.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Искам само лубов...

Здравейте! оказа се че момичето което харесвам е просто една спънка в моя живот...И думите на старото ми гадже ми се въртят в главата като луди!Тя ми каза "Не мога да буда с теб,защото харесвам друг...просто няма да стане" и това ме смути,реших че сам един изрод и просто не ми се мислеше за лубов...Сега си търся едно добро момиче на моята възраст (14-15 години) и искам само да е добре връската ни...
    Сталин:Няма хора,няма проблеми!

И ние кво ? ..:/
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Любов на тази възраст трудно ще намериш..
    Но все пак какво очакваш ние да направим..Щом си решил
    да си имаш гадже - имай си,ние не можем с нищо да ти
    помогнем..
    - Не обръщай внимание на тези думи на бившата ти..
    Всеки е идеален по своему..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Търси му гадже бе

Цитирай Първоначално написано от van1
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Търси му гадже бе
    Слушам.. захващам се веднага !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Мда думите на бившите ни са от тези, които трудно се забравят ( за жалост ) Пожелавам ти успех, дано си намериш, но и аз мисля,че любов на 14-15 не е много истинска за огромна жалост ..
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

пусни една снимка да те видиме
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

:))

Благодаря ви ! и найстина думите и бяха гадни...Не искам да ми търсите гадже искам само да ви попитам как да преодолея всичко това .Защото ми е като камък над главата.
    Сталин:Няма хора,няма проблеми!

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, на първо четене (поне според мен) прекрати контактите с това момиче и си почини малко. Ако все пак искаш на всяка цена да си имаш "гадже" (мразя я тая дума), направи го, колкото за бройката. Не мисля обаче, че когато изпитваш силни чувства към някого, толкова лесно се забравя, че да се хвърлиш в дълбоката вода. Ти си решаваш, аз на твое място бих разпуснал малко и чак тогава да тръгна да търся свежа кръв. А и освен това не очаквай на 14-15 да намериш жената на живота си, да се ожените или т.н...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

ами да за жалост думите на бившите ни гаджета оставят трайни отпечатъци в съзнанието ни .. но по - добре малко релакс и продължи напред : )
    Целувай мрака... : ))

DIO R.I.P. ..... (bow)

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Gabss
    ами да за жалост думите на бившите ни гаджета оставят трайни отпечатъци в съзнанието ни .. но по - добре малко релакс и продължи напред : )
    При мен не бяха думи,а само една "отвратителна за сърцето ми" гледка.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Грешката ти е че много бързаш с тези сериозни отношения .. няма нищо лошо да си имаш приятелка или както я наричаш ти "гадже" , но както момчетата така и момичетата на тези години не са готови за дълги връзки.... ти пак си имай гадже , но не се вкарвай толкова във филма ... за всяко нещо си има време , недей да препираш нещатата и всичко ще си отиде на мястото по - нататък

Голям фен Аватара на BlueKnife
    неграмотен си, нема лУбов за тебе
    the sky is the limit.

А аз само секс. Животът е такъв.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Life is so cruel..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Има време за лУбов!

Всяко зло за добро!Махни с ръка,запомни хубавите моменти и забрави лошите.Погледни от хубавата страна-имаш шанса да започнеш на чисто и си натрупал опит.
    Споко!Не е краят на света,ще има още споделени и несподелени любови,от които все ще има полза.
    А дотогава хвани някоя книжка,тя повече ти трябва от любов.

Re: Искам само лубов...

Цитирай Първоначално написано от Pomber
    Сега си търся едно добро момиче на моята възраст (14-15 години) и искам само да е добре връската ни...
    Ъмм, Teenproblem не е сайт за запознанста?

А по темата: Преживей го! Животът е пред теб!

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Има време за лУбов!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от Pomber
    Благодаря ви ! и найстина думите и бяха гадни...Не искам да ми търсите гадже искам само да ви попитам как да преодолея всичко това .Защото ми е като камък над главата.
    Преодолей го с хапчета.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си