Ситуацията е следната : Вървя аз в мъгливо време около 21:30 . Почти винаги съм сам и с качулка. Една патрулка минава бавно , обръща и от колата слизат двама господина. Легитимират се както му е реда , поискват ми лична карта . Тя разбира се винаги е в мен и им я представям. Следват въпросите : " Нещо незаконно в теб?" Аз разбира се отричам , като си говоря съвсем нормално , нито използвам опиати , нито пък пия. Следващия въпрос бе " Сигурен ли си ? " . Накараха ме да се разкрача , да си изпразня джобовете и с потупане се опитват да проверят дали не съм скрил нещо в якето или пантолоните, след което си заминаха след като записаха някаква информация от личната ми карта.
Никога не съм се правил на всезнайко , тъй като нашите защитници на реда/ не говоря за всички/ имат едно "по-специално" отношение към тези, които може би познават закона повече от тях и после много ядове можеш да береш , особено ако си от малък град.
Благодаря за съветите Auriss , видно е че познаваш закона и ще се водя по написаното от теб.
Благодаря и на всички други , които се изказаха преди теб. Чувал съм,че с палка много лесно могат да се счупят ръце,ребр , а аз не желая да нанасям чак такива телесни повреди.