- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лъжи срещу секс?...
Защо трябва лъжеш, за да си легнеш с някоя? Вече има не малко момичета търсещи същото като тези момчета - т.е. просто секс. За да няма лъжци и излъгани, разумното решение е двамата да са наясно какви са им намеренията и чувствата (или тяхното отсъствие). Тъпо е да се възползваш от влюбено момиче, да го изчукаш и да го заебеш. Просто си намери курва. Не е никак трудно, освен ако не си мега нелицеприятен, но точно на тези момчета рядко им се налага да мислят по този въпрос.. Just enjoy thе чекия![]()
Мненията ти стават все по-тесни като обхват.Първоначално написано от FreakBitch
Погледни нещата по-отгоре.
Нищо ли не ви учат по психология.
Да го кажем така - защо лъжците да енджойват чикията, като могат да праснат някое тъпо русо?
- защото момичето ще страда
- защото никак не е ДОБРО
Е и ? ^ Какво им пука. Ако им е кеф така- така да го правят.
Момичето да не се е дало, нейн си проблем, че страда.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На всяко едно момиче се е случвало да бъде ухажвано и по - скоро '' използвано '' по този начин.. само заради единия секс![]()
Но ако вярваш на всяко едно момче или след време мъж , какво ще стане от тебе ?!![]()
Момчетата могат да бъдат толкова долни , че да наранят едно момиче до голяма степен .. Не мисля че мъжкото малцинство превъзхожда женското по какъвто и да е начин ;pp :P
Тогава защо все от жени чувам думите "той се възползва от мен"?Първоначално написано от SHE22
Welcome to the Jungle...
Така както има и много глупави, прости, ограничени и т.н. мъже има и жени ! Аз смея да кажа ,че до сега не са се възползвали от мен (сексуално) .. не е късно де , но не мисля ,че един мъж ме превъзхождаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Не казвам че, съм най-умната , красивата и т.н.
Просто мисля че, една жена може да бъде толкова успяла колкото един мъж![]()
Умственият багаж и определени качества на характера не са полово определени. Вероятно превъзхождаш някои мъже, а други превъзхождат теб, по същия начин е и от мъжка гледна точка.Първоначално написано от SHE22
Не твърдя обратното.Просто мисля че, една жена може да бъде толкова успяла колкото един мъж![]()
Дали (и колко) си умна и красива не мога да коментирам, не те познавам и няма как да преценя.![]()
Welcome to the Jungle...
Като чета розовите ти мисли ми се реве.
@jghgh - само погледнах болднатите думи, които са изцяло субективни понятия . После се зачетох и ми направи впечатление, че не е чак такава боза.
И все пак не ми харесва как категоризирате нещата и ги свеждате до добро, зло, долно, жалко , лъжа. Дефинирайте първо понятията и тогава ги използвайте.
Защото "злото" за мен не съществува . Съществува борба за оцеляване.
И сега, представи си , че съм друг човек и не мога да разбера в какъв аспект използваш тази дума.
Същото е и за циганските номера + всичко болднато.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бе не искате да ви лъжат ама ще пуснете ли на мъж който дойде и каже "айде да се чукаме" ? най - много да отнесе някой шамар
а какво ще стане ако една жена отиде при мъж със същото предложение ? мисля че знаете отговоразатова не ви се налага на вас да лъжете
честно казано аз не съм се възползвал от момиче въпреки че съм имал възможност и не мисля да го правя![]()
Мен ли имаш предвит ?Първоначално написано от NomNomNom
Да, друго розово наоколо виждаш ли ?
Самоизтъкваш се, говориш празни приказки, на всичкото отгоре аватара ти е с картинка на жена, която лапа сладолед, който е един символичен пенис.
В какво се изразява превъзходството ? Сигурно в това да лапаш сладоледи?но не мисля ,че един мъж ме превъзхожда
Така както има и много глупави, прости, ограничени и т.н. мъже има и жени !Леле, добро утро, откри топлата вода.Просто мисля че, една жена може да бъде толкова успяла колкото един мъж
От твърдението ти се разбира, че всяко момиче е чукано от използвачи. Може би не си го имала в предвид, но не си го написала както трябва.На всяко едно момиче се е случвало да бъде ухажвано и по - скоро '' използвано '' по този начин.. само заради единия секс
В противовес обаче имаме :
Сега ми напомняш на една поп-фолк песен, която се пее за някаква Уникална мацка, май Ивана я изпълняваше ( не съм веща там)Аз смея да кажа ,че до сега не са се възползвали от мен (сексуално)
На мен ли само ми звучи малоумно да слушам как някой пише факти от рода на - през лятото в България е по-топло, от колкото през зимата и т.н.Но ако вярваш на всяко едно момче или след време мъж , какво ще стане от тебе ?! Surprised
Момчетата могат да бъдат толкова долни , че да наранят едно момиче до голяма степен .. Не мисля че мъжкото малцинство превъзхожда женското по какъвто и да е начин ;pp
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Май имаш нещо против розовото ми хаха![]()
1. Аватара ми .. ха ако ти пречи ще го сменя злобарке нямаш ядовеГАРАНТИРАМ ТИ ЧЕ , АВАТАРА МИ НЕ ГОВОРИ НИЩО ЗА МЕН А И ДА ГО ПРАВИ НЕ РАЗБИРАМ КАКЪВ Е ТВОЯ ПРОБЛЕМ ?!
