- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знам, че съм гадна, но...моля за помощ!
Проблемът ми е следният: много много харесвам едно момче/дори май съм влюбена/. Не съм сигурна дали той ме харесва/имам съмнения, така да го наречем/, но нещата между нас вървяха добре...до днес. Всъщност до днес, когато разбрах, че имал гадже от...вчера. Имам една молба, може би ще ви изглеждам като гадна ку*ка, но искам да ги разделя!Дайте ми съвет, моля!И без много обиди, отново моля!![]()
Съжалявам, но си зле.
На теб дали ще ти е приятно да си намериш приятел и някоя малка кучка да иска да ви раздели?
Повярвай ми, ако той наистина много те харесва, ще се раздели с нея заради теб.
Ако не го направи, ясно е, че си му просто тръпка, но не иска да задълбочава нещата с теб.
Не си прави нещата сложни, а разсъждавай трезво как постъпват мъжете, когато са влюбени. Стоят при приятелките си или ги зарязват заради теб?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Щом е с нея значи я харесва повече от теб. Преглътни го и не му се бъркай в живота.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами очевидно не те харесва щом е с нея.
Имай малко достойнство и се отдръпни.![]()
Да, знам, че много гадно и долно. Но така става като съм прекалено добра и като не се усещам навреме.Не казвайте, че поне някои от вас не са изпадали в такава ситуация. Някой трябва да ме подкрепи все пак!
![]()
![]()
Отиваш и му казваш, това е негов избор.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не е въпросът да ги разделиш. Недей слуша кой какво ти казва, че ходел с няква. Как става това изведнъж някой да "тръгне" с някоя. Пълни детси простотии, разбираш ли. Ако спре да те търси, забравяш, и готово.
Temet Nosce
벨야카
Как да спре като той сигурно не е и започвал. Тя "има съмнения", че той евентуално я харесва. В превод "Гледа ме и ме поздравява по коридорите". Както правилно подчерта - детски простотии.Първоначално написано от umri
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз ако бях на негово място щях да ти кажа:МАЙНАТА ТИ![]()
Не може по-тъпо да постъпиш...
novasum![]()
nirvana13![]()
По-добре да не беше пускала темата, защото съдържанието й провокирва другите към комплексирващи обиди. По-добре се обърни към някоя приятелка и я питай. Тук за глупави изказвания няма да те галят с мили думи!
А един въпрос, на колко години си ?
На 18 години съм и съм студентка. И не, не ме поздравява по коридорите, учим заедно и сме си идеални - той, аз, една колежка и едник колега. Тя също има проблем като моя, така че и нея не мога да помоля за помощ. Значи вече имам 2 вика за помощ!![]()
![]()
И...да, май наистина не трябваше да пускам темата, но исках някакъв съвет, исках да знам как някой би постъпил ако беше на моето място. А и въпроса е да не стават панаирите и аз да изляза гадната ку*ва, която разделила момчето и момичето!
На твое място ще чакам. Чакай.
Аз също чаках, и спечелих.
Чакай и ти. Ще му дойде времето.
Ако ли не- забрави го.
Аман от такива шматки като тебеДруга работа нямаш ли си, че ще разваляш отношенията на хората
Ааамаха, я си живей живота и остави момчето да си живее неговия, щом се е хванал с друга мацка, а не с теб, значи не те иска. Толкова ли е трудно да се досетиш
![]()
Ето заради такива хора като тебе, христянската идея е умряла .
^ти па...прекаляваш..
по-добре му покажи че имаш чувства към него и се отдръпни след това
той сам ще реши дали да остави приятелката си заради теб
а и ако продължително го зарибяваш, ще е малко жалко![]()
остави нещата в негови ръце.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Леле, изкарахте ме самия дявол бе!![]()
![]()
Явно не съм се изразила много правилно във ''встъпителната си реч''. Не мисля да го зарибявам, не мисля да го свалям, не съм такава, но просто не съм попадала в такава ситуация до сега и искам да знам как бихте реагирали ако сте на мое място. Много го харесвам момчето, но няма как - ще чакам или...ще се отказвам.
Ще има:аз чакам, чакам вече час....![]()
Не искаш да излезеш гадната ку*ва, която ще ги раздели? Ама ти точно такава ще излезеш. Не искала да му се сваля и да го зарибява... а как мислиш да го "накараш" да я остави - по телепатичен път ли?!
Ей това е.Първоначално написано от jghgh
Пропуснала си шанса си. Имаш две възможности:
1. Чакаш да се разделят, а ако няма такива изгледи се отказваш.
2. Направо се отказваш.
Мария
Ами,дори и да успееш да ги разделиш,нищо положително в твоя полза няма да извлечеш...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Замисли се малко.
1. Ако не успееш да ги разделиш той сигурно ще се отдръпне от теб.
2. Ако успееш може да не остане с теб.
3. Накрая ще те намрази, защото си развалила връзката му или си се опитала.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
О, неее!Не може да ме намразва!Заедно ще сме още 4 године!Мисля да чакам, чакам, чакам, ще продължа да се държа приятелски и к'вото стане!Каквото сабя покаже!