.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Изненадка за Свети Валентин

Здравейте на всички!
    Е, ясно е искам помощ за изненада за прекрасния празник Свети Валентин. Да видя други идейки освен моите и на приятели. Чела съм и по други форуми, но искам нещо нестандартно, нещо незабравимо. Как мислите вие да изненадате вашата половинка, и как сте го правили до сега. И моля ви не искам коментари от типа "е ти не знаеш какво харесва пък ние ли ще знаем" и тем подобни. Знам какво харесва, какво ще го изненада и на какво ще се зарадва. Просто искам да видя и други идеи, това е.
    Ще се радвам ако ми помогнете и предварително благодаря на всички!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще си поръчаме готова храна и ще си вземем бутилка хубаво вино, за да почетем Трифон Зарезан. Понеже е делничен ден и ще ни се наложи да станем рано следващата сутрин, надали ще купонясваме до късно.
    Подаръци няма да разменяме. И без това с повод и без повод ми е подарявал неща, не искам да го изнудвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си