- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпността...?
Стана ми интересно как възприемате недостъпността на един/една мъж/жена.
Харесва ли ви. До какви граници. Как постъпвате и до колко се борите.
С уговорката че не знаете дали някои ви се прави на недостъпен или просто се дърпа.
Някои казват че създавало тръпка. За мен лично създава някаква тръпка, но когато е в доста допустими граници. След това или ме кара да се отдръпна мислейки че досаждам или ако ми дават поводи да си мисля че не досаждам но пак се дърпат постоянно даже и да реша че не досаждам в един момент тази недостъпност ми действа доста дразнещо.
Та какво мислите вие по този въпрос?![]()
Мен лично,тая "недостъпност" ме дразни адски много.Много мразя някой да ми се прай на недостъпен.Супер дразнещо е.Направо ако ми се прави,х-са и това е..![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Недостъпни мъже и жени няма. Просто на искащия е грешен или няма симпатия и не си струва изобщо усилията.
Тук това нещо не го разбрах. "Просто на искащият е грешен" да не би да искаше да кажеш "Просто подхода на искащият е грешен"Първоначално написано от dimitar_ak
Казваш "Недостъпни мъже и жени няма"
Ами аз пък твърдя че има. Така наречените лоши момчета и лоши момичета проявяват един вид недостъпност ако щеш, но все пак въпреки че съм мъж имам повече наблюдения относно нежният пол, защото все пак главно натам гледам. Понякога жените или момичетата се правят на недостъпни от страх човекът отсреща да не ги помисли за леки. Друг път си мислят че така ще задържът повече тръпката и вниманието върху себе си и за това го правят или пък просто се правят на лоши и интересни.Някои искат просто да се побориш за тях, а други наистина не те щат. Редовно има писания от рода на: "Как да се отърва от този досадник" или протиположното: "Той трябва да се побори малко за мен за да ми докаже че наистина ме иска".Хората отсреща мисля без значение от пола трябва да умеят да четат мисли едва ли не.
Наскоро прочетох следният бъзик от момиче към момче. Щом си ми в кърпа вързан вече не си ми интересен. Бъзик, бъзик, ама както са казали хората бъзик на гол гъз си е чисто е..... Този бъзик крие доста истини за реалността и при мъжете и при жените. Та така я пак кажи че нямало недостъпни мъже или жени.![]()
Точно. Изпуснал съм "подхода". Колкото до тактиката "ще го изпотя преди да ме има", аз я мразя много. Избора в момента е толкова голям, че изобщо не си струва да се хвърлят прекомерни усилия за конкретна жена. Струва си ако тя дава сигнали, че нещо се случва.
Недостъпни, а? Всичко е достъпно ако имаш пистолет и няма свидетели.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Това словосъчетание "ако тя дава сигнали" нещо започна да ме плаши в последно време и на такива сигнали се правя на ударен с мокър парцал.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Последният път такива сигнали ми даваха че няма накъде, но това беше по преди и аз бях доста по плах. Сега като се замисля много грешки съм направил, но е късно вече. То не беше прегръдки и хвърляне на врата ми в по редките случаи, когато съм се правил на сърдит, не беше бягане назад и пищене пред всички, когато аз тръгнех да я прегърна. Не беше бъзици пред учениците какво готино гадже си имала, не беше признаци на ревност уж на бъзик и опити да ме накара да ревнувам пак уж на бъзик, не бяха обарвания и гонения, в училището тогава почти всеки ден, не беше говорене на Скъпи и Скъпа.Дори имаше и едно изпуснато може би на бъзик, а може би не незнам "Обичам те" докато веднъж се разминавахме навън. Не че не са ми го казвали сумата пъти на бъзик, но от нея го чух за първи път и то към края на годината. Накрая, след близо една година от началото на всичко чух репликата че много ме харесвала и много ме обичала, но само като приятел. Така и и въпросът си остна неразгадан. Наистина ли ме е имала само за приятел (силно казано) и просто се е забавлявала с мен или просто един цитат от една песен "момиче като мен не може да бъде с момче като теб" е в основата на всичко. От една страна едно отракано момиче, носещо славата на лошо момиче, а от другата страна една добро момче, правещо се на такъв какъвто не е,леко срамежливо и стеснително, нямащо особени финансови средства, тогава изобщо свои и отгоре на това с някои и друг сантиметър по ниско, което тогава някои не изпускаха да споменат. Момче, на което никой не даваше никакви шансове в началото с нея и което в последствие разпитваха дали не са правили секс тайно. Това е вече в миналото и е загърбено, но дава един пример за даването на сигнали и тяхното разбиране.![]()
Аз мисля, че недостъпност има. И ме дразни, когато е прекалена. Но има случаи, в които най-често дадена жена иска в един момент човека отсреща да й покаже/припомни, че му пука за нея и за тая цел се правят на недостъпни.