2. И да превъзходството се изразява в това да лапам сладоледи![]()
3. Не съм открила топлата вода , а изразих мнение4. Цитат:
На всяко едно момиче се е случвало да бъде ухажвано и по - скоро '' използвано '' по този начин.. само заради единия секс
От твърдението ти се разбира, че всяко момиче е чукано от използвачи. Може би не си го имала в предвид, но не си го написала както трябва. хаха .. не знам ако ти така разбираш нещата![]()
5. не знам от теб ако са се възползвали .. е - от мен НЕ СА ! не виждам повод да злобееш :P
6. Като ти звучи малоумно защо ги СЛУШАШ тия факти хаха ?!?! Всеки има право на мнение и аз изразих моето ..Не знам защо толкова се впрягаш в РОЗОВИТЕ МИ МИСЛИ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля, че трябва да си малоумна , проста и ограничена за да вярваш на този тип мъже. Може да не вярваш на нито едн , но след време да се влюбиш например и да си намериш майстора.
Колкото и да не се поддаваш на мъжките лъжи , винаги може да се намери човек ,който да те изиграе. Никой не е застрахован!
На мен лично ми се случи преди доста време. Не се поддавам толкова лесно ,но изгубих "играта". Случвало се е и на доста мои приятелки да се опарят от тези свалячи ... Както казах никой не е застрахован и винаги трябва да си имаме едно на ум !!![]()
![]()
angelsdeservetodie
NomNomNom
На мене пък ми писна от циници.
Особено такива, които ми важничат, използвайки не по-малко високопaрни изрази като "борба за оцеляване" и едва ли не претендират, че е нормално на някого да не му пука, че се е изгаврил с друг.
Ако се чудиш защо съм болдвала или говоря крайно, това е похват. Субективността е за измиване на ръцете(бягане от отговорност) - някой да изглежда (или да се почувства) по-добър, когато
е направил нещо н е р е д н о (като например да използваш нечии чувства за да си поиграеш с него). Даже не става дума единствено за секс. В много житейски ситуации хората постъпват безчестно.
Разбира се, че има разни циници, които да оправдаят тея безчестия с борба за оцеляване и колко суров бил животът, няма(ло) как.
А разберете, хора, по-добре ще живеете ако по някакъв начин спазвате пътя на доброто и имате елементарни морални устойки. Не че ще промените света. Зло винаги ще има, ще има излъгани, ще има и предадени, за да се върти светът. Няма спиране, това е кръговрат. За да се поучиш трябва да са те избоцали. Тогава почваш да си отваряш очите нашироко. Но това не променя факта, че човекът трябва да се стреми да бъде по-добър и да се осъвършенства. Въпрос на виждане. Моето е такова и се радвам, че поне опитвам да вървя по добър път и да съм лоялна с околните.
Ако не свеждаме нещата до добро и зло как ще живеем бе? Нали за това има закони - социални, общочовешки. Ти искаш да не правя разграничение ли? Oт време оно хората поставят някакви граници на иначе тези разтегливи понятия. Ако не свеждахме нещата до добро и лошо, щяхме да живеем в пълна анархия. Нямаше да има наука етика. Но за кого ли го говоря? Всеки щеше да си живее както иска, да прави каквото иска, защото животът е "борба за оцеляване" и трябва да се краде, да се лъже, да се убива. Помисли си защо това се смята за нещо лошо. Защото за по-голяма част от хората то е ТАКОВА, а само за крадецът е добро. Човекът като социално животно се движи в СОЦИУМ, а този СОЦИУМ създава определени правила, които правила, например, не толерират прояви на индивидуализъм (ако можем така да погледнем престъпника - като лице, което се проявява индивидуално, неспазвайки обществените норми). Подобни общочовешки правила определено има и за емоционалните връзки (не изневерявай, бъди коректен), друг е въпросът кой ги спазва. Доказателство са и темите, и мненията, но няма как - не живеем в перфектен свят и точно така трябва да бъде, за да се развиваме
Мисля, че като човешко същество е редно да не гледаме елементарно на нещата, все едно животът е джунгла. Трябва да си поставяме никакви задръжки и морални устоики, които да способстват за задържането ни като ХОРА, а не като животни. Все пак трябва да си стоим на позицията - на единствените същества на Земята с разум, чувства, ДУХ. С тези неща човек може да прави много велики, но и много позорни дела - примери колкото искаш в историята. Но след като по някакъв начин превъзхождаме животните, е редно да се държим като човеци. А не да загърбваме всякаква етика, морал и хуманност, оправдавайки се, че животът бил борба и едва ли не, че е напълно нормално да не ни пука кога използваме някои наивитет.
