- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кожата на лицето ми се бели!
Имам проблем с кожата на лицето. Слагах си фондютен редовно, но по едно време го спрях! Майка ми не преставаше да ми казва колко е вреден,колко изсушавал и запушвал порите. След известно време започнах да си слагам пак.. След една седмица кожата ми започна да се бели в областта на носа. А след душ - цялото ми лице се лющеше!
Една приятелка ми каза да пробвам с тоалетни трици.. Дали ще помогнат?!
За триците не знам но фондютенът изсушава кожата и тя започва да се бели. Хидратирай я с нещо което е по мазно и я мажи за една седмица примерно и виж дали ще има резултат аз имах същият проблем но не заради фондютен има много други фактори които предизвикват изсушаване на кожата.
не ползвай такава козметика, защото тя временно те разкрасява на цената на много. използваи маски и такива почистващи лосиони. аз знам много хора с този проблем. споко![]()
Хидратиращ крем. Бабите биха препоръчали мас - и това е вариант - и тя ще подхрани кожата ти. Иии, ако до седмица няма резултат, отиди на дерматолог.
П.С. Спри фондютена и другите подобни неща.
На мен ми се белеше така лицето(през зимата основно).. по-скоро като лющене се получаваше в отделни области. попитах козметичката и тя ми каза, че е защото кожата ми е суха. каза ми каква козметика да си взема(в случая-поръчам) от Avon я взех. Доволна съм.. лицето ми не се бели вече![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't