- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е да искам отмъщение...
Здравейте! Сигурно звучи глупаво и децко,но искам по някакъв начин да отмъстя на бившият ми...Причината е следната...3 месеца преди той да тръгне с мен,имаше връзка горе доло около 1 година и явно доста е обичал това момиче,но понеже той най-мрази изневярата е скъсал с нея,точно поради тази причина.Малко преди да тръгнеме той ми беше говорил някви неща за нея,наричаше я по някви грозни начини като пример ''гювендия'' и тн и аз сметнах,че той я е намразил и няма да се върне при ня,понеже той не веднъж ми е разправял колко мразел изневярата и,че не прощавал такова нещо,независимо от всичко...И такам аз тръгнах с него с нагласата,че този път ще бъда щаслива,защото до сега секи ме е наранявал и си мислех,че той ще е сериозен към мен и,че ще се получи,но уви...Бяхме заедно месец и половина,знам малко е, но за това кратко време аз се влюбих страшно много във този човек и,имах много надежди и очаквания.Когато случайно и неочаквано една вечер получих смс:''Не искам да ме търсиш повече,не мога да бъда сериозен към теб след,като получавам сериозни неща от друг човек'' И така разбрах,че се е събрал с въпросната му бивша.И сега ми е страшно гадно,че ме използва по този начин,незнам дали е било заради секса или заради нещо друго,но определено си беше използване от негова страна,при полужение,че ми говореше,че иска нещо сериозно и накрая да постъпи по този тъп начин.Сега си мисля,че не е честно аз да страдам,а той да е щаслив искам и той да страда...Знам,че е глупаво сепак 1 месец и половина е малко,но наистина имах чувства към него,имала съм и дълги връзки по 2 години,в които не съм имала такива чувства..Страшно много искам да съм с него,но знам,че няма как.Затова знам,че е егоистично,но искам да страда...!!!
Нормално е. Пича е бил голям педал..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Дали го обичаш или мразиш няма значение и в двата случая мислиш за него, лично според мене няма смисъл да му отмъщаваш, защото какво ще получиш освен едно успокоение на душата ти... и то не вярвам, че ще бъде голямо.Игнорирай го и го остави да си живее живота, респективно ти твоя и все ще дойде време когато ще срещнеш правилния човек за теб.Успех![]()
"You were deceived"
Ами по принцип си е нормално,но те съветвам да не го мразиш.Това с нищо няма да ти помогне.Остави го и не го мисли-не го заслужава.
Впрочем,на колко си?
18Първоначално написано от jeezloxxy
Най-голямото наказание за някой е безразличието. Така ще съжалява най-много, вместо ако тръгнеш да правиш някви глупости само и само за да се почувства зле. Резултатът ще е, че му показваш единствено, че се е отървал от поредната кучка и ще се радва, а на теб я ти мине, я не.
(Не искам да ме разбираш погрешно, не твърдя, че си кучка, ама предполагам, че той така ще го приеме, за тва не се занимавай с глупости по-добре, седни си на дупето да учиш, разсейвай се с други мисли, успокоявай се с факта, че един ден той ще съжалява. Ще го забравиш, не му показвай, че го приемаш за единствен и неповторим)
Отмъщението никога не е решение. Опитай се от сега нататък да не показваш абсолютно никакви чувства, внимание, дори да не говориш за него, като че ли не е съществувал и това е един "blind spot" от живота ти. Това е най-голямото отмъщение в някои случаи, особено като те потърси по-нататък.
Ако се опиташ да отмъстиш по някакъв начин, колкото и гаден да е той, показваш слабост и доказваш, че не си го забравила и го мразиш. Омразата и любовта имат много тънка граница. Като му отмъстиш му показваш, че го мразиш, което означава, че все още го обичаш и имаш чувства. Това те прави слаба и всяко отмъщение ще бъде по-голяма болка за теб отколкото за него.
Ако си достатъчно интелигентно момиче ще разбереш смисъла на това, което ти казвам.
Temet Nosce
벨야카
Аве ей, защо мислиш кът мен, бе? АааааПървоначално написано от djipsito
Temet Nosce
벨야카
Аз съм леко старомоден.Отмъщението е най-сладко сервирано топло.Но пък съм на 13,а ти на 18 би трябвало да си превъзмогнала преиода с отмъщението.umri и djipsito са прави.Остави го да си живее мизерния живот и си намери някое свястно момче.
novasum![]()
nirvana13![]()
Нормално е да си озлобена. Оставяй го тоя, онази със сигурност пак ще го прецака, а тогава ти ще си умираш от кеф! Женска злоба!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
+ ревност...И може би комплекс, че друга е по-добра... тва е при всяко губещо момиче, мисля...Първоначално написано от marin4itu
Мерси на всички! Прави сте![]()