.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Бих избрала немски.
    В момента го уча,бива ме с езиците по принцип и не ми е трудно.Падежите и родовете са гадни,но ако учиш,всичко ще е ОК.
    Испанският също е добър вариант-лесен е и разпространен,плюс това звучи много хубаво.Но идеята да живея в Испания,или някъде,където се говори испански не ме влече.

Всички езици са хубави. Но на мен фаворит си ми е Испанския. И както казаха - Важното е на теб да ти харесва и на теб самата да ти е лесен.

Aз лично съм влюбена в немския така че с 2 ръце за него :Д
    но е въпрос на личен избор.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Испанския е най-лесен, но най-добре и от трите знам немски. Не е толкова лош, но е малко .. объркан
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Винаги съм искала да уча испански.. но все пак ти си решаваш..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на iiordanova
    Испански.
    Не съм го учила , но винаги съм искала да го уча и мисля ,че е много разговорен език.
    Немския и френския също ..
    Избери този , които ти е най на сърце. Защото можем да ти кажем испански , а ти да имаш симпатии към френския и т.н. ..
    Избери език , който да ти харесва.

Град
    Варна,България
    Аз съм от Варна и уча в ГПЧЕ "Йоан Екзарх" с немски. Ако искаш английски влизаш в първа, ако искаш немски влизаш в пета, а за испански и френски в четвърта. Всичко зависи от това кой език най ти допада и от самата теб.

Немският е най-големия пич.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Град
    Сливен
    Хващай испанския и това е. От трите езика е най-говорим. Въпроса е да се `напънеш` за висок бал и да те примат в гимназията в която се изучава, защото във всеки град за там има много желаещи и летвата на успеха е вдигната много високо. Аз лично уча Английски като пръв език и Немски като втори, по мое мнение в немския няма нищо отвратително, не е чак толкова труден, колкото го приказват, въпроса е че изостанеш ли-няма наваксване (принципно не само в този случай) !
    Френския на мен лично ми е противен, има ужасно произношение и ми става лошо само като чуя реч на такъв език... но твое решение, учи това което искаш!

Испански с двете ръце!
    Сега нека кажа защо избрах този език, защото първо - тя щом си го е намислила означава, че има планове за реализация с този език, второ - този език набира изключителна скорост и трето - наистина с един гол английски никъде няма да стигнеш затова и много добре си се ориентирала.
    Аз лично съм същия като теб и другата година ще трябва да избирам между 4 втори чужди езика и ще избера първи чужд език френски! Не защото някъде ще се реализирам с френски, но имам терзания относно немски или френски и ще избера втория просто, защото най-много ми харесва. А относно това, че е адски труден - с желание се постига всичко! :P Не може да мечтаеш да учиш испански от както се помниш и накрая да запишеш немски или френски примерно. Щом имаш мечти с испанския - него учи! А пък и кой каквото казва - испанският има най-голям приоритет пред останалите. Сега някакви руски, немски или френски... какво да се прави, че не се говорят толкова много. В крайна сметка учим, каквото ни харесва. Не мога да харесвам езици и да се запиша в математическа. Но трябва сериозно да си помислиш. Един път записала ли си езика - няма връщане назад. Късмет, чувал съм че испанският е много лек и приятен!

Грасиасс.. грасиаас.. Благодаря на всички че ми помогнахте с избора.. мисля че испанския ще го бъде, но май училището не .. Майка ми ми съобще, че не можела да си позволи да уча във Варна, и сега май се налага да уча в Разград в ГПЧЕ-то.. Не че е лошо училище или нещо такова, но просто града не ми е при сърце, както Варна.. Сяга някой ще си каже че не избирам училището, а града.. но разберете ме.. Всичките ми "мечти" бяха се насочили към този град, с приятелите от сегашния ми клас.. заедно, както винаги.. и сега изведнъж ти цопват някакво "не може да стане" .. Представете си как се почувствах..

Немскииии
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

аз уча в 4-та и знам 4е тези с 1ви език испански (защото аз сум с фр.) полу4ават доста висока стипендия за успех ,плюс това испанския е много лесен , има и общежитие което мисля 4е не е толкова скъпо. А 4-та е една от най-добрите гимназии във Варна ,но иска и доста учене .

Мега фен Аватара на Chacho
    Немски пред испански. Щом испанският е говорен от толкова много хора по света, да се научи на разговорен испански. Но откъм научна литература според мен немския може да предложи в пъти повече. Аз избрах в гимназията немски и това е една от най-правилните ми постъпки. Сега остава само да го доошлайфам. А по испански съм си взел разговорник и в един хубав ден ще си го прелистя с кеф. За езиците важи "колкото повече, толкова повече", всеки си преценява кой език ще му е по-нужен. Проблема е, че сега кандидатстваш за гимназия и ти е прекалено рано да си се ориентирала, кое ти е приоритет.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на gummybear
    нз.. аз съм за френски ама си е трудничък

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си