- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обеца на езика ... с вакуум?
бахти гейското
Saatana vittu perkele hate crew!
Ти пък много щото разбираш от обици!Първоначално написано от Boot
Първо се продупчи някъде, че после приказвай "разбирачке"![]()
Айде бе?Първоначално написано от thefreak
Видях една мацка, да си взима обицата от земята (до една локва) да си я изтрие в блузата и да я лапне...
Как ще пробиеш дупка с вакуум бреПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Крепи се с вакуум![]()
Всъщност наистина устата и устните са най-безопасните места за дупчене по отношение на инфекциите.
И да, разбира се, че може да се инфектира...може да ти падне главата. А вакуумът на един от мнгоо важните ти органи е безвреден. Я опитай да си сложиш такава обеца на мекото на ухото и ще видиш колко боли след няколко часа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако бях мацка, бих си сложил.Първоначално написано от exploitedteen
Нали знаеш, че след 20 години може да не искам да имам дупка на устата :]
Тъпо изказване.Първоначално написано от `Death`Whore``
Всеки си слага каквато обица иска, не каквато е по trve i kvlt ...
Се едно гледам, канал #метал в унибгто, как някой пита за някоя група и останалите го изяждат , че не е достатъчно тр00...
Вас като не ви кефят обиците на езика, с вакуум не е нужно да коментирате.
Мацката е решила да си сложи такава обица, не виждам нужда да и серете темата и да пишете разни простотий...
Фреак, има много болести и инфекций, който няма да бъдат преборени от слюнката....
Душко...говорех не на автора, а на вас. Прочети първия ми пост в тази тема и после говори.![]()
В пиърсинг форума има статия, в която се казва, че в и около устата е най-безопасно по отношение на инфекциите. Склонна съм да вярвам, след като хората там се съгласяват с това.
Доста си зле.Първоначално написано от thefreak
О чакай малко, ти си някой могъщ биолог, който ще намери Avertuz-а , като използва слюнка?
Айде у лево...
И вземи се образовай малко, какво е MJ12, M12 , Majestic Twelve , M Twelve и всичките останалите имена ... защото на колкото и години да си, не ти е простено, да нямаш минимална обща култура...![]()
Казваш най-безопасно, не "слагайте си какъвто и да е вид микроби в устата, те са напълно безопасни за вас!"
А знаеш ли какво е инфекция дори, фреакчо?