Отделно, да ми казваш как за теб няма зло, е все едно аз да ти кажа как за мен пък има. Мисля, че на всеки един ще му е трудно да убеди другия, налЕ?
А за девойчето, angeldeservetodie, по-кротко.
Аз все си мисля, че тия пубертетски истории с лизането на мъжкия задник все някога отшумяват. Съжалявам, но аз не се чувствам част от пубертетските драми, които включват целенасочен мазохизъм и сополивене. Моите представи за нормална връзка и нормална любов са съвсем различни.
И, моля ти се, все едно няма мъже, които да се държат нормално, но да си стоят на мястото (т.е. да предизвикват уважение у жените) Моля ти се. ;]
Не вярвам истинските жени да тичат подир "сърцеразбивачите" и да им доставя кой знае какво удоволствие. Рано или късно болката те поставя в позиция на реалист, който търси истинска и стойностна връзка, а не безкрайни кошмари с "лошото момче".
Донякъде съм съгласна с теб, ако съдя по моите съученички, които обичат драмата, но това си е чиста проба лигня. Сигурна съм, че все някога ще им мине, както на мен ми.
И между другото, това няма много общо с темата за НАИВИТЕТИТЕ, които наистина си нямат представа, че ще бъдат излъгани (за разлика от пристрастените към драмата пубертетки).
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от SHE22
момиченцетезата ти меко казано издиша, защото попринцип всичко се върти около хормоните и секса. Има и огромна разлика между обич и любов. Второто е просто хормонално състояние, а първото по-скоро клони към договор и да ти е добре с някой. Няма да се жена за теб за да не ми е единствената цел секс и приятно прекарване.
Всички момчета лъжат малко или много за секс.Първоначално написано от TheLastAngel
Отговор с една дума:
Да.
Аз си мисля, че е много по-възбуждащо за една жена да й казваш истината за някои неща. Лошото е, че като казваш истината и не ти вярват, пък като лъжеш - вярват. Лъжата е страх, слабост. Ако вярваш в себе си и знаеш, че си най-големия и не ти пука от никой, тогава за какво да лъжеш?
Temet Nosce
벨야카
Кой ще ти чете дългите бози ма.Злото е хуйа ми,доброто е женската слива разбра ли сега.Някой момичета заслужават да ги ебнеш веднъж и да им покажеш вратата.Едно интелигентно момиче не би се хванало на плоски лъжи,само тъпи курвета.Като има малоумни момичета не виждам нищо лошо в това ние момчетата да си направим секс гавричка с вас.Така ще ви дадем ценен житейски урок да не вярвате на всичко чуто.А понеже по голямата част от вас са тъпи патки има да ви ебеме и ебеме докато не поумнеетеПървоначално написано от jghgh
![]()
А и няма нищо лошо в това да ви лъжем колко сте красиви и колко ви желаем.Вие да не би да не лъжете когато си лягате с някой насран дядка за пари.Сигурно му казвате колко го обичате и желаете и му лапате смрадливия хуй.Значи вие можете,а ние не.Хубаво е да можеш да манипулираш и подвеждаш и да се опитваш да направиш нещата да вървят в посоката в която желаеш да вървят -добре е и за професията.А и целта оправдава средствата.След като се чувствам щастлив да чукам какво значение има,че ще им кажа,че ги обичам,а след това ще ги захвърля като носни кърпички.Както вече казах това е важен житейски урок.Ние мъжете точно затова сме на тоя свят- за да ви даваме тези важни уроци и за да ви пръснем сливата и гъза от шибане.
тези,които правят така са кретен4ета живее6ти единствено и само за да топнат 4у6лето...
извод: не им се вр1звайте моми4ета![]()
Защо пък изкарвате,че единствено момчетата са виновни за това ???
Ако момичето е умно и уважаващо себе си - няма да се върже на плоските лъжи,и да легне с момчето..
- Може момчетата да лъжат,но пък момичетата им се връзват.. (Не слагам всички под общ знаменател)..
Така,че не само момчетата са виновни,но и момичетата,които им вярват..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
е кво ги нападнахте горките мъже
![]()
жените също лъжем ! лъжем за да ни купуват разни неща,лъжем ги че сме тъжни или в лошо настроение за да ни поглезят,лъжем и в секса - симулираме оргазми ..
и двата пола си имат недостатъци
Защо лъжиме, защото ако дойда и ти кажа "искам да правя секс с тебе" отговора ше е "аз да не съм курва"... Лъжиме защото жените не искате да приемете истината...
точну за тува лъжиме
то густо, то пусто
Кв иса тея любовни истории ала бала на 15 годишни момичета, неска ще реве утре ще го е забравила, да не са били 5 години заедно.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy