- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли ??
Знам,че темата не е точно за раздела ''любов'',за което се извинявам,но искам да попитам момчетата специално...
Бихте ли пращали целувки и бихте ли викали сладурано,на момиче което ви е почти непознато,без да я харесвате ??![]()
![]()
Моля,без вулгарни коментари![]()
Ако момчето е някой сваляч хич не бих се учудила,че го прави.
Все трябва да имам някакви симпатии, за да я наричам сладурана.Но някои го правят просто за спорта.
Welcome to the Jungle...
Дори съм виждала такива момчета. Жалко за тях!Първоначално написано от nymphadora
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не е задължително да я харесвам за да я наричам сладурана. Ако възприемате това като свалка... трябва доооста хляб да ядете още.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Явно ти си в това положение, и ако ми вика сладурана, откъде аз мога да знам дали не ме харесва... Според мен, това е чат-свалка.. и може би има някаква симпатия към теб.. поне за сега![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
При всички случаи е признак за симпатия. А щом пък не се познавате лично спокойно можеш да го приемеш като комплимент към външността ти.
Познавам го .. той е от моето училище ..![]()
Първоначално написано от tanch3t093
за скайп-целувки ли говорим![]()
та.. зависи много в какви отношения сте.
може и да има някакви симпатии.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ако просто се е разлигавил,нищо не означават,но по-вероятно е да си му симпатична...все пак ти си женско,той е мъжко,природно престъпление няма.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.