.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    замисли се защо са такива...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ами НЯКОИ момчета просто не знаят друг начин и са прекалено ограничени, за да си правят труда да сменят подхода си .. (:

Град
    гр.Русе

Re: Лъжи срещу секс?...

Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    Защо момчетата лъжат момичетата само за да спят с тях? Не, че всички го правят ,но има много такива момчета. И на колко от съфорумките им се е случвало да попадат в капана на тези любовчии ???

С две думи:
    Струва ли си да нараниш някой само за да си начешеш крастата ?
    Според тях си струва,повярвай!Не съм попадала в капана на такива момчета,но съм доста предпазлива..
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Не са капани, вината си е в вас момичетата, трябва да си го признаете, казах Ви, като не приемате истината се пренуждаваме да лъжиме...

Да , да вината е във вас момичета , че ние се доверявате ... Тц , тц , тц... Ех тез умни изказвания бре...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Обвинявате нас момчетата,а не си признавате,че за вас любов и обич има,но не казвате,че ако видите някой който адски много ви допада 80% ще си отворите краченцата ще ви го боцене за 10 минути и всичко ще свърши и,ако момчето е умно и ви хване в крачка следват 80% от думите "Ами не знам защо го направих,аз обичам теб"...Това е нашия косур да лъжем заради едното ебане,а вашия е от друго естество,така че не се изкарвайте ангелчета :}} Поздрави!

Град
    гр.Русе
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Обвинявате нас момчетата,а не си признавате,че за вас любов и обич има,но не казвате,че ако видите някой който адски много ви допада 80% ще си отворите краченцата ще ви го боцене за 10 минути и всичко ще свърши и,ако момчето е умно и ви хване в крачка следват 80% от думите "Ами не знам защо го направих,аз обичам теб"...Това е нашия косур да лъжем заради едното е**не,а вашия е от друго естество,така че не се изкарвайте ангелчета :}} Поздрави!
    О..не се изкарваме ангелчета,просто казваме Вашите недостатъци!И двата пола си имат известна доза недостатъци,но в съвсем различни насоки
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeHappy
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Обвинявате нас момчетата,а не си признавате,че за вас любов и обич има,но не казвате,че ако видите някой който адски много ви допада 80% ще си отворите краченцата ще ви го боцене за 10 минути и всичко ще свърши и,ако момчето е умно и ви хване в крачка следват 80% от думите "Ами не знам защо го направих,аз обичам теб"...Това е нашия косур да лъжем заради едното е**не,а вашия е от друго естество,така че не се изкарвайте ангелчета :}} Поздрави!
    О..не се изкарваме ангелчета,просто казваме Вашите недостатъци!И двата пола си имат известна доза недостатъци,но в съвсем различни насоки
    Хубаво е,че някой от вас го разбират.. :] Само наблюдавай темата няма да ти казвам защо,ти сама ще разбереш

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На мен пък ми изглежда забавно да лъжеш разни момичета за "лолз"
    Да лъжеш някого изисква време и енергия и понякое време става досадно. Ако жената си е на място , както вие казвате, и не пуска на първите месеци - на човека ще му писне и ще я остави , ако е лъжец.
    Тъй, че някои жени просто не се пазят и после се жалват.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове