- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да впечатля момиче
Забравете никой не ми верва.
Купи и кукла барби и кажи:
Ако ме целунеш ще ти дам да и срешиш косата..![]()
БУхАХАхахАХАхАхАхАХАХАХАА ХАХахАХАхАхАхАхАх еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееебаси![]()
![]()
![]()
тва е fake нали ? КАЖЕТЕ МИ ЧЕ Е FAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от cvetyboy
![]()
Варианти:
1.Отивате в една стая,взимате едно тесте карти и играете на най-детската игра "Черен Петър" или каквото знаете.А ако знаете покер направо започвайте със стриптиза.Ако баба мине и ви попита какво правите,ще кажете,че си играете на Чичо Доктор.
2.Казваш й,че имаш да й кажеш една тайна и,че трябва да дойде с теб.Водиш я на закътано място,цапваш й един език в ухото и й казваш,че искаш да те целуне.Ако ти отвърне,значи те обича.
3.Отиваш при нея и я питаш "АдИ дЪ оДиМ в МъЖкАтА ТоЙлЕтНа".Ако се съгласи,означава,че много държи на теб.![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN