Проблема ми е следния,може на доста хора да им се стори смешно(и на мен понякога така ми идва), но за мен си е доста сериозно.
Запознах се с едно момиче преди известно време,и честно да си призная още първия път щом се видяхме си казах че е най-красивото момиче което съм виждал. Първо излязохме няколко пъти,след това започнахме да ходим и така за мен доста добре вървяха нещата,обаче след време се появи проблем,въпросното момиче се сърди за най-малките неща. Ами аз не съм човек,който обичам тези неща,но това не ми правеше проблем защото много я обичам. Обаче след около месец(може би малко повече) се разделих,след това се сабирахме 2-3 пъти. Блокирахме си скайпове,фейсбук и така нататък и пак всичко от начало. Обясних и за мойте чуства към нея питах я дали иска да бъде с мен,а въпросното момиче казва че разбирала чуствата ми,но нещата отново не се получиха. Виждахме се,известно време,но тя ми заяви че ще си помисли дали иска да бъде с мен,защото неможела да се отдава на всичко без тръпка. Дочух от нейна приятелка ,че не е имала намерения е да се събира с мен. Но аз все пак не се отказах,докато не почна пак същата изтория сърдене,писане на глупости и т.н. Сега момичето което обичам повече от самия мен,ми се сърди за кой ли път(а аз имам вина за това) и незнам как да постъпя.
Въпроса ми е,какво да правя в тази ситуация,аз вече просто незнам. Опитвах да приключа всичко това,но не минава ден без да мисля за нея. Незнам какво да и кажа и какво да направя вече,а ми е адски трудно да живея така..Исках просто да сме приятели,но това не виждам как ще стане,и как ще реагирам ако я видя с друго момче. Моля за адекватни отговори,ако изобщо може да се отговори адекватно на това.
П.С. Изивнявам се за правописни и други грешки,просто толкова си мога..