- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В пиърсинг студиото...
Трябва ли да си запиша час за да си направя пиърсинг? Ами аз говоря за пъпа. Трябва ли да си купя обеца от някоя бижутерия или там в студиото имат? И цена горе-долу ако можете да ми кажете за обецата и за самото пробиване ще е добре! Благодаря предварително!![]()
Обеца няма нужда да си купуваш. Да си запишеш час също няма нужда според мен, тъй като цялата работа трае около 5 минути макс. Цените мисля варират до 20 - 50лв.
Ами аз понеже нямам 18, апък знам, че не е разрешено без пидружител става ли, ако майка ми ми напише една бележка, че е съгласна и да се подпише. Нашите са по цял ден на работа и просто няма как...
Тва е България милаНикакъв проблем с годините
Татуирах си 1/4 от гърба преди да навърша 18 без проблем
![]()
Сериозно?!Първоначално написано от NoFuckinWay
Че то ако е така ще е много лесно!
ИменноНикакъв проблем нямаш, като имаш в предвид, че аз ходих в доста скъпарско студио ... и пак никакъв проблем
![]()
А езика си го пробих пак преди да навърша 18. Никой не се сети да ме пита имам ли години, нямам ли.
На мен ми взеха 32 лева за пробиване + обеца.Нито час съм си записвала,нито съм си купувала обецатаNoFuckinWay,шанс, на мен ми искаха родител и за пъпа,и за езика ..
Майка ти да напише няква бележка или дай на този дето те пробива да говори с нея по телефона,аз така направих.
![]()
ZaicheNaXeroin
^ не! Или поне мен не ме боля.
Час не се записва, обаче аз бях на 14 и ми искаха придружител. И звъняха на майка ми по телефона да каже, че е съгласна.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не е нужно да си записваш час, а също не е нужно и да си купуваш обеца, тъй като в студиото има.Обецата+пробиването ще ти струва около 30-40 лева.
така, значи аз моята обичка /на устната/ си я сложих в англия и там понеже има голям наплив записването на час е задължително, тук обаче не мисля, че това е нужно, и че въобще го има като практика.
относно обицата-не е от голямо значение дали ще я вземеш от студиото или от магазин.така или иначе и в двата случая ще бъде дезинфекцирана.моят съвет е първата обица да бъде с по-малки размери. докато тялото ти свигне. в последствие можеш да си сложиш с по-голяма висулка примерно или там каквато си избереш.
За пиърсинг не е нужно да си пълнолетен.достатъчно е да имаш навършени 16 години. за татусите е друго.
ако не си си избрала студио ти препоръчвам fabric of pain.Студиото се намира на Витошкка, малко след ъгъла на който се пресича с парчевич.Сама ще се обедиш, че студиото е много добро както откъм хигиена, така и откъм отношение на пиърсъра.Айде успех!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
една приятелка като си пробиваше веждата искаха да се обадят на майка й. А аз като си пробивах езика (на 16 но в др студио) нито ме питаха на колко съм нито искаха да се обаждат на наще и по-добре защото не ми даваха и не знаеха че ще се пробивам![]()
Зависи в кое студио ще отидеш, а за час мисля че не е задължително да се записваш нито аз нито моята фр-ка си записвахме час
Не ти трябва да си записваш час, отиваш на място, дупчат те за 1 минутка с обица от студиото и си готова. Ще ти излезе 30-40 лв не повечеуспех
Fuck you You fucking Fuckers
Охохохо обичка на устната, искам да видя ! ^_^Първоначално написано от Seducti0n
Не ти трябва записан час, откъм студио препоръчвам Мания на Витошка.