.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво мислите за истинските зодии?

Всъщност, тъй като се разбра, че зодиите не са такива, каквито са общоприетите, при доста хора те се оказват коренно различни. Малко инфо -> * Астрологията била практикувана около 2000 години преди н.е. В резултат от движението на Земята по нейната орбита за една година видимото положение на Слънцето на фона на звездите описва по небето окръжност, наречена еклиптика. Видимия годишен път на Слънцето по еклиптиката преминава през 12 съзвездия, наречени зодиакални. В действителност обаче, еклиптиката минава не през 12, а през 13 съзвездия. Съзвездието, което липсва сред зодиите, е Змиеносец. Някои от вас даже ще установят, че според науката зодията им съвсем не е тази, която са им определили астролозите. В своите “пророкувания” астролозите не отричат прецесията. Освен това те не взимат предвид факта, че с развитието на науката границите на съзвездията са били неколкократно уточнявани. Точно определените сегашни граници на съзвездията се разграничават от първоначалните. * Какво мислите по въпроса? Вярвате ли в зодиите и тяхното значение? Коя зодия сте и как се променя според тези "новости"? При отговора си, взимайте предвид факта, че сегашните зодии не са съгласувани с реалните древни предписания...
    Погледнете и това за всеки случай : http://www.vbox7.com/play:5464f9df
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    София
    Луди ли сте бе хора.Вие изкарахте астролозите някви пълни идиоти.Като чели те изобщо тва не са го изчислили и изведнъж се пръква някъв многознайко дето казва,че не си еди коя си зодия,а си еди коя си.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мисля,че това са тотални глупости.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз също мисля,че са тотални глупости..
    А и съм сигурна,че астролозите също знаят за
    тази зодия..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

WTF? Не вярвам на тая простотия. Първо, защото аз съм близнаци и всичко, което чета в нета за мен е вярно Второ, ние изкарахме астрономите някви... За тая 13 зодия Змиеносец ни го каза госпожата по ЧП и вярвам, че има така зодия. Ама за другите неща не вярвам...

Град
    Пловдив
    ами по новите изчисления трябва да съм риби,а нямам нищо общо с тази зодия,по описание определено съм си овен Иначе зодия смиеносец не знам дали изобщо някгоа е съществувала,иначе съзвездието си го има.Странното е как са решили точно нея да премахнат ако я е имало в зод. календар глупсоти са това според мен

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Чудят се вече какво да измислят...
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от HiddenSmile
    ами по новите изчисления трябва да съм риби,а нямам нищо общо с тази зодия,по описание определено съм си овен Иначе зодия смиеносец не знам дали изобщо някгоа е съществувала,иначе съзвездието си го има.Странното е как са решили точно нея да премахнат ако я е имало в зод. календар глупсоти са това според мен
    и аз и аз
    овен съм си .. по всичко си ми личи ;д
    иначе подкрепям и останалата част от мнението.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Явно повечето са останали с впечатление, че това е някаква новост, ама не. Хора, това не са някакви измишльотини, а са истинските древни зодии. Нима астролозите са по-умни и знаят повече, отколкото древните римляни?! Мисля, че няма нужда от отговор на този въпрос. Правете си изводите.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Аз вярвам в това,защото това са доста древни неща,които са определяни от също така доста древни хора и науки,и без да се впускам в някакви велики разсъждения,аз казвам,че може би това наистина е вярно и съществува друга такава зодия.
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Супер фен
    3одия рак съм.
    Вярвам,да.
    Асцедентът ми е лъв.
    Една астроложка преди 2-3години ми каза много верни неща за мен.
    А,и колкото и налудничево да звучи имам периоди,в които виждам съдбите на хората...това да ви кажа,не е особено хубаво,както повечето от вас си мислят,че това е един вид ''власт''.Нищо подобно.
    Това е много уморяващо ,в повечето случаи...
    Надали ще ви е приятно да виждате човекът срещу вас,кога ще умре и по какъв начин.Ноо...какво да направя,това ми е съдбата и аз не мога да я променя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си