- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пролетно/Лятно пазаруване 2011
Знам че е рано но реших да създам такава тема .. та казвайте взели ли сте си нещичко .. пролетно или лятно каквото и да е .. ако да поствайте снимки и нека коментираме!![]()
...
oще нищо не съм си взела,а толкова неща ми трябват![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
познато ми е ;д .. сигурно към края на февруари или началото на март отивам вече за пролетно и лятно пазаруване хДПървоначално написано от neeDaBosS
...
хаха,и аз такакакво мислиш да си купуваш?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
оооооох много работи като започнем от потници, тениски, къси гащи (обикновени + скъсани), поли, токчета,сандалки, пантовки, летни шалчета, ъгс, суичъри, за физкултурата екипПървоначално написано от neeDaBosS
;д ти?
![]()
...
Амиии за сандалки е малко рано,но все пак![]()
Къси дънкови гащи
Къси дънкови поли
Туники поне 4-5
Сандали 2-3 чифта ниски
Сандали 2-3 чифта високи
Кецове (розови предимно искам и някакви черни с бели връзки обикновени.)
Потничета (сигурна съм,че ще си купя поне 10 нови ;д вече попълних колекцията с 3)![]()
Суитчъри 3-4 нови искам
Маранонкии 2 чифта
Полички пак,карирани ии такива по-късички накъдрени отдолу![]()
май е тва ;дд
П.С - и аз искам някакви пантофки![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аййй забравих рокличките ;д тази година се очертава да съм за малко извън България..да се надяваме да си взема повечето неща от там![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
въъъъй благодаря ти че ми напомни хД .. и аз ше си взимам и с колан и клин ше си взимам и късо сакоо с роклята клина и токчетата (сън) ;ддПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Къси гащи - поне 3 чифта
Къса пола,дънкова (нищо,че си имам)
Туникиии,много туникиии <3
потничета,тениски
сандали,пантофки,иии съм решила,че това лято ще си купя сандали на висок ток !
летни шалчета
още едни маратонки
ии май е това![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
да и туникиииии ♥ ;д супеерПървоначално написано от MaLty
![]()
...
ами рано е още но мисля междусрочната да се поразходя и да разгледамаа плюса е,че през зимата и ранната пролет летните неща са по евтини ^^
мен много ми се иска да си взема
3-4 тениски
2-3 потника
3-4 суичера или пролетни блузи![]()
харсах си едни страшни дънки... 1 чифт маратонки,че старите ми...се изпокъсаха..![]()
и за поли и панталонки ще мисля по-късно вече![]()
(за да си купя всичките тея глупости в момента си събирам пари ^^ )
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
хих,и аз съм луда по туникитеееееееобожавам гии! имам си много,но за лятото искам мноооооого
пък и в моя град,има 2 супер яки магазинчета,винаги пазарувам от тях...туниките са на ниски цени,а супер готини
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аа искам и някакво по-тънко яке..пролетно![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
абе вие добре ли сте има толкова мн време![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
и аз искам да си взема толкова много неща![]()
къси дънки 2-3 чивта
къса пола поне още 1
потници около 7-10
тази година съм се навила да си взема обувки или сандали на висок ток![]()
маратончици
някакви шляпки![]()
пролетно якенце
суичър
айде да идва по-бързо тази пролет![]()
На мен ми е тооолкова студено тия дни и лятото ми се вижда някъде много далеч в бъдещето.
Иначе съм решила да си купя къси дънкови панталони, леко широки, за да ми изглеждат по-слаби краката![]()
Първоначално написано от neeDaBosS
Цял магазин можеш да отвориш с нещата, които искаш . И всеки сезон си купуваш по 8 чифта обувки, 25 блузи , 10 панталона.. Странно ми звучи. Не че има нещо лошо де ама ти кво да не би другите дрехи да си ги хвърляш и всяка година на ново всичко да подменяш?
Нем,просто миналата година пазарувах къде-къде по-малкона старите кецове им изгубих връзките,маратонките са изпокъсани.Садналите също са скъсани..а тея на висок ток от почти всяка вечер излизане да не ти казвам на какво са заприличали.Повечето от дрехите ми са зимни,за това мисля че трябва хубавичко да си напълня гардероба с нови дрехи.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Охх, още е много далечеНямам си планове какво точно да си купя, каквото е модерно или ми хареса , ще си го купя
Но засега съм решила, че ми трябва суитчър..
![]()
Е, за мен покупките не са проблем, защото след новогодишното сурвакане събрах към 300 лвА иначе ако може да ми покажеш някой сайт, където са излязли тенденциите ?
някой нещо да си е купил?да има планове да си купува? аз тези дни планувам да тръгвам по магазините вече
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...