и какво е вашето мнение за тях (дори и да нямате)?
    Чак пък наркомани не, ама.. използващи - да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си