- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Родителите ми се развеждат
Стига, без нерви и притеснения. Някои го каза преди мен, но ще ти го повторя - имаш двама родители, които те обичат и за твое щастие са живи и здрави.
Вероятно проблема ти е в това, че не можеш да си представиш как няма да живееш и с двамата едновмренно, как Коледите и семейните празници ще протичат по друг начин. Аз не мога да ти помогна в това отношение, не знам какви са разликите между "нормалните" и "разведените" семейства, защото никога не съм живяла с баща ми. Мога да ти гарантирам, че нещата така са по-лесни. Няма да ставаш свидетел на непрекъснати скандали, няма да е необходимо да защитаваш майка си пред баща си, няма да чуваш обвиненията на баща ти към майка ти и вероятно тя няма да пие. Ще имаш 2 коледи, два великдена, два рожденни дни, а когато дойде време за бал/сватба/кръщене, нещата ще са си бая сложни, но и там има компромисни решения.
Само горе главата и не се меси. : )
аз знам какво е... и наистина не е болка за умиране.Първоначално написано от vasko9933
Тя трябва да оправя своя живот, не на майка си нито пък на баща си.
то густо, то пусто
И двамата са винови.. Винаги е така... Когато станеш на 14 сама ще имаш правото да избереш при кого да живееш. Големи хора са, ама точно в такива моменти възрастните се държат като тинейджъри. Нормално е да ти е тежко сега, но по-нататък ще свикнеш.. Помни, че и двамата много те обичат и ти си оставаш тяхната дъщеря, каквото и да се случи.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..