.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам нужда от съвет.

Значи харесал съм си едно момиче от училище, мисля че е 9ти или 10 клас, аз съм 12ти. Не съм по фейсбуците и такива сайтчета така че мисля да ида дикектно и да се запозная с нея. Обаче честно казано не знам нищо за нея, идея си нямам има ли си приятел, какъв характер е, срамежлива ли е, надута ли е, какви момчета харесва и т.н, помня че сме си разменяли погледи няколко пъти но аз не съм от тези наивните. Да рискувам ли или да поразуча малко, преди не ми се е завъртала главата толкова по момиче от училище и съм малко объркан.

Member
    Град
    burgas
    според мен най-добрия вариант е наистина да я заговориш но трябва да е в подходящия момент,някога когато е сама или поне с не повече от 1 2 приятелки или пък ако имате кафе в училището и тя ходи ходи и ти сядаи на саседната маса говори с нея и след няколко виждания седни при нея и я заговори за някоя позната и за двамата тема,или пък намери я във феисбук поискаи и приятелство пиши и 2 3 думи там как е какво прави а на другия ден я заговори в училище покания да седнете някаде да пушите по цигара(ако пушите разбира се) или пак да седнете на кафе и така малко по малко ще се приближиш до нея
    Успех!!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Рискувай!!! Ама с нещо по-небрежно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Първо поразучи това-онова за нея, после атакувай, ама небрежарската.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Първо поразучи това-онова за нея, после атакувай, ама небрежарската.

Супер фен
    Рискувай
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си