.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Преса за коса Bellissima Fancy FC16 - мнения и отзиви

Някой има ли пресата и някакви впечатления от нея ??
    Според вас дали ще върши работа? Трябва ми за всекидневна употреба,силен и издръжлив продукт .. Имам вълнисто-чулпива и не много гъста коса !Ето и характеристиките..
    Дълги плочи за по-бърз стайлинг

Нано-керамични плочи с турмалиново покритие (100/25 мм)
    Active plates технология - плаващи плочи за по-добро прилепване към кичура
    Бързо загряване (по-малко от 30 сек.)
    Дигитален термоконтрол до 230˚C
    Моментален избор на максималната температура при включване
    LCD дисплей
    Заключване челюстите на пресата
    Въртящ се кабел с дължина 2 м
    Мощност: 50 W

(alt+p)

и аз се интересувам, гори ли повече отколкото пресите на Белисима от нефритено покритие?

Голям фен
    Според мен тази е най-удачната преса на Белисима 230'C 50W - 75лв. Аз също много и симпатизирам ии съм решила до 1-2 седмици да си я взема. Само искам да попитам ако знае някой от къде мога да си я купя,без online Виждала съм изправени коси с нея и е найстина МНОГО добра !

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    И аз съм и много навита!В Бургас някой ако я е виждал....

А някой знае ли става ли за къдрици както bellissima creativity ?

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Според мен тази е най-удачната преса на Белисима 230'C 50W - 75лв. Аз също много и симпатизирам ии съм решила до 1-2 седмици да си я взема. Само искам да попитам ако знае някой от къде мога да си я купя,без online Виждала съм изправени коси с нея и е найстина МНОГО добра !
    --> ТУК <--

Цитирай Първоначално написано от justifysex
    А някой знае ли става ли за къдрици както bellissima creativity ?
    По принцип всяка тънка преса с плоски плочи може да прави къдрици стига да схванеш цаката

Голям фен
    [quote="lizzy"]
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    --> ТУК <--

Хах знам за сайта,аз вече си я намерих в Tehnomarket !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    По-добра ли е от Creativity? До няколко дни трябва да съм си избрала и купила нова, понеже от четвъртък съм на училище, а старата се развали..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    По-добра ли е от Creativity? До няколко дни трябва да съм си избрала и купила нова, понеже от четвъртък съм на училище, а старата се развали..
    За мен е по-добра. Лично мнение

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И аз така прецених.. А сега понеже ще се наложи да си поръчвам от сайта моето име ли да пиша или на майка ми или баща ми? Нямам 18 и лична карта още нямам, на 13 съм. Също така като отида да си я взема от офиса на Спиди ще искат само да се подпиша, че съм я приела и да им дам парите, няма да минавам през други 'проверки' нали ? Попринцип преди си взимах от там поръчките от Ейвън и не са ми правили проблеми, хората са точни, ама то си беше на името на майка ми..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Пресите на Белисима са просто УНИКАЛНИ! Не мисля, че някой е останал разочарован!!!

Стига с тез преси бе,хора!Извинявам се,че не пиша по темата,но каквито и да са пресите,пак увреждат косата!Недейте да си я горите,след години от това изправяне и къдрене няма да прилича на нищо.

Съмнявам се,че ще обърнеш внимание на коментара ми,ще продължиш да си увреждаш косата и след години ще се чудиш как да я възстановиш.
    Харесвай се такава,каквато си!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    нали я има в техномаркет и в технополис.? в събота /26.02/ ще ходя да си я взимам и не ми се иска да остана разочарована Иначе ми се струва суУупер якаа
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на gabri3lla
    В Технополис би трябвало да я има.Предполагам,че ще е добра.Има почти същите характеристики като Креативити-то,а тя,повярвай ми,няма грешка.

Аз я имам,мн е добра пресата .Може да си я вземеш от техномаркет или технополис

Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Аз я имам,мн е добра пресата .Може да си я вземеш от техномаркет или технополис
    колко време държи след като я изправиш?

2-3 дни,може и повече да издържа ама аз си мия косата на през толкова

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    2-3 дни,може и повече да издържа ама аз си мия косата на през толкова
    Охх.. нямам търпение да си я купя
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен
    Здравейте.Понеже и аз съм с гъста коса пък търся преса, която хем да е над 200 градуса хем да не надвишава 80-90лв. Много търсех и се спрях на няколко, една, от които е точно тази.Бива ли си я пресата?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Абе щом става въпрос за Белисима...НЯМА ГРЕШКА!!!

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Здравейте.Понеже и аз съм с гъста коса пък търся преса, която хем да е над 200 градуса хем да не надвишава 80-90лв. Много търсех и се спрях на няколко, една, от които е точно тази.Бива ли си я пресата?
    Булка, утре ще си я купя и ще ти кажа, но очаквам, че ще е супер :P

Град
    Карлово <33
    Изправя ПЕРФЕКТНО, купувай я

HORAAA, blagodarya wi mnogo, chudex se dali da si ya wzema, no sled kato prochetox pozitiwnite wi komentari opredeleno shte ya kupya ! Blagodarya wi.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    И аз така прецених.. А сега понеже ще се наложи да си поръчвам от сайта моето име ли да пиша или на майка ми или баща ми? Нямам 18 и лична карта още нямам, на 13 съм. Също така като отида да си я взема от офиса на Спиди ще искат само да се подпиша, че съм я приела и да им дам парите, няма да минавам през други 'проверки' нали ? Попринцип преди си взимах от там поръчките от Ейвън и не са ми правили проблеми, хората са точни, ама то си беше на името на майка ми..
    На мен в Спийди не ми искат лична карта, иначе си поръчвам от интернет неща от 15-16-годишна, така че проблем не би трябвало да имаш. Все пак ако майка ти няма нищо против, нека си пише тя името..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си