.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Град
    NяkuDЭэЭ
    И да-чела съм поезии.Да не мислите,че чета някакви барбешки книжки,а?Попринцип чета книги на ужасите и доста поетични книги.Каквото казахте за стихотворението ми-не ми пука просто.Който го харесва-радвам се,който не-не ми пука,а и няма за какво,нали?Аз живея с израза "не ми пука" и "не ме ебе".Може да съм гадна,мога да бъда такава каквато си искам,радвам се,че го забелязахте. Но не си мислете,че сега си вземам някаква поука от това,което изпонадраскахте(което не съм чела.)
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

JustaLittleKid
    Guest
    Твой избор.
    Твоя загуба.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Именно-мой е.А това най-обичам да повтарям.Моя загуба-моя е.Ще си я оставя при другите загуби,на топло в чувала.
    Плюс това,не си ти човекът,който ще ми казва какво губя и какво не-нищо не губя АЗ.Защото аз си знам най-добре.
    Когато си разменим душите-тогава се рови из моите загуби и победи.
    Става ми забавно...
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от StreetWitch
    Хубаво е наистина може да не е някой шедовър,но пък има нещо истинско.Има някои хора,които си мислят,че могат да пишат и почват вече да коментират творбите на другите.Не всички можем да пишем като поети,но се опитваме да сътворим нещо което идва от душата и сърцето ни.Независимо от възрастта.
    А и ето ви един коментар от който вие трябва да вземете полза. :P Ще порастна,ще порастна,но не е ясно дали ще се променя,нали?

JustaLittleKid
    Guest
    Няма да си взимам нито полза (?!), нито поука.
    Този коментар ти харесва, защото в него те хвалят, а когато получаваш критика, видяхме как реагираш. Всеки може да пише, но не всеки може да прави изкуство. Вярно- може да чувстваш това, което си написала, може да си го харесваш, някой друг също може да го почувства и хареса, но това не означава, че си написала нещо велико...
    Всъщност все едно, пиши си, колкото ти душа иска, споделяй си, но престани да се сърдиш, задето не са харесали "творбите" ти.

PS. Ще пораснеш и ще се промениш, спокойно

Град
    NяkuDЭэЭ
    Както искате.
    Твоя загубка.

Казах ти-търпя критики,но вие не преляхте чашата,а я счупихте-кво очаквахте?Да ви викам браво ли.Ееее,мацки,само дето няма да стане.
    И не се сърдя.Защо приемате критиката ми към самите вас като сърдене?Аз не се сърдя за глупости.
    И както казах-не си ти момичето,което ще ми казва каква ще стана,защото не си мен,нито ме познаваш.

Мега фен
    Град
    <3
    Разбира се, че ти пука. Личи си по това как пишеш. И как така не си ни чела постовете, а ни отговаряш на написаното? В критиката няма такова нещо като "преувеличавате" или "чашата преля".
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Има,има.Казах ви-не ми пука.Какво да ми пука за някакви непознати в нета?Може да съм се ядосала-ДА,но това не значи,че ми пука.
    И има-преувеличаване.То си личи от написаното от вас,че ми се зъбите без причина,но...хабите напразно енергията си.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Явно чалгата все по-силно влияе на новите поколения...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Мила ми GirlYyYXD, направих си труда да изчета всеки един твой пост, всяко твое изречение публикувано в тази тема. Единствено ми направи впечетление що за селянка си. Едва ли ще си направиш труда да прочетеш този пост, тъй като "не ти пука", "не те ***", но нека другите го видят. Ставаш смешна с всяко следващо твое мнение. Няма да си направя труда дори да удебеля шрифта, тъй като не си заслужава. Тръгнала си да критикуваш моята поезия, добре, нямам нищо против, ще се възползвам от критиката ти! Но защо ти не направиш същото, когато другите те критикуват?! Защо ставаш все по-нахална и арогантна ?!

И моля ти се- научи се да пишеш. В 5 клас не ви ли учат на Български език? Или просто ти не искаш да учиш, защото както каза LadyDi
    "Явно чалгата все по-силно влияе на новите поколения".

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    JustaLittleKid - Сигурна съм,че не я критикувате,подтикнати от злоба,но начина на изразяване на тази критика е леко "злобна" (не точно злобна,но не мога да открия правилната дума)..
    - Нека тя си си псува и да се "сърди" за това,че стихотворението й не е харесвано..

И не,не сравнявам вашите постове с нейните - в нейните преобладават псувните (като си мисли,че така ще ви накара да спрете),а вашите са доста "възпитани"/"културни" (ако мога така да се изразя)..

