- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от помощ
Всичко започна, когато той се премести в моето даскало...Отначало не го харесвах, но после той започна да се държи много мило и много добре с мен, така че взех, че го харесах, при това страшно много...Свалихме се един друг, бяхме заедно страшно дълго време, след което той скъса с мен, защото смятал, че го използвам...Не сме заедно вече от месец, като през този 1 месец се опитвах неколкократно да му обясня, че не съм го използвала и че все още го обичам...Преди няколко дни си тръгвах от даскало и той дойде при мен, забрави "здрасти, как си?" и най-открито ми заяви "мразя те, нямаш си и бегла представа колко мн те мразя"...По този начин той ме накара да се почувствам мн зле, няма вечер, в която да не плача, седяйки сама в стаята си и молейки се той да разбере колко го харесвам...Моля ви, не ми се присмивайте, а просто ми помогнете!!!![]()
Не те заслужава !! Няма да е последния !! Намери някой който те заслужава и те обича !!
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Харесала си си загубеняк който си набива сам филми заеби не ти трябват такива да ти тровят животаПо добре без него макар и сега да не го осъзнаваш
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Каза ли ти защо смята, че си го използвала? И колко време бяхте заедно?
Имало ли е причина да си мисли че го използваш? Ако не - остави го, не си заслужава. Дай му пълен игнор и да се оправя
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Безинтересна си му вече, казал ти е, че те прази за да те накара да го оставиш на мира, а и предполагам, че по този начин той си гали самочувствието "Хаха... Сега оная сигурно стои в тях и реве... Колко съм ВЕЛИК!!!"... зле![]()
Мария