На тея недостапните изобщо не им обращам внимание ...![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
И мен недостъпността ме дразни и отблъсква от човека. Бих предпочела да ми каже в прав текст, че не иска да има нещо общо с мен, отколкото да ме мотае така тъпо. Недостъпността е за комплексарите. По този начин доказват сами на себе си колко са значими.
Недостъпността в големи количества само вреди ... Даже сега изпитвам нещо такова, защото не мога да разбера от едно момиче дали иска да ме опознае по - добре и за това е недостъпна толкова или просто няма интерес ама скоро ще разбера ...
Първоначално написано от DarkTemplar
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от DarkTemplar
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ок малко става ама ако прекали започвам да си мисля че съм досадна и че не иска да ме вижда![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Първоначално написано от dimitar_ak
така си е ...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Всичко е достъпно, стига наистина да го искаш и да знаеш как да го получиш.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
аз съм напълно недостъпна
ще ме има само който аз поискам
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
О, йе, екшън копеле ОмеЙгОд!Първоначално написано от xKiFlA
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
_|_Първоначално написано от Spikeey
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Този който поискаш е само ако е с парички, иес?Първоначално написано от xKiFlA
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
дам за съжеление
...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ох, ужас...
Близо месец един индивид постоянно ми звънеше по телефона, поне по 5 пъти на ден и бълваше някви 20-минутни монолози. Опитвах да му намекна да ме остави на мира, накрая му казах направо, че не искам да ме занимава - и знаете ли какво? Нищо! Нищо, освен "еиий, за какво ми се сърдиш... не мога без тебе... какво ще правим сега".
Той си е мислил, че се правя на недостъпна, предполагам.
Накрая ми кипна млякото, разкрещях му се и му теглих една хубава, мазна псувня (съвсем не в мой стил) ...
Така че, момчета, не значи не! Освен, когато е придружено с пърхане на мигли...
all day... all night... what the fuck?!
Понякога пък НЕ значи ДА, но ще се поизпотиш малко ако ме искаш. Ето оттам идва и обърквацията. Но в твоя случай разбира се ти сама си си виновна. Намеци вика работи. Да бе той сигурно владее четенето на мисли пък и като не му изнася намека ти защо да не се направи на леко нахален и недоразбрал с надеждата че ще си промениш решенито или просто наистина се правиш на недостъпна. Казваш твърдо НЕ и това е. Може да му стане малко гадно, може и да те нахрани, но какво от това. Какви са тия ще увъртам, ще го мотая докато той се влюбва повече и повече, ще му кажа че го имам само за приятел и после няма изобщо да го потърся, ще му кажа че си имам гадже или ми е много голям или просто че аз съм виновната за всичко. Айде нема нужда като искаш да те остави няма да му даваш никакви надежди. Затваряш вратата напълно и това е.А не да си я държиш леко открехната да не би някога да проимаш чувства. Или сега или никога. Мисли се навреме а не в последствие особено ако си свободна...Първоначално написано от ScarletBite