- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде мъжете грешат?
Отварям тази тема за повечето мъже и момчета да разберат къде бъркат в подхода си към момичетата и да се поправят, а не само да търсят проблема в момичето.
Лично от моята гледна точка най - много грешат когато се правят на някои друг с цел да впечетлят дадено момиче. Започват да се правят на големи мъжкари, плейбои и какви ли не единствено, за да ни спечелят. Започват да афишират с това, което имат, а все още има момичета, които все още не са крайни материалистки и гледат не това в джоба или в гаража, а сивото вещество, а с това глупаво перчене не показват никакъв признак, че имат такова![]()
![]()
... Има още много неща, но това според мен е най - показателно
![]()
Бъркат в много отношения.Но искам да подчертая,че и ние жените не сме безгрешни.Темата ти е "леко" обидна за мъжкия пол.Ако искаш се поправи,за да не получиш редица критики.
Споко ще направя една тема и за вашите щуротииБъркат в много отношения.Но искам да подчертая,че и ние жените не сме безгрешни.Темата ти е "леко" обидна за мъжкия пол.Ако искаш се поправи,за да не получиш редица критики.![]()
Аз бъркам в това, че не съм простак и олигофрен. Затова и не мога да си намеря гадже сега.
хЪх...
Гаджето не се търси. То само си идва. Спокойно, ще дойде времето, когато ще има кой да те оцениПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не знам но с държанието и безотговорността има още нещо но. Някой като ми каже Кфо и направо гроб да си копае.Да както каза някои по-горе да се правят на такива каквито не са но накрая какво срещу теб друг човек.
![]()
Също така, ако са прекалено настоятелни. Ние обичаме тръпката - когато не знаем какво ще стане и дали имаме шанс. Едно е някой да ти ходи по гъза и да знаеш, че ти е вързан в кърпа. Друго е да е интересен и това се отнася не само за момчетата ... А също и за момичетата
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Общо взето е така. Ако искаш да си хванеш гадже следвай следните инструкции:Аз бъркам в това, че не съм простак и олигофрен. Затова и не мога да си намеря гадже сега.
1. Като за начало можеш да започнеш с псувни и обиди така че да затръкаш тотално самочувствието на някое по тихичко и скромно момченце.
2. После можеш да преминеш към боя. Хвани набии някои зубрач така че после майка му да не може да го познае.
3. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да пушиш и пиеш кат разпран.
4. Наричай момичетата с мили думи като: пача, кифла, сопол, кранта и други подобни омайни определения.
5. Хващай за задника и гърдите всяко момиче де ти падне.
Ако изпълняваш тези инструкции ще имаш гадже максимум до месец. ГАРАНЦИЯ!!!
Първоначално написано от siricki
![]()
![]()
![]()
Добра ирония, бро...!!! Но това си е чистата истина![]()
хЪх...
Съгласна съм siricki , повечето се правят на пичове за да се харесат, а свясните момчета остават на заден план..
Надявам се да съм красноречива - Във всички крайности!
срамежливи/високомерни
мили/груби
всеотдайни/апатични
и т.н. и т.н. За мен човек трябва да намери златната среда.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Напълно сигласна съм с MaLkaTa_LaDy.
ТАКА Е !Първоначално написано от RoSKo0o0
Или си гелосан изрусен крещящо облечен смешник с голямо самочувствие или просто не можеш да си намериш красиво момиче.
Просто трябва да се държиш като селянин, за да бъдеш забелязан от днешното поколение използвачки.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Навсякъде и по всяко време, като всяко човешко същество...
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
:о Ама не може и с претенции. А грозните к'во ги правим? Трябва вече да ви е станало ясно, че повечето неземни красавици, които фигурират в мечтите ви си падат точно по такъв тип момчета, които си описал. Какво, едно нормално, скромно и добро момиче не е ли достатъчно? Задължително ли е да носи корона "Мис Свят"?Първоначално написано от fenastz
Хаха... "нормално, скромно и добро момиче"Какво, едно нормално, скромно и добро момиче не е ли достатъчно? Задължително ли е да носи корона "Мис Свят"?Момиче аз това търся... до момента такова животно не съм намериллл!! Ама ако претендираш да си оттях, като се прибера в Русе директно те взимам
Иначе не... аз дори не искам да я носи
![]()
хЪх...
Много сдухана тема, пълна със сдухани мнения. Мизентропчета отчаяни. Пълни комплексари.
Тъй и не разбрахте, че хората могат да бъдат всякакви, според
това как ще подходиш към тях. Можеш да събудиш нежност и в най-закоравялата горила, можеш да предизвикаш агресия и в най-тихия интелектуалец. Хората са като огледала - "каквото повикало, такова се обадило"; но дори и да не отговорят на усмивката ви веднага, у тях се заражда топлото чувство, което сте посяли.
Говорите за селяния и готинлък. Отново пропускате, че кифлите и кроасаните, колкото и ограничени да са в повечето случаи, също имат души, също са хора, също имат страхове и мечти, също плачат. Това, че изразяват себе си по начин, който всеки цивилизован човек определя като "просташки", не значи, че чувствата им са по-долни. И това, че оценят всичко по външния му вид, не значи, че не могат да бъдат "разчупени".
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
=D>
ScarletBite, понеже говориш в множествено число само ще ти кажа, че аз се радвам, че не съм такъв, пък и другото не ми е толкова наложително. Така че, лично аз, не съм чувал за съществуването на положителен комплекс![]()
![]()
![]()
хЪх...
И двамата ВОНИТЕ на комплекси! Хайде като момиче да ви светна, че не си падаме по простаци, олигофрени, крещящо облечени, изрусени и с огромно самочувствие. Такива самосъжаляващи се най-много ненавиждам!Първоначално написано от fenastz
Около мен е пълно с двойки със сериозни връзки, всички момичета са абсолютно нормални, земни създания, а момчетата са мили, но не лигави, с оправдано самочувствие, които знаят как да си направят кефа, без да се превръщат в пълни идиоти.
Може би трябва да спомена, че всичките са от набор 93 нагоре... (аз съм 94) и са осъзнали една непреходна истина - че поведението на клоун не ни привлича, а ни отблъсква.
Така че хайде да не набеждавате другите за това, че сте сдухани и не можете да привлечете интереса на момичето.![]()
Казването на истината не е комплекс, детьоПрочети ми горното мнение все пак.
хЪх...
Хайде да не ми викаш така, а?
Прочетох го. Виждам самосъжаление. Имала съм си работа с такъв тип, затова вече го надушвам от километри. "мрън-мрън, не съм простак, а а днешните фльорци харесват такива и не оценяват нормално момче като мен, мрън-мрън"
ТОЧНО това е. Ако има момиче с различно от моето мнение, моля да каже, интересно ми е![]()
Ами за жалост и аз не харесвам самосъжалителните типове. Аз не съм такъв. Слагаш етикет на хората (включително и на фена) след като възприемаш написаното по свой начин. Смешно е да нападаш, след като реално не е така.Първоначално написано от PinkPan7her
Няма да ти викам така, добре![]()
![]()
хЪх...