.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Къде мъжете грешат?

Отварям тази тема за повечето мъже и момчета да разберат къде бъркат в подхода си към момичетата и да се поправят, а не само да търсят проблема в момичето.

Лично от моята гледна точка най - много грешат когато се правят на някои друг с цел да впечетлят дадено момиче. Започват да се правят на големи мъжкари, плейбои и какви ли не единствено, за да ни спечелят. Започват да афишират с това, което имат, а все още има момичета, които все още не са крайни материалистки и гледат не това в джоба или в гаража, а сивото вещество, а с това глупаво перчене не показват никакъв признак, че имат такова ... Има още много неща, но това според мен е най - показателно

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бъркат в много отношения.Но искам да подчертая,че и ние жените не сме безгрешни.Темата ти е "леко" обидна за мъжкия пол.Ако искаш се поправи,за да не получиш редица критики.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Бъркат в много отношения.Но искам да подчертая,че и ние жените не сме безгрешни.Темата ти е "леко" обидна за мъжкия пол.Ако искаш се поправи,за да не получиш редица критики.

Споко ще направя една тема и за вашите щуротии

Град
    Варна, моретоо :)
    Аз бъркам в това, че не съм простак и олигофрен. Затова и не мога да си намеря гадже сега.
    хЪх...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Аз бъркам в това, че не съм простак и олигофрен. Затова и не мога да си намеря гадже сега.
    Гаджето не се търси. То само си идва. Спокойно, ще дойде времето, когато ще има кой да те оцени
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на spopi
    Не знам но с държанието и безотговорността има още нещо но. Някой като ми каже Кфо и направо гроб да си копае. Да както каза някои по-горе да се правят на такива каквито не са но накрая какво срещу теб друг човек.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Също така, ако са прекалено настоятелни. Ние обичаме тръпката - когато не знаем какво ще стане и дали имаме шанс. Едно е някой да ти ходи по гъза и да знаеш, че ти е вързан в кърпа. Друго е да е интересен и това се отнася не само за момчетата ... А също и за момичетата
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Общо взето е така. Ако искаш да си хванеш гадже следвай следните инструкции:
    1. Като за начало можеш да започнеш с псувни и обиди така че да затръкаш тотално самочувствието на някое по тихичко и скромно момченце.
    2. После можеш да преминеш към боя. Хвани набии някои зубрач така че после майка му да не може да го познае.
    3. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да пушиш и пиеш кат разпран.
    4. Наричай момичетата с мили думи като: пача, кифла, сопол, кранта и други подобни омайни определения.
    5. Хващай за задника и гърдите всяко момиче де ти падне.
    Ако изпълняваш тези инструкции ще имаш гадже максимум до месец. ГАРАНЦИЯ!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от siricki
    Общо взето е така. Ако искаш да си хванеш гадже следвай следните инструкции:
    1. Като за начало можеш да започнеш с псувни и обиди така че да затръкаш тотално самочувствието на някое по тихичко и скромно момченце.
    2. После можеш да преминеш към боя. Хвани набии някои зубрач така че после майка му да не може да го познае.
    3. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да пушиш и пиеш кат разпран.
    4. Наричай момичетата с мили думи като: пача, кифла, сопол, кранта и други подобни омайни определения.
    5. Хващай за задника и гърдите всяко момиче де ти падне.
    Ако изпълняваш тези инструкции ще имаш гадже максимум до месец. ГАРАНЦИЯ!!!

Добра ирония, бро...!!! Но това си е чистата истина
    хЪх...

Повече от фен Аватара на lamoon
    Съгласна съм siricki , повечето се правят на пичове за да се харесат, а свясните момчета остават на заден план..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Надявам се да съм красноречива - Във всички крайности!
    срамежливи/високомерни
    мили/груби
    всеотдайни/апатични
    и т.н. и т.н. За мен човек трябва да намери златната среда.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Напълно сигласна съм с MaLkaTa_LaDy.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ТАКА Е !

Или си гелосан изрусен крещящо облечен смешник с голямо самочувствие или просто не можеш да си намериш красиво момиче.

Просто трябва да се държиш като селянин, за да бъдеш забелязан от днешното поколение използвачки.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Навсякъде и по всяко време, като всяко човешко същество...
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Или си гелосан изрусен крещящо облечен смешник с голямо самочувствие или просто не можеш да си намериш красиво момиче.
    :о Ама не може и с претенции. А грозните к'во ги правим? Трябва вече да ви е станало ясно, че повечето неземни красавици, които фигурират в мечтите ви си падат точно по такъв тип момчета, които си описал. Какво, едно нормално, скромно и добро момиче не е ли достатъчно? Задължително ли е да носи корона "Мис Свят"?

