- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сметка на телефон-проблем?
1. Ако аз бях направила такава сметка, майка ми щеше да ме накара сама да си я платя от стипендията си и от спестяванията си, но така като ти гледам правописа на 14/15-годишна се съмнявам, че някога ще видиш стипендия за отличен успех.
2. Ти не се разкайваш, ти просто си отчаяна, защото съвсем скоро ще останеш без телефон. От 2 години майка ти плаща големите ти сметки и си мислиш, че жената може да се върже на номера "повече няма да правя така", след като си и го прилагала вече милион пъти?![]()
3. Опитай да заместиш телефона с интернет. Не е толкова сложно. Хиляди хора, които не са с толкова добър финансов статус като теб, го правят ежедневно.
4. Пуснала си тема във форума и ще трябва да се примириш, че хората ще те заливат с разни "акани" думички, защото изказванията ти са... да кажем нелепи.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."