Здравейте, наитина се нуждаем от помощта ви.Ние сме две момичета, които харесват две момчета( две години по-големи от нас), които харесваме от почти година.Те са най-добри приятели.Но не знаем дали ни харесват ето ги и нашите истории поотделно:

1-вата:Харесвах го от миналата година, но той си има аверка ии бяха много близки, но тази година започна да ме забелязва.. гледаше ме доста ии постоянно дори един от приятелите му веднъж трябваше да му напомни, че си има аверка.Когато излиза от неговата стая приятелите му му казват че съм там ии той ме гледа.. усмихвал ми се е няколко пъти.Вече не е толкова близък с аверката си и е много рядко с нея..запознах се с него ии той ми се усмихваше много сладурско ии дори не можа да реагира какво го питах :Д след това каза на приятелите си ии сега се поздравяваме ии забелязвам,че ми се усмихва по различен начин .. не така както на другите момичета, а и моята приятелка каза че след като сме се разминали не е спрял да се подсмихва.. мисля че той е по-срамежлив тип, но все пак не знам дали ме харесва и как да разбера и дали има шанс да скъса с аверката си ?(която между другото знае за някои от нещата които са се случвали и ме гледа много злобно и го крие от мен.

2-рото:Аз харесвам моето момче от също почти година(ние ги харесахме по едно и също време). Миналата година той почти не ме забелязваше (с няколо изключения) писах му във фейсбук и се запознахме, но в даскало не си казваме нищо.. тази година обаче е различно .. особено последните дни.. той ме гледа, като минаваме покрай него (с първото момиче), подслушва какво си говоря с приятелките ми, пък и неговите приятели като ме видят и по всякакъв начин ми напомнят за него. аверката ми ми казва че ме харесва, но аз не мисля така. смисъл, той нито ми се е усмихвал и едва напослдък започва да ме забелязва.. и аз си мисля че е защото е разбрал че аз го харесвам. но пък понякога прави някакви неща, като например нарочно на няколко пъти да мине покрай стаята в която аз имам час, или да ми се нагъзи :ДД и просто не знам вече..

Помогнете ни да разберем дали имаме шанс с тях и какво да правим вече..?