Такаа аз съм момиче на почти 14 години. Всичко започна миналата година когато мама на няколко пъти се беше напила (според мен колегите и я караха да пие защото си падат пияници). Тогава баща ми каза да си събира багажа и да се изнася, но тя остана заради мен като обеща че няма да се повтраря. Миналия месец (декември) баща ми започна да иска да се развеждат а ние с мама не. Малко след това донесе и документ за развод, скъсах документа имах чувството че присъствам на война. Няколко дни цялата треперех мама казваше че иска да се самоубие. Преди 1 седмица се звънна на вратата, отворих и някаква жена ми даде листче, че мама трябва да отиде в съда. Те не искаше. Нещата обаче се влошиха вчера когато мама си дойде..ПИЯНА, а най-лошото беше, че отиде в съседите, които имаха гости, а тя при тях в нетрезво състояние. Баща ми дойде при мен и ми каза ''Виждала ли си майка ти..отишла в баба ти с моя блуза облечена наобратно'' . Тогава вече умрях от срам, зачочнах да плача и я изчаках да се прибере. Като се прибра тате влезна и каза, че и е приготвил куфар да си събира багажа. Сега на сутринта като станах не отидох на училище, а останах при мама. Тя излезна рано и няколко пъти ми повтори, че много ме обича. Аз не се сдържах и отново избухнах в крокодилски сълзи .. не мога да издържа на напрежението на което ме подлагат. Не знам какво да правя и как ще свикна да живея майка ми да живее в друга къща, страх ме е да не направи някоя глупост, не мога да погледна в очите баба ми и незнам как ще кажа на приятелите ми, че нашите се развеждат, прекарах най-ужасната Коледа и Нова Година през живота си и за всичко това е виновен баща ми...най-лошото е, че не мога да спра да го ОБИЧАМ