Става въпрос за едно момиче,по-точно бившата ми при1телка!Така де, преди 3-4 месеца скъсахме и не си говорихме ,защото бяхме прекалено горди.Незнайно защо един ден се бях направил на голямата работа и си бях промених външноста тотално.Чисто новичък ,обръснат,с черни очилца с причекста му и тн.Като ме видя не спря да се усмихва и да ми се изчервява,избягваше ме с усмивка и се криеше от мене все едно едно трябва да я намеря .И така де поговорихме за малко и след това си трънахме.След няколко часа чета "Приятели?" отг."Да" тя-"Отново заедно?" И двамата се посмяхме здравоТа така де на следващия ден ми казват,че тя се обадила, полудяла на най-добрата си приятелка и казала ,че била лудо влюбена в мене и че иска пак да сме заедно.Но и така де изказах се за нея пред братовчеда й като казах ,че била ''откачена ,ама по готин начин" и тя го сметнала за обида и сега ми говори ама гледа де се заяжда.Като ме дискутира с другите винаги се усмихва , веднъж ни бутнаха един в дръг и никои не се възпротиви от нас двамата.Сега не ми говори и не приема извиняния.Не знам играе ли си ,казала е ,че не иска да сме заедно вече.