- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би ли ви било гнус ?
Първоначално написано от stelit0
хахахахах споко като види че момичетата не му отговарят ша почне и да пише на вас![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е бенка, а рак на кожата, и не си е въобще за смях ...Първоначално написано от Pirate
![]()
По темата, въпреки, че я намирам за доста безсмислена: Не![]()
Не![]()
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Не,ако изобщо я забележа.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не се притеснявай не си единствен , за жалост и на мен неПървоначално написано от DarkTemplar
, ама много искам
![]()
![]()
ей gotinia:P
![]()
Аз имам бенка на дракона (иколо 1мм) и не ме е гнус.![]()
..
мен няма да ме е гнус ако имам бенка на пениса. Стига разбирасе момичето да няма бенка на езика :P![]()
ОМГ не за бога !! не ме е гнус все едно да ме питаш дали ме е гнус ако има бенка на вратът или раката и така .. тцц..![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
И моя е така. Съгласна съмПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Нее,стига глупости. Когато си с един човек,обичаш го,харесваш го,едва ли една бенка е проблем,независимо къде се намира.И най-гнусното нещо да има аз като го обичам този човек,пак ще си го харесвам такъв,какъвто е и с всичките му недостатъци..Аз да не би да съм перфектна?!
И защо трябва да ме е гнус от нещо такова? ..![]()
Отговорът ми е - НЕ!![]()
По принцип не ми пука. Но зависи каква е бенката - ако е от тези като израстъци, малко ще ми е гадно, обаче бързо ще го забравя.
Не! Дори няма да ми направи впечатление.
ПС: не се комплексирайте за ненужни и дребнави неща