GirlYyYXD - Всеки си има мнение и ти трябва да се съобразяваш с нея..Щом те критикуват - следващия път се замисли къде е грешката и направи така,че да не стане отново така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    NяkuDЭэЭ
    Хора,за стотен път ви казвам-няма да се възползвам от критиката ви и точка.Понеже просто няма смисъл.Според мене стихотворението ми си е много хубаво,според вас като не е така-задръжте комента за себе си.
    Сорри,че псувам така,но без псуване(дори и да стана за смях) не мога.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Мила ми GirlYyYXD, направих си труда да изчета всеки един твой пост, всяко твое изречение публикувано в тази тема. Единствено ми направи впечетление що за селянка си. Едва ли ще си направиш труда да прочетеш този пост, тъй като "не ти пука", "не те ***", но нека другите го видят. Ставаш смешна с всяко следващо твое мнение. Няма да си направя труда дори да удебеля шрифта, тъй като не си заслужава. Тръгнала си да критикуваш моята поезия, добре, нямам нищо против, ще се възползвам от критиката ти! Но защо ти не направиш същото, когато другите те критикуват?! Защо ставаш все по-нахална и арогантна ?!

И моля ти се- научи се да пишеш. В 5 клас не ви ли учат на Български език? Или просто ти не искаш да учиш, защото както каза LadyDi
    "Явно чалгата все по-силно влияе на новите поколения".

Къде виждаш грешки бе?И да-учат ни,но на никой не му пука.Може да съм в най-слабият клас,но аз поне съм една от силните ученици.А сега ми кажи-къде виждаш грешки?

Град
    В самото ти изречение, което написа преди мен има грешка !

Цитирай Първоначално написано от GirlYyYXD
    Къде виждаш грешки бе?И да-учат ни,но на никой не му пука.Може да съм в най-слабият клас,но аз поне съм една от силните ученици.А сега ми кажи-къде виждаш грешки?

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    В самото ти изречение, което написа преди мен има грешка !

1 грешка,която може и да не се учи в 5 клас,това хрумна ли ти?Говоря ти за запетайки,грамотно писане и други.

Град
    Тази грешка не се допуска в 5 клас. Хлапетата от първи клас не допускат такива грешки. Научи се да пишеш подобаващо и тогава се запътвай към запетайки и граматика. Това, че слагаш многоточие единствено показва колко ти е интелектуалното ниво. Сега моля ти се спри да пишеш, не си интересна!

Както щрудел казва, а ти пишеш "Мир и любоффффффф"

JustaLittleKid
    Guest
    Миличка, спри да се излагаш.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Мир и любофффф си го пиша нарочно.

А ти burpp,просто си смешна.Допускам грешки,да да.Просто дрънкаш празни приказки,за да ме дразниш.Но не го постигаш.

Мега фен
    Град
    <3
    Дечко мега зле си. О.о (hug)

Сорри,че псувам така,но без псуване(дори и да стана за смях) не мога.
    Това не е признак, че си умна нали се сещаш? Сама си се затапваш. Много грозно и жалко за теб тогава, че това е единствения начин да се защитиш.
    4XCOKИ

Град
    Мир и любофффф си го пиша нарочно.

А ти burpp,просто си смешна.Допускам грешки,да да.Просто дрънкаш празни приказки,за да ме дразниш.Но не го постигаш.
    1- Колкото и кифленско-иронистично искаш да прозвучи с това "любофф", не ти се получава. Ставаш все по смешна и по-смешна!

2- Не "дрънкам празни приказки, за да те дразня", а за да си вземеш критика от тях и да се поучиш!

3- Не съм "смешна", а "смешен".

4- Спирам да пиша, защото просто нямам желание да споря с хора, който не знаят каква позиция защитават.

Спирам аз!

Град
    NяkuDЭэЭ
    Лелейй,защо се предаваш?

Мега фен
    Град
    <3
    Защото не е с твоя акъл може би>? Ужасно е да казваш на някой колко е тъп и той да не го разбира...може би това е причината да се "предаде".
    Боже, реагираш типично по детски. т.е...за 11 годишно недорасло. Душичка.
    4XCOKИ

Град
    NяkuDЭэЭ
    Ха-ха,разсмя ме.
    Именно-не е с моя акъл,защото моят акъл си е мой и на никого не си го давам! Хора,как ме забавлявате сега....

JustaLittleKid
    Guest
    Ти също ни забавляваш.
    Много.
    Повярвай ми.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Радвам се,че се разбираме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си