- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Страшни истории и градски легенди
Epic fail is epic.Първоначално написано от pressiana
Една легенда от Бургас.Разказват,че някъде,далееееч след Бургас съществува мистичен комплекс на име Меден Рудник.Там всички хора били от 123456789 левел нагоре,дори и пенсионерите.Казват,че когато мрака падне над Бургас,те слизат с каляските си(БМВ 98ма)в града и сеят разруха като изнасилват пияните 12-годишни момиченца в дискотека Флирт.Не знам дали е вярно.Много ме е страх да се занимавам с хора на толкова голям левел.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Greennight, сподели с всички де!![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
[quote="Bonbonchencetyy"]Чудя се на акъла си,та значи някой от вас има ли чувството,например ако ходите до тоалетна като си вървите по коридора(а,и между другото с/у банята има закачалка с огледало) има нещо или някой зад вас?Аз вместо да си вървя спокойно си плюя на петите или в кенефа или в хола...
![]()
![]()
![]()
![]()
Оо понякога и аз си въобразявам , че има сериен убиец или др. зад мен и ме е страх да се обърна![]()
![]()
Но това е само защото гледам филми на ужасите ;дд
i na moeto selo vqrvat tova 4e do 40 dni duhat e na zemqta i e wqrno baba go e vidqla i az se podmokrih kato mi kaza kvo e vidqla....
Последно редактирано от hrisynka_-_ : 07-02-2012 на 13:41
Не вярвам аз в бабини деветини.
I'm inlove with a criminal...
Не знам защо,но аз лично вярвам в нея.Ето я и моята история:
Приятелите ми един ден се навиха да викат дама Пика (Кървавата Мери)(бях на 9/10г) но аз казах,не няма да я викам!Не!Те влязоха (защото на едно пазарче имаше едни такива сергии за плодове,но празни в които имаше шкаф и бяха доста големи.)Та така,те нали я викаха...викаха...а аз сама отвън тръпки ме побиваха...На същият ден играехме на криеница...когато бягах да се заплуя се спънах на едно стапало и паднах по лице. Строших си зъба (вечният,не млечният) и ЦЯЛОТО ми коляно бе станало в кръв.Толкова голяма рана...И от тогава си викам Кървавата Мери (Дама Пика).
А до колкото до зъба,отидохме при специалисти и те го направиха наполовина истински наполовина не.Но не си личи...е може би малко но трябва да се вгледаш внимателно.
Не ми пука за вашето тъпо мнение!