.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

В пиърсинг студиото...

Трябва ли да си запиша час за да си направя пиърсинг? Ами аз говоря за пъпа. Трябва ли да си купя обеца от някоя бижутерия или там в студиото имат? И цена горе-долу ако можете да ми кажете за обецата и за самото пробиване ще е добре! Благодаря предварително!

Обеца няма нужда да си купуваш. Да си запишеш час също няма нужда според мен, тъй като цялата работа трае около 5 минути макс. Цените мисля варират до 20 - 50лв.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Отиваш в студиото .. там има всичко
    цена от 20 до 40 .. зависи от студиото

Град
    България
    Ами аз понеже нямам 18, апък знам, че не е разрешено без пидружител става ли, ако майка ми ми напише една бележка, че е съгласна и да се подпише. Нашите са по цял ден на работа и просто няма как...

Тва е България мила Никакъв проблем с годините Татуирах си 1/4 от гърба преди да навърша 18 без проблем

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от NoFuckinWay
    Тва е България мила Никакъв проблем с годините Татуирах си 1/4 от гърба преди да навърша 18 без проблем
    Сериозно?! Че то ако е така ще е много лесно!

Именно Никакъв проблем нямаш, като имаш в предвид, че аз ходих в доста скъпарско студио ... и пак никакъв проблем
    А езика си го пробих пак преди да навърша 18. Никой не се сети да ме пита имам ли години, нямам ли.

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    На мен ми взеха 32 лева за пробиване + обеца.Нито час съм си записвала,нито съм си купувала обецата NoFuckinWay,шанс, на мен ми искаха родител и за пъпа,и за езика .. Майка ти да напише няква бележка или дай на този дето те пробива да говори с нея по телефона,аз така направих.
    ZaicheNaXeroin

Хора а отностно обицата на пъпа .. самото продупчване боли ли?

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ не! Или поне мен не ме боля.
    Час не се записва, обаче аз бях на 14 и ми искаха придружител. И звъняха на майка ми по телефона да каже, че е съгласна.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Не е нужно да си записваш час, а също не е нужно и да си купуваш обеца, тъй като в студиото има.Обецата+пробиването ще ти струва около 30-40 лева.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    така, значи аз моята обичка /на устната/ си я сложих в англия и там понеже има голям наплив записването на час е задължително, тук обаче не мисля, че това е нужно, и че въобще го има като практика.
    относно обицата-не е от голямо значение дали ще я вземеш от студиото или от магазин.така или иначе и в двата случая ще бъде дезинфекцирана.моят съвет е първата обица да бъде с по-малки размери. докато тялото ти свигне. в последствие можеш да си сложиш с по-голяма висулка примерно или там каквато си избереш.
    За пиърсинг не е нужно да си пълнолетен.достатъчно е да имаш навършени 16 години. за татусите е друго.

ако не си си избрала студио ти препоръчвам fabric of pain.Студиото се намира на Витошкка, малко след ъгъла на който се пресича с парчевич.Сама ще се обедиш, че студиото е много добро както откъм хигиена, така и откъм отношение на пиърсъра.Айде успех!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    една приятелка като си пробиваше веждата искаха да се обадят на майка й. А аз като си пробивах езика (на 16 но в др студио) нито ме питаха на колко съм нито искаха да се обаждат на наще и по-добре защото не ми даваха и не знаеха че ще се пробивам

Зависи в кое студио ще отидеш, а за час мисля че не е задължително да се записваш нито аз нито моята фр-ка си записвахме час

Град
    България
    Благодаря на всички!

Не ти трябва да си записваш час, отиваш на място, дупчат те за 1 минутка с обица от студиото и си готова. Ще ти излезе 30-40 лв не повече успех
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    така, значи аз моята обичка /на устната/
    Охохохо обичка на устната, искам да видя ! ^_^

Не ти трябва записан час, откъм студио препоръчвам Мания на Витошка.

Слагайте и снимчици на пиърсингите ви дее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си