.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Колко време отнема измерването на температура?

Та така. Въпроса ми е има ли някакво технологично време, от което се нуждае термометъра, за да измери температурата в дадена стая. Почти съм убеден, че му е необходимо време, но въпроса ми е породен от следното нещо, на което станах свидетел онзи ден.

Бях дошъл по-рано на училище(доста раничко си беше, сигурно 7:20, 7:30 не помня точно) и както си стоя изведнъж дойде един(не го знам парнаджията ли е, какъв е, ама съм го виждал в училище де ), влезна в стаята, погледна ме, хвърли един термометър на първия чин(беше някъв електронен май) и не бяха минали и 2 секунди сигурно откакто го направи и си написа нещо в тетрадката и излезна.

Сега, ясно ми е, че това измерване сигурно го правят за себе си, директорката може да се интересува каква е температурата по стаите, защото когато идват от Министерството, по по-различен начин мерят , но както и да е...

Просто ми стана чудно колко време трябва на термометъра, за да измери точно температурата и след като тоя си ги пише по хавата градусите, аджеба, що се разкарва по стаите, а не си ги напише просто ей така в кабинета??

Аз ли нещо съм по тъпичък или наистина няма логика в това нещо

Град
    Русе
    5-6 часа,
    зависи дали си на северния или южния полюс.
    born alone, to be alone, to stand alone.

боли ги г*зъ нямат работа и се разкарват насам-натам за да видят дали няма те заболи и твоя от студ :P :P
    Р.S.не електрония термометър му отнемат 3 сек. за да ти "каже"колко градуса е
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Не знам, дори и наистина да му отнема толкова време, това измерване на което станах свидетел беше пълна подигравка
    Влиза, буквално го хвърля на първия чин, поглежда го, пише си нещо и излиза. То не трябва ли на няква определена височина да се прави това имерване? Кво да си говорим, ключовото е че наистина, им е през...... за нас, пък кво остава за температурата в стаите ни.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Колко време отнема? еми зависи от живака...ако е на кеф да се вдигне ако е електронен....значи ще се чака кефа на електроните

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Колко време отнема? еми зависи от живака...ако е на кеф да се вдигне ако е електронен....значи ще се чака кефа на електроните

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми електронния сигурно е по-бърз :д
    иначе с другия..около 2-3 минути..не повече (разбира се ако не е от -20 и да трябва да се качи до 45 градуса.. примерно ;д )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си