.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 246
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Нищо.. колко магазини обиколих.. и нищо. В търсене съм на дънки, къси панталони, пролетно шушляково яке, тениски, суичер и така. Почвам да се отчайвам
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

за сега съм си купила само едни дънки и едни пантофки .. ще си купувам обувки на токчета може би, сандали, и дай Боже още едни обувки на токчета а към април ще излизам за потници, тениски, къси гащи, пола, рокля, ии сив клин ии пролетно яке скоро ще си взема общо взето това е

харесала съм си едни очила - утре ще си ги взема ако ми стоят добре

може би събота е ще излизам

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На какви цени са нещата на Бершка?
    Тънко пролетно якенце си взех за 55 , а дънките са 60.
    Блузките варират от 10 до 30лв.
    Качеството и материите , обаче наистина си заслужават.
    Аз лично наистина съм доволна.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ииии... да, ето ме и мен, аз си ходя още със зимния тренч... и сигурно и със зимните ботуши щях да съм си ако не се бяха скъсали... Нещо никога не се обличам според сезона...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    некой да е засичал некви подобни дънки на тея: http://www.prikachi.com/images/933/3103933i.jpg ? освен в контрабандата
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Имаше и едни дънки на промоция по 45 лв.
    Блузи в Бершка на цена 10 лв. никога не съм виждала, даже и тениски на такива цени, също. Нещо май не доглеждам хубаво или и аз не знам вече .

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Имаше и едни дънки на промоция по 45 лв.
    Блузи в Бершка на цена 10 лв. никога не съм виждала, даже и тениски на такива цени, също. Нещо май не доглеждам хубаво или и аз не знам вече .
    Не знам за вас ама аз през зимата уцелих големите намаления на лятната колекция и си купих потник за 4 лева (като туника е)

btw.. утре ще снимам като се прибера от даскало..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на Infinity
    В новата колекция , блузки за по 10лв. няма, но като цяло винаги се намират.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Малее аз покрай този бал, нямам очи да поискам пари дори за една тениска.А от колко неща имам нужда, наистина не е истина просто. Хем ми е съвестно, хем се чувствам некомфортно в повечето си летни дрехи .. иии не знам, не знам. Засега намазах с един клин, една риза-туника и една тениска, нооо .. да не изброявам от какво се нуждая още. И така .. ще видим,но мисля поне 1/4 от парите, които ще получа за бала да пръсна за летни/есенни дрехи,като например дънки,тениски и прочие.
    Ох, и аз така... Чак не ми се мисли колко работи имам да си купувам, сигурно ми трябва изцяло нов летен гардероб... Миналите години съм наблягала повече на закачливи тениски със забавни надписи, по-спортни дрешки, но от край време ми се иска да си взема нещо по-така... Искам рокли, поли, къси панталонки, туники, потничета, бански ми трябва нов, че стария, който обожавам, за 1 лято от ярко патешко жълто отиде почти към бяло... Обувки летни имам само 1 сандалки, всичко останало като магия ми се скъса миналото лято. Маратонки ми трябват, че старите почти заминаха... Абе общо взето подновяване на гардероба. Само парички да има...

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Аз си взех кожено яке за пролетта и кецове.
    Това е за сега..
    За пролетта имам нужда главно от блузки/туники с дълъг ръкав..
    Може да си взема 1 чифт дънки, понеже смятам, че повечето ми ме правят дебела и не ги нося.
    И едни сандали ми трябват. (ниски, понеже съм висока)
    Май друго не искам за сега..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1537260_n.jpg за пролетта..
    Взех си и една много сладка рокля..сега нямам снимки..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    ^много са яки

Аз все още не съм си взела нищо, но скоро ще си купувам маратонки, блузки, тениски...
    Humans need fantasy to be human.

