- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пролетно/Лятно пазаруване 2011
Миналото лято се сдобих с много дрехи, които не съм носила много много, така че ще им дойде времето.. Може някои къси панталонки и някоя друга горничка да си купя, а и сандали задължително, че нямам никакви и едни пантовки.. Иначе обувки на ток покрай бала, който ми предстои, се сдобих с 2 чифтаМисля да си ги нося и след поводите, заради които съм си ги купила..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Малее аз покрай този бал, нямам очи да поискам пари дори за една тениска.А от колко неща имам нужда, наистина не е истина просто.![]()
Хем ми е съвестно, хем се чувствам некомфортно в повечето си летни дрехи .. иии не знам, не знам.
Засега намазах с един клин, една риза-туника и една тениска, нооо .. да не изброявам от какво се нуждая още.
И така .. ще видим,но мисля поне 1/4 от парите, които ще получа за бала да пръсна за летни/есенни дрехи,като например дънки,тениски и прочие.
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз си взех 2х къси дънкови гащи и една дънкова поличка![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ох, с това хубаво време вече започвам да мисля за летните жеги. Купих си един потник, но е тип блузка, смисъл има си потник и отстрани ръкави, някакво 2в1, прибирам се и като го пробвах вкъщи си мисля, че е прекалено.. отпуснато?! ;d. .
Отделно се сдобих с късо черно кожено яке, просто е точно това, което исках, много ми харесва как стои. Отделно си купих и една поличка, но ще се отслабва, тази зима.. влияят ми зле есенно-зимните сезони. Още колко неща имам да си взема.. Харесах си едни обувки на токчета, само за 8лв!!, но . . ей така си стоят и платформите ми и ботите ми с токчета, просто нямам толкова много поводи да ги нося, а и почти всичките ми приятелки са доста по-ниски от мен и ако щукна с токчета покрай тях, съвсем странно ще изглеждам. Но си мисля, че осемте лева ще ги дам..![]()
Ммм.. почнах да ходя по магазините да си пазарувам ;д много обичам тея сезонииИ на всичкото отгоре тук са открили нов магазин за дрехи с страхотни неща , само че за съжеление.. нищо не мога да открия , което да не ми е голямо
грр..
За сега съм си купила туника , потник , кожено якенце
... Живей с мечти, а не със спомени ...
аа флорални мотиви <3 и аз си взех точно 3 рокли с цветаПървоначално написано от Rebirthing
твойте от къде са? аз ги взех от oysho
аз си купих тънко късо яке, черно![]()
сега искам пантофки
по-натам не знам![]()
за сега съм си взела 1 тениска,1 риза ии 2 чифта ръкави1 къси и 1 дълги
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Засега съм си взела:
Лятна чанта
Две тънки блузки
Дънки
Трябва да си купя:
Пролетно яке
Маратонки
Това е за сега.Иначе летните дрехи и обувки по нататък ще ги мисля.![]()
Снимки,снимки!Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Обожавам флоралните мотиви <3
Аз още не съм мислила за летния сезон,за пролетта засега си имам всичко необходимо![]()
Засега съм си взела :
- Тънко яке Бершка.
- Тесни дънки, отново Бершка.
- 5 пролетни блузки от Pull&Bear.
- Черни боти.
Нооо , още доста ще има.![]()
А някой да е виждал в някой магазин червен пролетен шлиферМного искам такъв а навсякаъде черни/сиви ..
От Бургас съм.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Искам да попитам някой знае ли дали по Моловете вече са пуснали летните и пролетните колекции. Леко е раничко де, но все пак. Интересува ме главно Kenvelo. Благодаря предварително. :d
Аз вече си купих . . Едно розовкоо якее .. което става ии за пролетта и за лятото .. 3 РизиДънки (сиви) 2 чифта кецове и две жилетки (те не са купени .. а ръчно плетени )
![]()
нека стане още по-горещо ще му мислим за лятото .. какви дрешки
![]()
Някой ходил ли е скоро до някой мол, че аз тия дни нямам време да ходя.. таа мисълта ми е има ли излезли някакви пролетни якета.. Интересувам се главно от Теранова,Кенвело,Бершка?![]()
На какви цени са нещата на Бершка?
Аз досега съм се сдобила само с една туника и един клин .. А колко неща има да си търсяя..
Сега се втурвам с фр из София-та.. ;Д
Търся си някакво пролетно якенце, което да не е дебело, но не и някакво въздухарско..
Търся си и обувки, но не много елегантни, но не и маратонки.. нещо средно.. нноо.. номерът ми е най-проблемния (41) .. Даже ии някои са ми малки .. но това е друга тема
Търся си поличка къса, дънчена или не, но да не е тясна..
Търся си и сандалки, но в никакъв случай с ток..!
Търся си много потничета изчистени в различни изкрящи цветове, но да са дълги.. от сорта на туники...
И някакви къси панталонки си търся, но надежди много не влагам .. ;Д
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Охх, аз днес щях да излизам с една приятелка да си пазарим, но като видяхме какво е времето и се отказахме. Пак стана мноооооооооооооого студено.![]()
Big or small, lies are lies !
Тук времето е някакво влажно..но самия въздух е топъл.жалко,че съм болна
![]()
Ох толкова искам да си купя черни високи обувки,ама къде да ги намеряяяяяяя![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аз вчера излизах но си купих ,,, само една блуза ...![]()
![]()
и незнам кога ще си взимам защото 2ра смяна няма кога![]()
иначе ми трябват много неща![]()
Аз тази събота излизам на пазар.. Сдобила съм се с пари всичко.
За сега обмислям да си взема чанта и някакви обувки.. Ще наблегна на аксесоарите, тъй като потниците за сега ми стигат и обмислям след месец да тръгна да обикалям за тях.![]()