- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненадка за Свети Валентин
Здравейте на всички!
Е, ясно е искам помощ за изненада за прекрасния празник Свети Валентин. Да видя други идейки освен моите и на приятели. Чела съм и по други форуми, но искам нещо нестандартно, нещо незабравимо. Как мислите вие да изненадате вашата половинка, и как сте го правили до сега. И моля ви не искам коментари от типа "е ти не знаеш какво харесва пък ние ли ще знаем" и тем подобни. Знам какво харесва, какво ще го изненада и на какво ще се зарадва. Просто искам да видя и други идеи, това е.
Ще се радвам ако ми помогнете и предварително благодаря на всички!
Ще си поръчаме готова храна и ще си вземем бутилка хубаво вино, за да почетем Трифон Зарезан. Понеже е делничен ден и ще ни се наложи да станем рано следващата сутрин, надали ще купонясваме до късно.
Подаръци няма да разменяме. И без това с повод и без повод ми е подарявал неща, не искам да го изнудвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!