Re: Пролетно/Лятно пазаруване 2011

Цитирай Първоначално написано от Mirellaaa
    Знам че е рано но реших да създам такава тема .. та казвайте взели ли сте си нещичко .. пролетно или лятно каквото и да е .. ако да поствайте снимки и нека коментираме!
    И аз обичам да пазарувам, но в момента нямам пари за нищо Поне едно е забавно да гледам дрехи...хаха...жалко, че не сънувам дрехи, ами кошмари Интересна тема.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ухх.. един път да се опарича повече и се мятам с пазаруванетоо
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Оф Боже .. Днес обиколихме с една приятелка ЦЕЛИЯ Serdika Center, а след това отидохме и обиколихме и ЦЕЛИЯ The Mall и си харесах доста неща, ама е б а с и глупавите цени
    Някво яке, тънко като вестник, струваше 50 лева .. пфу.
    Имаше доста хубави работи, ама за к'во им слагат такива цени
    Ще отида след 1 седмица като пуснат намаленията и ще намажа със супер яките неща..

^защо намаления след една седмица

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Малее аз покрай този бал, нямам очи да поискам пари дори за една тениска.А от колко неща имам нужда, наистина не е истина просто. Хем ми е съвестно, хем се чувствам некомфортно в повечето си летни дрехи .. иии не знам, не знам. Засега намазах с един клин, една риза-туника и една тениска, нооо .. да не изброявам от какво се нуждая още. И така .. ще видим,но мисля поне 1/4 от парите, които ще получа за бала да пръсна за летни/есенни дрехи,като например дънки,тениски и прочие.
    Ох, и аз така... Чак не ми се мисли колко работи имам да си купувам, сигурно ми трябва изцяло нов летен гардероб... Миналите години съм наблягала повече на закачливи тениски със забавни надписи, по-спортни дрешки, но от край време ми се иска да си взема нещо по-така... Искам рокли, поли, къси панталонки, туники, потничета, бански ми трябва нов, че стария, който обожавам, за 1 лято от ярко патешко жълто отиде почти към бяло... Обувки летни имам само 1 сандалки, всичко останало като магия ми се скъса миналото лято. Маратонки ми трябват, че старите почти заминаха... Абе общо взето подновяване на гардероба. Само парички да има...

Нали,нали .... и аз съм се ориентирала към нещо по-така,време беше.Чувства си се вече,нали. Ааама ..
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    ^защо намаления след една седмица
    Ами защото новите колекции са ги пуснали преди около една седмица .. Като пуснат новите дрехи и като поседят 2-3 седмици, ги пускат в намаление, защото хората тогава почват да пазаруват. А сега на дрехите им слагат по - височки цени за хора, които сега се нуждаят от нещо точно определено и не могат да чакат ... И така всъщност се набутват доста.
    Ето сега в Кевело има пак 200 за 100 - е, да, ама така едно тънко като вестник яке струваше 65 лева. Ми, не мерси

Аз вече си ги изчислявам кога ще пуснат намаленията и отивам тогава, за да не се ядосвам после, че съм взела примерно яке за 60 лева, а те след 2 седмици са го пуснали за 35лв.
    И така

Взех си 2 чифта..Много ме кефчт ( а имаше оферта..)
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Аз вчера си взех едни сиви дънки, бяла риза с нещо сиво, което се слага в/ху нея (могат да се носят и поотделно), бяла блуза с черни ръкави и черен ластик долу тип прилеп, синя карирана риза с кафяв колан и обеци със сини камъни, които стоят страхотно с ризата <3
    Мисля да си взема и един черен панталон.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

http://i66.servimg.com/u/f66/11/66/10/07/19032011.jpg
    A ето ги и кецовете..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    За пролетта си взех едни обувки на токчета и ново кожено яке. Ноо трябва още тоолкова неща да си купяя..

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз съм си взела няколко неща за сега (по късно ще кача снимки ) искам да попитам някой да знае къде мога да намеря такава рокля :
    http://prikachi.com/images/106/3113106d.jpg .. не можах да намеря друга снимка .. роклята е без презрамки и горе е с ластик .. Някой ако знае къде във Варна има да каже.. ако не в някой сайт да си я поръчам

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    А някой да е виждал в някой магазин червен пролетен шлифер Много искам такъв а навсякаъде черни/сиви .. От Бургас съм.
    аз имам такъв - взех си го преди 2 години от for me за 40 лв някъде, но мисля, че още го има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си