Моят характер е такъв. За съжаление, това явно е лошо. Държа се твърде добре с хората, каквито и да са, никога не съм обиждал някого без причина, не съм се "ебавал" с по-слаби от мен и какво..всъщност това е лоша черта, защото всеки ми се качва на главата и ме прави на маймуна. Преди имах един "приятел", с когото изизахме да играем навън, много пъти е бил у нас, но какво стана накрая..той настрои всички срещу мен. Вече ме е срам да ходя по улиците, защото когато видя някои хора, които той е настроил срещу мен, ме хваща страх, защото ми се подиграват. Не разбирам как хората търсят арогантни копелета за приятели, които по цял ден ги псуват и не им пука за тях, а не се държат добре с нормалните хора като мен. Явно хората се чувстват добре и защитени, когато ходят с такива копелета. Аз никога не съм търсил защита и никога не съм се подмазвал на по-големи, само, за да ме защитават. Какво се оказва - Всички се ебават с мене, а копелетата никой не ги пипа. Какво да се прави - явно такъв е животът, добрите хора биват подигравани, а гаднярите - възхвалявани.