- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно бандита в гащите :D
Питай Азис, той ще те посъветва как да си го направиш по-голям...
"You were deceived"
Първоначално написано от mitkoyyy
![]()
![]()
Като откача, откачам!
Първо оралната любов (свирките) доставят удоволствие на мъжа не на жената, второ една пишка може да е измериш 12 може да измериш и 16, така че тези теми за размерите са напълно излишни и комплексарски. Радвай се на това което имаш, че можеше и да е по-зле.![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Пичове, от гъза до главата или от главата до гъза да си го мери, все тая! Той като е тъпак, от ушите да почне, пак ще си е тъпак!Първоначално написано от CTPAXX
![]()
Пич незнам ташак ли си правиш, но то на негрите на 14 години не им е 16 см а на теб на 14 години ти е по голям от на зрял мъж. Според мен си леко комплексиран. И ми направи впечатление, че досега се обадиха трима 14 годишни които всичките правят секс... Наистина много комплексирани хора
ахахахахаПървоначално написано от miminko
ако ти набучат ! ... Чакай, ти колко мислиш, че може да поеме това момиче ... освен тва не може да ти каже т супер ... а ти трябва да и го кажеш ...
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Двама ще ги бесят и вечерта преди екзекуцията едииния рекъл:
-Спокойно , можеше и да е по зле.....
Другия казал:
- Е как може да е и по зле ?....от смърта по лошо има ли ?
На другия ден тъкмо им нахлузили примките на вратовете и дошъл запъхтян вестоносеца и рекъл :
- Спрете , спрете бесенето.....имам заповед от царя първо живи да ги одерем !
Поуката е ,че винаги от лошото има и по лошо и за това се радвай на пишката , си която никак не е малка , щото можеше и да е по зле.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
И моя е 21 см.Мерен с ташацитеПич земи се стегни,ако сега ит е 16 см,значи на 20 години ще ти е 25 см....Аз лично не вярвам да ти е толкова,но тва си е мое мнение.Аз съм почти на 15 и ми е 14 см и ми е по-голям от на 4/5 от връстниците,които са ми казвали колко им е...
Ей така е прав си и аз нямам проблем да си кажа че ми е 14 сантима и аз съм на 15. За мен това си е нормално и ако реша да си меря и ташаците сиг. 18-19 ще ми стане така че ае моля спрете се комплексарчета малкиПървоначално написано от Greennight
вързваш си пишката на вратата и отваряш 3 серии по 10 повторения![]()
олиогфрен