.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Да му дам ли втори шанс?

С него излизахме преди 1 година,но се виждахме само за секс докато аз не реших,че не мога повече така и го оставих.Преди 2 дена ми писа смс:Как си пиши ми моля те,аз му отговорих и тои ме питая,защо не му говоря и му казах,че той ме подминава и за това.Вчера нях на кръчма и тои беше там,танцувахме и по едно време го видях да говори с най-добрата ми приятелка,отидох на шега и я дръпнах и тои ме извика и ми каза:С нея само си говорихме да не си помислиш нещо. аз му казах:Няма спокойно.По-късно рабрах,че той всъщност я е питал дали още мисля за него.След това ме извика отвън уж да говорим и започна да ме целува,пита ме дали може да ме закара до нас,аз му казах,че може,но само ще ме закара без нищо друго.И тръгнахме пита ме:Защшо онзи ден даже не ме и погледна?аз:Ми твака,що ти погледна ли ме?тои9:Да.аз:Как се сети за мен,да не би отново да ти се прави секс?той:Не,що така си мислиш?Аз:Ми щото обикновено само за тва ме търсиш.След това ме хвана за ръката и ми я целуна и ме попита:Може ли да те целуна?В първия момент бях като шашната за първи път някой ме питаше такова нещо и му казах,че може.Пита ме дали искам пак да се виждаме,аз му казах,че нз и,че искам сериозна връзка.Той ми каза,че още не е готов,защото бил много наранен от бившпата му,но всичко се лекувало с времето и,че всичко завси от мен дали ще станат нещата сериозни.И ми каза,че постоянно ще ми бъде на разположение без значение дали е ден или нощ.И така въпроса ми е според вас да му дам ли още един шанс?

Град
    Пловдuв
    Ако си мислиш, че си играчка дай му втори шанс. После можеш да му дадеш и трети..

Супер фен Аватара на djipsito

Re: Да му дам ли втори шанс?

Цитирай Първоначално написано от mi6eto942
    С него излизахме преди,но се виждахме само за секс докато аз не реших,че не мога повече така и го оставих.
    И аз бях така и наистина с интерес ще следя темата ти, защото не знам какво бих направила, ако той поиска пак да се виждаме....

Иначе, не знам помисли първо как се чувстваш и какво искаш. Според мен не си заслужава, щом той още не е готов за сериозна връзка. Какво излиза, не е забравил бившата си и иска "да те използва", за да я забрави !?

Мн съм си мислила и аз по моя случай ии не знам, в началото си казвах, че ще му дам шанс, а сегаа... Все си мисля, че нещата ще са различни...аз няма да съм същата поне. Едва ли ще искам да се раздам за него както ми се искаше преди.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Да.

По всичко личи, че не е било само секс за него.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Всеки заслужава втори шанс по принцип. Аз бих го дала ако ми покаже, че наистина си струва. Така с приказки и целуване на ръка трудно бих се вързала. Най-важното е тя да си помисли хубаво какво иска и как се чувства.

Супер фен Аватара на JDeel
    Определено Да. Но може би тази част със секса да я пооставите за сега, нужно е мъничко време да се свикне с любовта

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Според мен му дай... защото явно и ти имаш нещо към него.Ако нямаше просто щеше да го отрежеш и готово... Дай му шанс да се привърже към теб, покажи му, че си по-добра от бившата му, че може да ти вярва и т.н.. Успех и да разказваш как вървят нещата.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Дай му шанс да видиш как ще се държи,но без да спиш с него малко да се потруди да си го заслужи
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ти си преценяваш. Аз на твое място бих дала шанс, но бих поставила и нещо като условие, че няма да стигаме до секс докато не се убедя, че си заслужава и че не се връща при мен само заради това
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на mynichka
    Няма смисъл според мен, но ти си прецени.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И според мен пича заслужава втори шанс, но трябва да внимаваш колко аванта му пускаш и да не се заблуждаваш излишно. Нека докаже, че истински държи на теб, другото ще стане от само себе си.
    Welcome to the Jungle...

Снощи ми писа смс:Зайче мисля си за теб :* и се бяхме разбрали,че днес ще се видим,но в последния момент ми каза,че няма да може да дойде,много се ядосах.Вечерта кам 22 дойде в едно кафе,където бях и аз с едно момче и го питах ззаради него ли ме е зарязал.Той каза,че трябвало да го закара в града,защото дръгото момче няма книжка.Аз му казах гледай утре да си свободен.Тои:Значи ще си намеря работа и аз само го погледнах и се обърнах на другата страна и той ми вика:Няма бе шегувах се.

Цитирай Първоначално написано от mi6eto942
    Снощи ми писа смс:Зайче мисля си за теб :* и се бяхме разбрали,че днес ще се видим,но в последния момент ми каза,че няма да може да дойде,много се ядосах.Вечерта кам 22 дойде в едно кафе,където бях и аз с едно момче и го питах ззаради него ли ме е зарязал.Той каза,че трябвало да го закара в града,защото дръгото момче няма книжка.Аз му казах гледай утре да си свободен.Тои:Значи ще си намеря работа и аз само го погледнах и се обърнах на другата страна и той ми вика:Няма бе шегувах се.
    Сигурен съм, че много ти харесва секса с него. Горкия колко е бил наранен... Накарай го да ти разкаже как е бил наранен.
    God is an idiot, I have DNA...

За 2- ри шанс не мога да те посъветвам , зависи от човека , но не мисля , че заслужава.И аз давах втори шанс , след него трети ... четвърти и след всичкото това унижение любовта просто изчезна ... а после съжаявах за пропиляното време.Успех!
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Втория шанс се дава, ако първо си го заслужил. Не и в аванс.

А пича така као гледам продължава да те размотава. Не мисля че По някакъв начин той ти влияе добре.

Няма нужда да е в обкръжението ти.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Всеки има право на втори шанс, айде почти всеки, стига да не стават твърде много "втори шансове", ако ме разбираш

Днес отново ме излъга,че ще се видим,а като му писах не ми отговори.Явно нищо не се е променило.Преди малко му писах смс:Явно не държиш на мен толкова,колкото ми обясняваше.Мислих,че си се променил,но явно греша...За сега не ми е отговорил,но и не очаквам,че ще го направи.

Не се занимавай...
    Ако ти се обади да се видите му откажи... поне аз така бих направила.

Град
    Пловдив
    Тука сте като стадо овце един каже нещо и всички се съгласяват много ясно, че те будалка. От една година сте заедно и не е превъзмогнал бившата? хахаха моля ти се. Пълен лицемер е търси секса. Как може да си толкова наивна? След една година връзка най-накрая се решаваш да го зарежеш казва ти две приказки и пак си негова, еми извинявай ама си го заслужаваш.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен
    Както каза valdesbg, вторият шанс първо трябва да се заслужи.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си