Град
    Какво, едно нормално, скромно и добро момиче не е ли достатъчно? Задължително ли е да носи корона "Мис Свят"?
    Хаха... "нормално, скромно и добро момиче" Момиче аз това търся... до момента такова животно не съм намериллл!! Ама ако претендираш да си оттях, като се прибера в Русе директно те взимам Иначе не... аз дори не искам да я носи
    хЪх...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Много сдухана тема, пълна със сдухани мнения. Мизентропчета отчаяни. Пълни комплексари.

Тъй и не разбрахте, че хората могат да бъдат всякакви, според
    това как ще подходиш към тях. Можеш да събудиш нежност и в най-закоравялата горила, можеш да предизвикаш агресия и в най-тихия интелектуалец. Хората са като огледала - "каквото повикало, такова се обадило"; но дори и да не отговорят на усмивката ви веднага, у тях се заражда топлото чувство, което сте посяли.

Говорите за селяния и готинлък. Отново пропускате, че кифлите и кроасаните, колкото и ограничени да са в повечето случаи, също имат души, също са хора, също имат страхове и мечти, също плачат. Това, че изразяват себе си по начин, който всеки цивилизован човек определя като "просташки", не значи, че чувствата им са по-долни. И това, че оценят всичко по външния му вид, не значи, че не могат да бъдат "разчупени".
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Много сдухана тема, пълна със сдухани мнения. Мизентропчета отчаяни. Пълни комплексари.

Тъй и не разбрахте, че хората могат да бъдат всякакви, според
    това как ще подходиш към тях. Можеш да събудиш нежност и в най-закоравялата горила, можеш да предизвикаш агресия и в най-тихия интелектуалец. Хората са като огледала - "каквото повикало, такова се обадило"; но дори и да не отговорят на усмивката ви веднага, у тях се заражда топлото чувство, което сте посяли.

Говорите за селяния и готинлък. Отново пропускате, че кифлите и кроасаните, колкото и ограничени да са в повечето случаи, също имат души, също са хора, също имат страхове и мечти, също плачат. Това, че изразяват себе си по начин, който всеки цивилизован човек определя като "просташки", не значи, че чувствата им са по-долни. И това, че оценят всичко по външния му вид, не значи, че не могат да бъдат "разчупени".
    =D>

Град
    ScarletBite, понеже говориш в множествено число само ще ти кажа, че аз се радвам, че не съм такъв, пък и другото не ми е толкова наложително. Така че, лично аз, не съм чувал за съществуването на положителен комплекс
    хЪх...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ТАКА Е !

Просто трябва да се държиш като селянин, за да бъдеш забелязан от днешното поколение използвачки.
    И двамата ВОНИТЕ на комплекси! Хайде като момиче да ви светна, че не си падаме по простаци, олигофрени, крещящо облечени, изрусени и с огромно самочувствие. Такива самосъжаляващи се най-много ненавиждам!
    Около мен е пълно с двойки със сериозни връзки, всички момичета са абсолютно нормални, земни създания, а момчетата са мили, но не лигави, с оправдано самочувствие, които знаят как да си направят кефа, без да се превръщат в пълни идиоти.
    Може би трябва да спомена, че всичките са от набор 93 нагоре... (аз съм 94) и са осъзнали една непреходна истина - че поведението на клоун не ни привлича, а ни отблъсква.
    Така че хайде да не набеждавате другите за това, че сте сдухани и не можете да привлечете интереса на момичето.

Град
    Казването на истината не е комплекс, детьо Прочети ми горното мнение все пак.
    хЪх...

anonymous708973
    Guest
    Хайде да не ми викаш така, а?
    Прочетох го. Виждам самосъжаление. Имала съм си работа с такъв тип, затова вече го надушвам от километри. "мрън-мрън, не съм простак, а а днешните фльорци харесват такива и не оценяват нормално момче като мен, мрън-мрън"
    ТОЧНО това е. Ако има момиче с различно от моето мнение, моля да каже, интересно ми е

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хайде да не ми викаш така, а?
    Прочетох го. Виждам самосъжаление. Имала съм си работа с такъв тип, затова вече го надушвам от километри. "мрън-мрън, не съм простак, а а днешните фльорци харесват такива и не оценяват нормално момче като мен, мрън-мрън"
    ТОЧНО това е. Ако има момиче с различно от моето мнение, моля да каже, интересно ми е
    Ами за жалост и аз не харесвам самосъжалителните типове. Аз не съм такъв. Слагаш етикет на хората (включително и на фена) след като възприемаш написаното по свой начин. Смешно е да нападаш, след като реално не е така.

Няма да ти викам така, добре
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си