.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Една много страшна градска легенда:

В далчения град Ямбол, в блок 20, живяло едно невинно момче, което страдало от жестока шизофрения. Един ден то преживяло травматизиращ Gang Rape, след който духът му обикаля из форумите и стресира хората.
    Аз съм от Ямбол и никога не съм я чувала тази "страшна" легенда.
    Epic fail is epic.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Една легенда от Бургас.Разказват,че някъде,далееееч след Бургас съществува мистичен комплекс на име Меден Рудник.Там всички хора били от 123456789 левел нагоре,дори и пенсионерите.Казват,че когато мрака падне над Бургас,те слизат с каляските си(БМВ 98ма)в града и сеят разруха като изнасилват пияните 12-годишни момиченца в дискотека Флирт.Не знам дали е вярно.Много ме е страх да се занимавам с хора на толкова голям левел.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Greennight, сподели с всички де!
    И спря да се върти за миг земята..

Re: RE:Страшни истории и градски легенди

[quote="Bonbonchencetyy"]Чудя се на акъла си ,та значи някой от вас има ли чувството,например ако ходите до тоалетна като си вървите по коридора(а,и между другото с/у банята има закачалка с огледало) има нещо или някой зад вас?Аз вместо да си вървя спокойно си плюя на петите или в кенефа или в хола...

Оо понякога и аз си въобразявам , че има сериен убиец или др. зад мен и ме е страх да се обърна Но това е само защото гледам филми на ужасите ;дд

Супер фен Аватара на BadAss
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Една много страшна градска легенда:

В далчения град Ямбол, в блок 20, живяло едно невинно момче, което страдало от жестока шизофрения. Един ден то преживяло травматизиращ Gang Rape, след който духът му обикаля из форумите и стресира хората.
    Аз съм от Ямбол и никога не съм я чувала тази "страшна" легенда.
    facepalm

Exclamation

i na moeto selo vqrvat tova 4e do 40 dni duhat e na zemqta i e wqrno baba go e vidqla i az se podmokrih kato mi kaza kvo e vidqla....
    Последно редактирано от hrisynka_-_ : 07-02-2012 на 13:41

Цитирай Първоначално написано от Greennight Виж мнението
    Аз съм виждал дух,но никой няма да ми повярва,ако искаш да ти разкажа по-подробно историята кажи ще ти пиша на лично Та на село селската легенда е,че до 40 дни след като даден човек умре духът му остава на земята и има много истории на хора,които са виждали или чували дух,аз съм 1 от тях
    Моля те сподели с нас. Много ми е интересно какво е станало!!
    искаМ дА бъДа вЪздУха....зА дА не мОЖеш бЕз мЕн...иСкаМ дА бъДа сЛъНцЕто....зА да сЪм вЪв всЕки тВоЙ деН

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не вярвам аз в бабини деветини.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    А,за Дама Пика,с 2 фр. я викахме и начи това беше на у-ще и значи първо една фр. падна като скачаше от предпоследното стъпало,а пък после г-жата по АЕ трябваше да отиде спешно до вкъщи(забравила тестовете ни)
    Не знам защо,но аз лично вярвам в нея.Ето я и моята история:
    Приятелите ми един ден се навиха да викат дама Пика (Кървавата Мери)(бях на 9/10г) но аз казах,не няма да я викам!Не!Те влязоха (защото на едно пазарче имаше едни такива сергии за плодове,но празни в които имаше шкаф и бяха доста големи.)Та така,те нали я викаха...викаха...а аз сама отвън тръпки ме побиваха...На същият ден играехме на криеница...когато бягах да се заплуя се спънах на едно стапало и паднах по лице. Строших си зъба (вечният,не млечният) и ЦЯЛОТО ми коляно бе станало в кръв.Толкова голяма рана...И от тогава си викам Кървавата Мери (Дама Пика).
    А до колкото до зъба,отидохме при специалисти и те го направиха наполовина истински наполовина не.Но не си личи...е може би малко но трябва да се вгледаш внимателно.
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Град
    Варна
    Чудя се на акъла си ,та значи някой от вас има ли чувството,например ако ходите до тоалетна като си вървите по коридора(а,и между другото с/у банята има закачалка с огледало) има нещо или някой зад вас?Аз вместо да си вървя спокойно си плюя на петите или в кенефа или в хола...
    Аз гледам Живите Мъртви (филм с много зомбита) и като отворя някоя врата през нощта си мисля че пред мен ще излезе някое зомби и ще ме изяде xD
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Голям фен Аватара на slimbo
    Чудя се на акъла си ,та значи някой от вас има ли чувството,например ако ходите до тоалетна като си вървите по коридора(а,и между другото с/у банята има закачалка с огледало) има нещо или някой зад вас?Аз вместо да си вървя спокойно си плюя на петите или в кенефа или в хола...

А,за Дама Пика,с 2 фр. я викахме и начи това беше на у-ще и значи първо една фр. падна като скачаше от предпоследното стъпало,а пък после г-жата по АЕ трябваше да отиде спешно до вкъщи(забравила тестовете ни)
    да тва вечерта е много гадно и постоянно се оглеждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си