- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кандидатстване след 12 клас
С каква специалност мислите да кандидатствате след 12 клас ?Аз засега съм се засилил към правото...
Всеки почти се е насочил към правотоамиии затягай си гащите ии учи здраво, за да те приемат
![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Медицина..
Макар,че имам доста време,докато завърша
12 клас![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Помощник-фармацевт.
Или икономика, като резервен вариант.
Да де, ама то се почва от рано (10 клас примерно).Първоначално написано от SmilezZz
В България освен медицина и право едва ли има много възможности. Всеки с това кандидатства.
Аз ще уча в Германия - не съм решила какво точно все още, насочила съм се към медии, публицистика, връзки с обществеността (в България като кажеш, че това учиш и си мислят, че всъщност не знаеш какво учиш, но в чужбина не е така)... може и бизнес мениджмънт.
Биология
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Неподготвена се изказваш.Първоначално написано от PinkPan7her
Медицина не всеки може да седне да учи. Право даже и да завършиш е трудно да се реализираш. Там да успееш да се реализираш трябва някой нотариус или адвокат да умре... Така, че тия дето учат право и икономика по-скоро те си нямат на идея какво учат и защо го учат, като реализацията е трудна. Освен изброените от теб, в България има много ТУ. Това е една от най-големите сили на България. На времето не случайно сме произвеждали една камара неща свързани с компютри и т.н. От там излизат много добри кадри, които веднага ги глътват големи компании. Не случайно HP откриха център в София с 2000 работни места само за ИТ специалисти.
Не съм казала, че могат, но се опитват. Около мен всеки втори това ще учи.
Като те приемат, тогава ще го учиш....Първоначално написано от PinkPan7her