.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Мега фен Аватара на Spider4eto

Телевизията и мястото й във вашето ежедневие

На 2-3 пъти хванах рекламата на новата програма, която BTV пускат. Празен стадион, празно кино, няма хора по улиците- всички са вкъщи, пред телевизора и гледат невероятната нова програма. Зачудих се: Обичате ли да гледате телевизия? Какво място заема телевизията във вашия живот? Колко от свободното си време й отделяте? Какво предпочитате да гледате: новини, сутрешни блокове, филми, сериали, сапунки, анимационни програми, музикални и т.н. ? Бихте ли останали вкъщи за да гледате нещо, което чакате от определено време? Планирате ли деня си за да можете да хванете заветния сериал/предаване/др. ?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    National Gegraphic, Discovery и History Channel

само понякога бързам в неделя в 21 часа обикнвено има много избухнали предавания по нг, ама на месеца 1 път се случва да се сетя

Мястото на телевизията в моя живот? В кухнята, срещу масата. Там си стои, обикновено без да съм с нея.
    активизъм/превенция; писане; музика

Спайдърче, и аз това се замислих като видях рекламата на новия продукт на БТВ.

И точно като я гледах установих едно: Аз хич не съм зависима от телевизията, и изобщо не съм от хората, които често я употребяват като продукт, точно както Кока-Кола не е навлязла в ежедневието ми, а има хора, които наистина не могат без да я пият и им е навик.

Телевизия донякъде умишлено не гледам. Не искам да ме манипулират така явно, нито да гледам непрекъснато негативни неща или телевизионни гаври, великолепни шесторки и т.н., неща толкова лицемерни и измислени, че само ако излезеш от телевизора, ще осъзнаеш какви са.

Сравнително рядко си пускам Новини, за да съм все пак информирана (хаха), музикални канали и Фокс Лайф, но не следя сериалите серия по серия, ами каквото когато хвана. Изключение правеше Стъклен дом, но има да си чакам до 3ти сезон.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Нямам телевизор от няколко месеца. Преди да се откажа от тази "екстра", си съобразявах прекалено много времето с него и определено така ми е по-добре.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Почти не гледам телевизия. В редките случаи, които го правя, гледам National Gegraphic, Discovery, FoxLife.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имам телевизор, но е в стаята на наште и не гледам. Понякога в свободните сутрини гледам фокс лайф, но не се случва особено често.

Освен фокслайф/бтв/нова,на друго изобщо не превключвам.

Като малък (~12г.) редовно след или преди училище, в зависимост от смяната, бях пред телевизора на някое от Discovery-тата, History или RealityTV(по-рядко).
    Така до към 15-тата годишнина, след това се наложи да спрем кабелната, а с това и гледането ми на ТЕЛЕвизия.
    В къщи понякога евентуаааално се случва да хвърля око на някоя новинарска емисия и толкоз, всичко останало - нюзфийдове.
    Та така.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    В нас не гледам, но като съм в квартирата редовно зяпам фокслайф, бтв комеди, НГ, дискавъри и музикалните вече ако цъкаме карти или сме се събрали.
    n00bs

нямам телевизор. Тоест има, но не се гледа. Ако искаме да гледаме нещо ходим у съседа, които има голяма плазма и удобно диванче
    Преди гледах малко сериали 2-3 пъти в седмицата, а ако на работа е пуснат телевизора го нагласям на някоя от научно-популярните програми.
    ...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Телевизор нямам.... по интернет Новини гледам от време на време, разни шоута, ако има интересен гост.... както и мачове...

А ква е тая реклама?

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    софия кабел фолк и СКАТ по цял ден гледам..
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Да.

Телевизия гледам рядко, колкото да съм в час какво става. Ако нещо ми прикове вниманието, ровя в интернет за повече информация, за да отсея плявата и да си формирам гледна точка по случая. Сутрин за фон ми бучи bTV.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не гледам телевизия изобщо, евър. Повечето предавания са супер изтъркани и скучни, а научно-популярните филми си ги свалям от Интернет. Освен това рекламите изключително много ме дразнят.

