- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно бандита в гащите :D
Нз дали е позволено да питам, но все пак ще си задам въпроса
Как да го удължим малкия разбойник щото по някаква причина 16 см не ми стигат![]()
Еми на 14 съм, но не мисля, че задоволявам достатъчно приятелката ми в оралната любов и затова искам ОЩЕЕЕЕ![]()
Имам предвид свирките![]()
Не му става![]()
Еми щото нищо не казва... едно "Супер беше!" не съм чул или "Бахти малката пишка" та затова си мисля, че не успявам...
Еми до колкото знам оралната е свирките
Все пак може ли да кажете как ?
тренировки майна.
почвай:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t4jT-AtpCSY[/youtube]
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
14Първоначално написано от juveteam
Пич откъде мериш "малкия разбоиник"? От топките ли? На 14 си и не ти стигат 16 ? Не знаеш к'во е орална любов тръгнал си да пишеш теми относно секс... Образовай се !Първоначално написано от LokomotivPlovdiv1936
Нали затова пускам темата![]()
Пич споко, майна то ще расте. И аз съм на 14 и ми е г/д толкова, на приятелката ми и стига, на всички им стига. :P
Чакай доколкото разбрах ти целиш да я задоволиш когато Тя ти прави на Теб оралнаПървоначално написано от LokomotivPlovdiv1936
По-скоро опитай ти да правиш френска на нея и тогава очаквай реплика от рода "супер беше".
Стандартния размер на пениса е по-малък от 16 см, така че на теория имаш всичко нужно за задоволяването на една жена.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
хаха на 14..16 см са си супер,сигорна съм че има мн момчета доста по-големи от теб на който им е толкова или по-малко и ти завиждат,не знам що си мислиш че ти е малак?пък и до 25 ще има да расте много
С топките ли го измери толкова? Или го мери от гъза?![]()
Бъзикам се. Братле стигат ти на практика 14 см, тей че не се притеснявай.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
готин на кой 6те го му6и6 100 сантиметров ???на слон ли??? гледаи реално на не6тата та ти сега запо4ва6 да се развива6 има време 6те порасне![]()
забравих да ти дам отговор как да го увели4и6... та вържи си некаква тежест на пениса и пусни тежеста да виси...
бтв: и после сподели резултата![]()
Няма начин..Но и без това има време,за да ти расте..
Не става днес искам това и след час да го получиш..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хайде да се разберем за едно нещо. Пишка се мери от горната страна.
+1 Той сигурно го мери от топките.Първоначално написано от dimitar_ak
+ дам от горната ..не от долната и от топките нагоре!!!!!!!!!!Първоначално написано от dimitar_ak