- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лъжи срещу секс?...
замисли се защо са такива...
ами НЯКОИ момчета просто не знаят друг начин и са прекалено ограничени, за да си правят труда да сменят подхода си .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според тях си струва,повярвай!Не съм попадала в капана на такива момчета,но съм доста предпазлива..Първоначално написано от TheLastAngel
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Не са капани, вината си е в вас момичетата, трябва да си го признаете, казах Ви, като не приемате истината се пренуждаваме да лъжиме...
Да , да вината е във вас момичета , че ние се доверявате ... Тц , тц , тц... Ех тез умни изказвания бре...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Обвинявате нас момчетата,а не си признавате,че за вас любов и обич има,но не казвате,че ако видите някой който адски много ви допада 80% ще си отворите краченцата ще ви го боцене за 10 минути и всичко ще свърши и,ако момчето е умно и ви хване в крачка следват 80% от думите "Ами не знам защо го направих,аз обичам теб"...Това е нашия косур да лъжем заради едното ебане,а вашия е от друго естество,така че не се изкарвайте ангелчета :}} Поздрави!
О..не се изкарваме ангелчета,просто казваме Вашите недостатъци!И двата пола си имат известна доза недостатъци,но в съвсем различни насокиПървоначално написано от galin4o0o
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Хубаво е,че някой от вас го разбират.. :] Само наблюдавай темата няма да ти казвам защо,ти сама ще разберешПървоначално написано от MakeMeHappy
![]()
На мен пък ми изглежда забавно да лъжеш разни момичета за "лолз"
Да лъжеш някого изисква време и енергия и понякое време става досадно. Ако жената си е на място , както вие казвате, и не пуска на първите месеци - на човека ще му писне и ще я остави , ако е лъжец.
Тъй, че някои жени просто не се пазят и после се жалват.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...