- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен ли си ако маструбираш ?
кажете ми моля ви .... за да си девствен трябва да не ти се е скъсала девствената ципа а ако само се търкаш
ако само се търкаш, си девствена![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Ако мислиш ръката си за мъж и си бъркаш във вагината ...
- колко пъти си правила секс?
- о, доста. около 20-ина.
- уау, трябва да имаш доста опит с мъжете.
- ъъъъм... не точно...
и кол да си навреш пак ще си девствена, само когато се наибите с мъжо или жена се брои.
неудушевените обекти или самата ти не се броите за партньори.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
+1Първоначално написано от britzy
![]()
Първо помисли над въпроса си и го синтезирай правилно, тогава пускай тема.Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
За да не си девствена, трябва да имаш полово сношение с момче. Само разкъсана девствена ципа (химен) не те прави недевствена. Има случаи на неразкъсан химен на момичета правили секс и обратно - скъсан при такива, които не са (примерно от спорт).
Девствеността е психическо състояние, а не физическоЧовекът преди мен е споменал, че при спорт има вероятност да се скъса, аз пък ще ти кажа че има момичета, които се раждат без химен. И какво те никога ли не са били девствени в този случай ?!
Има и такива, на които хименът им е много 'здрав' и се къса чак като родят
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
В момента смесваш две съвсем отделни неща: прекалено дебелият химен и пълното разкъсване на химена.Първоначално написано от StolenBliss
При първото се налага оперативна намеса (все пак как ще забременее ако не може да се разкъса ?! ) ,а второто го пише в много други теми - пълното разкъсване на химена става чак след първото раждане.
Това не е Скайп... Ениуей, девствена си докато не преживееш полов акт с момче.Първоначално написано от gotniq
в азейберджан им режат пръстите за масторбация на жените![]()
иначе - не вече си опетнена от собствените си пръсти
Дори и девствената ципа да е скъсана не си девствена чак когато имаш полов акт с момче![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ако трябва да перефразирам:Първоначално написано от gandalfepi4
-Колко пъти си правил секс?
- ОоооООоОоОоО,не знам... Не ги броя откакто станах на 8...
- Уау, ти май си доста печен и всички мацки ти се лепят.
"- ъъъъм... не точно..."
Мадафака!!! Каква е тая свинщина от ваша страна бе!!!
Първоначално написано от kartacha
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си девствена,когато вече си имала полов акт с момче..
Това,че пъхаш разни предмети,ръчички и тем подобни там - не те правят недевствена![]()
Що за теми пускате вече..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