Мега фен Аватара на babity
    Много рядко гледам телевизия у нас, защото баща ми има специални чувства към дистанционното и... сещате се, отделя се повече време за превключване на каналите, отколкото за гледане. Сериалите си ги свалям от интернет и така си ги следя. Като малка, естествено, се прибирах в точно уречения час за да гледам Спасители на плажа. В общежитието нямам компютър вече и ще трябва да се моля на колеги да ми услужат с телевизор като се прибера. К'во да се прави, дадох си радиото на една... колежка и си останАх без него. Принципно не ми пречи да не гледам телевизия, ама вечер е малко крийпи в тая празна тиха стая.

Супер фен
    Сутрин за събуждане вървят сутрешните блокове, а останалата телевизия е вечер. Сериалчета разни по FoxLife , National Geographic, Discovery, History и за приспиване БТВ с разните там вечерни забавления.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Телевизорът у дома е последното нещо, което се изключва вечер и първото, което се включва сутрин. По-скоро слушам докато пиша или чета из нета. Спирам го само като уча и за да гледам сериал (филм) от компютъра. За фон си пускам обикновено Нова Тв (На Кафе) преди обед, прехвърлям се 11 часа на бТВ, а следобед - фокс лайф. Вечер мъжо е властелинът на дистанционното и обикновено се пуска Нова или бТВ. Като ни се доспи се местим в спалнята и за Лека нощ си пускаме телевизора там...Не мога да стоя на тихо. Не мога да чета книга, вестник, списание, нета, ако не работи телевизора. Не ми идва никакво вдъхновение за работа или писане на тишина. Не мога да чистя, готвя и прочие, ако ТВ не е пуснат. Откакто се помня у дома е имало поне 2 телевизора, обикновено са били по 1 най-малко на човек. Просто не мога без телевизия, а почти не я гледам. Хвърлям по 1 око, колкото да следя действието. 1 път седмично най-много да седна да гледам нещо си и да правя само това.

Телевизията няма място в ежедневието ми. Единственото място, което заема е в стаята ми. Пускам телевизора един път на 1-2 седмици и то само ако случайно дават някой интересен мач.

От време на време сядам да гледам и някое детско със сестра ми.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    получих дежа ву с тази тема.

гледай как се бяга на спринт всеки понеделник в 20ч. за Стъклен дом.

Семейният сериал.

както интернет, така и телевизията - гадни са, когато не знаеш какво да правиш с тях.

Иначе бтв екшън го рекламират и по радиата. Даже вече съм настроена негативно към този канал от това пусто рекламиране...
    насън да ме бутнеш, крещя БТВ ЕКШЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН

ужас...

Супер фен
    имам телевизор ама съм си вързал компа на него и не гледам тв. ако намеря нещо интересно като част от предаване във вбокса го свалям от замундата

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от assd
    имам телевизор ама съм си вързал компа на него
    пусках тема скоро по този повод ,най-опростено казано как става ?
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ тв-аут кабел от видеокартата към телевизора, автоматично ти излизат настройки и ала бала
    то густо, то пусто

^с кабел Върви и питай в някой магазин, че сега му забравих името

Аз Тв гледам веднъж на 2 седмици март - ноември, когато върви сезона на Формула 1.Останалтие 3 - изобщо не се вясвам пред него Спрял съм да гледам Тв напълно от 13-14 годишен.И преди това не бях много зарибен

Слушам радио на телевизора. Само така мога да хвана TangraMegaRock. Понякога гледам разни глупости като "Всички мразят Крис", "Дарма и Грег", "Двама мъже и половина", т'ва за бременна тийнейджърка за приспиване в неделя вечер, "Бранди и мистър Уискарс" по Дисни, по Дискавъри "Miami Ink", Франктура по синята Диема и "Войната вкъщи" по Фокслайф. Скромно. ^^ А като чета пускам VH1 най-често. Друг път пък просто искам да ми е тихо. Откакто имам нет, не следя прецизно определен сериал и не си планирам деня, така че да го хвана.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    бях от типа хора, които спокойно живееха без компютър, но не и без телевизор. именно ТВ-то ме спасяваше лятно време /напоследък всяко лято поради форсмажорни обстоятелства бях лишена от пц/.

сега положението е коренно различно. нямам телевизор. и не страдам от факта, а си мислех, че много ще ми липсва. гледам само новините он-лайн, записи от определени предавания. сега установих, че радиото е доста по-добро решение за бекграунд шумотевица, по-лесно се концетрирам и така.

Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си