.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

КЪЩА/ВИЛА/АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ - СОФИЯ ОБЛАСТ?!?

Привет на всички.
    Та, на въпроса - аз и едни приятели си търсим къща или апартамент под наем за 1 вечер, като искаме да си организираме купон. Наясно сме, че не можем сами да си я наемем, споко с нас ще има възрастен. Обаче от 2 часа ровя в интернет и не намерих нищо удовлетворително :/. Най - хубава оферта, която намерих беше къща с 5 спални за 190 лева, което не ни устройва, щото не искаме за толкова пари. Ако може нещо до 90-100 кинта, ще е супер. Ние ще сме около 15-20 човека, а и спането не е нужно да е съобразено с т'ва колко човека сме, т.е къща за 10 човека също ни устройва. А и нали знаете, тинейджърите все ще си намерим място - нагъчкани един до/върху друг ...
    Ако някой има някаква актуална информация, моля да сподели. Също така къщата/апартамента може да е малко по - далеч от София - област, ама не и в Пловдив и т.н :Д
    БЛАГОДАРЯ МНОГО на отзовалите се!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    София
    Скъпо.За 90-100 кинта може да си наемете 50 квадрата зала в някой краен квартал.

E аз намерих за 45 евро 40 квадрата, ама тва е супер малко ... :/

Град
    София
    ^Еми и аз съм търсил апартаменти,за Р-Д на една приятелка,но нема братче...Всеки знае,че ако се натресат 20 пубера ще става мазало и затва обзаведените апартаменти са по 150-200 кинта и отделно,ако счупите нещо или намърсите си плащате и чистите...Най-евтините са някви зали с пластмасови столове и маси за по 40-50 лева.За вили да не говорим,вървят по около 300 кинта...

'Баси шита ... някой има ли други идея и предложения? :/

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Потърси по активно в Банкя,там се дават вилички често.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ох, мерси, като потърсих за Банкя ми излезе една къща в Добринище, 100 лева, 3 стаи с по 7 легла (малко странно ми се видя това :Д), ама за сега тая е супер. И влак/рейс има до там, 'сичко точно. Мерси много.
    Други идея да има някой

anonymous708973
    Guest
    Нямам идея, съжалявам... Или.. можеш да провериш в някой хоСтел. В Пловдив имаме няколко.
    А това с трите стаи по 7 лв - недей или поне го виж преди да решиш, защото си мисля, че ще е супер тясно.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Провери в http://www.homes.bg/

Мерси за идеите.
    Намерих в т'ва хоумс тристаен, ама пише 40 евро на месец, което ми се вижда адскиии невъзможно о.О ...

Woohooo, намерихме си, мерси много ^^

oo смирноф моля те сподели какво си открила аз скоро имам рожден ден и ми се щеше да наема някакъв апартамент в софия за около 150 лева макс ? Идеи?? Ако може да НЕ е обзаведен

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Ох, мерси, като потърсих за Банкя ми излезе една къща в Добринище, 100 лева, 3 стаи с по 7 легла (малко странно ми се видя това :Д), ама за сега тая е супер. И влак/рейс има до там, 'сичко точно. Мерси много.
    Други идея да има някой
    Тая къща ти е перфе, но гледай хората които ти я дават да не разбират че е за купони защото на един приятел така няколко пъти му отказваха като им казваше, че ще прави купон.. и преди това махни всичко чупливо в някоя стая и я заключи, че да не се видите в чудо после
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Нямам идея, съжалявам... Или.. можеш да провериш в някой хоСтел. В Пловдив имаме няколко.
    А това с трите стаи по 7 лв - недей или поне го виж преди да решиш, защото си мисля, че ще е супер тясно.
    Оле можеш ли да ми кажеш тия в Пловдив каде се намират или някво друго инфо за тях ! В събота имам рд а още нямам място за празнуване В тия хостели дали могат да се правят купони? И достатъчно ли е мястото ?

Град
    София
    Мм,някой сеща ли се да погледне датата на темата ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си