- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Старата тема достигна 100 страници,затова ето я и втората част .... ето и линк към старата тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight=
Обадиии ми сеееееееее(егати, това пеещо чочко колко време го търсих .... )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
на кой?
[i]ми на некво гадже ?Първоначално написано от Nakadah
![]()
ами бих и казал да не ме ядосва и да не ме ревнува толкова много ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
"ооостаи ме малко МА, писна ми от тебе!"
"цял ден сме заедно, през другото време се чуваме по тел, а сега и по скайп искаш да ти пиша" АЙ СИКТИР!![]()
Къде си бе, човеко? Тц, какво е това твое държание, не знам ;/
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ядосваш ме .........
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ще те .. пребия да знаеш.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мне, аз направо те боготворя!Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
че ми липсва ужасно
и просто я искам в прегръдките си![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Обичам те и имам нужда от теб, а сега сега..ми е трудно. Санувай нещо красиво мъниче, толкова красиво, че да заслепи лицето ти и когато се събудиш да се питаш "сън или реалност"..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ти си най - прекрасното създание и наистина много те обичам!![]()
[b][color=black]Espa
Същото, с разликата, че се отнася за момче.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Днес вали. Ще се видим ли все пак ... ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
*поглежда се в огледалото* Ах, прекрасна си. Само косата ти е малко гадна днеска, ама то и без това вали. Няма нищо, спокойно.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Три дни се държеше отвратително, а след това още толкова не влизаше в скайп, не ми се обаждаше и не ми вдигаше телефона. WTF???
Снощи влезна колкото да ми кажеш "Добре съм, споко" и излезна без дори да кажеш "Лека нощ"...
Поне сутринта вдигна... държеше се като идиот, но поне си направи труда. И днес на обяд, да... даже май трябва да се учудя.
Мина седмица... ще видя още колко време ти трябва, за да се сетиш, че може да дойдеш до нас да ме видиш... ей така просто, както знаеш, че обичам да правиш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Днес си доста по-добричко,дано си си извадил поука от вчера!![]()
Сори ,че те вадя извън кожата ти =) Характер =-)
Че я обичам повече от всичко на света!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд