.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Ветеринарна медицина-Лесотехнически университет vs Тракийски

Здравейте Тази година завършвам 12 клас и пред мен е дилемата къде да продължа образованието си.Имам добри оценки и желание за учене.Ориентирала съм се към специалността ветеринарна медицина,но ЕСТЕСТВЕНО имам няколко спънки и колебания (а това че съм зодия везни,допринася много за колебанията ми )Колебанията дължа най вече на това,че ветеринарна има в лесотехнически университет (аз съм от София и живея там) и в Тракийски в СтараЗагора(където съм чувала,че базата и ученето е много по-добро,но трябва да се преместя там )По последни данни виждам,че може да се влезне и с матура по биология без изпит,но не съм запозната с варианта на изпита.Ходя на уроци по биология от началото на годината,така че уча здраво Та молбата ми е,ако имате малко свободно време,да изразите вашето мнение къде е по-добре да се насоча,изпит или матура да държа(ако може малко пояснения за формата и съдържанието за изпита)
    Преди много исках да се занимавам и с молекулярна биология,но госпожата ми обясни хубаво,че ако искам с това,аз трябва да бягам в чужбина,нещо ,което не искам
    Много ще съм благодарна,ако ми помогнете ))))))

Супер фен Аватара на vesinka899
    аз също съм се насочила към Ст Загора или Плевен само че хуманна медицина,за ветеринарната незнам но за хуманната имам много информация,така че ако искаш пиши на лично
    айде успех !!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Тракийския според мен е по-добрия избор (обективно мнение на Старозагорка )
    Just Siseyy Hater's ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си