- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверзни ли сте момичета?
Въпросът ми е към момичетата! Перверзни ли сте и кои са любимите ви перверзии?
Какво разбираш под перверзно?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз това се чудя?Първоначално написано от TheBeliever
Fashion and Styling
На мен ми казват,че съм перверзна,защото тема СЕКС разговор не ми е притесняваща и съм доста отворена по нея и мога да говоря без проблем.Перверзии нямам
Това по-скоро значи, че си свободомислеща и разкрепостена, перверзна е силна дума.Първоначално написано от Shia
Welcome to the Jungle...
И аз съм така и най-редовно ме наричат мръсник.Първоначално написано от DarkTemplar
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
^Отдавна не се плаша от подобни определения.А и не съм мръсник, къпя се редовно.
![]()
Welcome to the Jungle...
Знам,че е по силна,но за тях,защото са свикнали момичетата им да са по свити и притеснени от темата секс,си е перверзност.
Искам секс посредством завързване...
Аз пък исках секс с мацка, облечена като Снежанка, но около тая Коледа не ми се отвори парашута...![]()
Welcome to the Jungle...
Искам секс с моя и един хомо . Ама не мога да си намеря хомо-то.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
на мен най-редовно ми казват,че съм перверзна...но може би не вникват в истинското значение на думата .. ;ддд
ТИ искаш... ама "твоя" сигурно няма да остане възхитен от идеятаПървоначално написано от NomNomNom
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Не мисля, че съм перверзна. Иначе са ми го казвали заради погледа ми. Ама пак не съм съгласна.. не знам, чак пък перверзна...
ааууауаихаххаха, еваласт!Първоначално написано от NomNomNom
Автора е пуснал темата че да си извади шланга и да набие една бърза. Гледай да не омажеш клавиатурата че много тегаво се чисти!!!![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
О, никой не го пита . Ако иска може и да не присъства.Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Той ако не присъства, с хомото трябва да викате някой да ви оправи.![]()
Welcome to the Jungle...
Всички жени са перверзни мръсници, но не всеки може да разбие катинара на тая врата.
Temet Nosce
벨야카
От къде знаешПървоначално написано от Sirius
![]()
God is an idiot, I have DNA...
Mда, докато ти прави милички очички, изглежда толкова невинна. След като си легнете и почне да ти приказва "Чукай ме мръсно, аз съм твоята малка курва.."
Не питай... Мокри кърпички, разглабяне, сапун...Първоначално написано от DNA
"If you look like an idiot it's probably punk."
О, Боже....вие ако чуете моите фантазии и случки, ще има мокри гащи :Д
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Моята два-три пъти е минавала под душа. Ама тя си здрава.Първоначално написано от Sirius
![]()