Няма как!
Писала съм няколко теми за да излея това,което ми тежи.
Ето и поредната такава тема..и поредния ден в който се давя в спомени.
Имах си приятел 3 години.. поради мои и негови грешки не сме заедно.. и някакси вече е и невъзможно да бъдем.
Аз си имам друг приятел..страхотен е откъдето и да го погледнеш.
Но на сърце ми е бившия приятел и така е било винаги.. и от година насам откакто не сме заедно продължава да ми е на сърце.
Не спирам да се измъчвам.. да слушаш наши песни, да гледам наши снимки .. това ме убива! А трябва да продължа,което е доста трудно.
Вие събуждате ли се с мисълта : Къде е тя сега ? / Къде е той..?
Мисли ли за мен както аз за него:х
Какво не давам да си загубя паметта и да започна наново..
Знам какви ще бъдат съветите ви, знам че и от страни изглежда съвсем различно.. знам и че нашите болки можем да си ги понесем само ние..
Радвам се,че има такъв сайт в който може да си останеш анонимен,защото няма човек на който да позволя да ме види в такова състояние в което съм в момента..освен бившия ми.
Забавно момиче съм по принцип,забавлявам винаги хората около мен за да избягам поне малко от това,което е в мен.
Но в моменти като този съм толкова безсилна.. и всеки ден е така.
Истината е,че ужасно много ми липсва бившия. Може наистина след 3 годишна връзка да ги няма пеперудките в корема..но когато е до мен се чувствам толкова спокойна..и тези дребни моменти значат много за мен. Наясно съм че нищо между нас няма да е същото,просто ние не сме същите .. и това още повече ме убива. Живея в едни спомени.. а не трябва. Измъчвам се за неща,които вече са си отишли,точно това ме погубва.. мисълта че няма да са до мен, че всичко си е отишло.
За всеки аз съм силна, аз съм борбена, аз съм безразлична.. с всичко се справям..Е да.. хубаво звучи и съм такава за пред целия свят,но не и за пред себе си. Липсва ми .. обичам го! Вярно че година от както се разделихме си нямах приятел и скоро допуснах човек до себе си.. който ме прави щастлива,който е страхотен,мил..той е представата ми за перфектно момче.. Но той не е бившия ми :Х
Надявам се.. да не съм ви банална,но съм сигурна,че каквито и коментари да видя.. всеки един от нас си знае най добре какво му е на душата... ;(