- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Ами ако утре не ни пуснат в Стара Загора няма да ни пуснат изобщо!
Искрено ви съчувствам, но аз съм от Сливен и тук се правят на интересни, решили че няма смисъл и вече дори не идват да взимат бройка на ученицитеПървоначално написано от kukuchev711
![]()
![]()
... Нямам думи, едната част от страната ще почива, другата не, освен в България, няма къде другаде да се случи!
![]()
Да много ясноПървоначално написано от fenche22
Тази тъпотия може само в БЪЛГАРИЯ да се види
в моя клас има много болни , дори класната е болна
а те какво чакат да се поболеем всички и тогава да ни пуснат във ваканция като ще пускат София , Варна и Пловдив какво им пречи да пуснат всички
![]()
за поред път доказаха че са цигани
![]()
Съгласен съм с горе написаното! Наистина доказаха, че са цигани. Мислят си, че като не ни пуснат във ваканция и вече са "ВЕЛИКИ". Това, че зависи нещо от тях не ги прави нещо повече от обикновенни хора.![]()
![]()
Какво да ви кажа ... Едните в началото на февруари ще са още първи срок, другите (като нас) ще са втори срок ... добре че сроковете са само два, иначе щяха да измислят начин и третия да го объркат някак![]()
![]()
![]()
Трябваше спокойно да дадат една седмица ваканция на ЦЯЛАТА страна, ПРЕДИ грипът да се разпространи, сега нито щеше да има проблеми с оформянето на оценките, нито щяха да идват болни хора по основните училища, или гимназиите. Думите за излишни, просто това е БЪЛГАРИЯ!!
![]()
от София е тръгнало и сега е в Пловдив и после идва в Стз класната казва че лекарите тъй казали и после ще почне в източна бг .. а иначе дано има национална ..утре е денят .. 12:00 - БТВ ще кажат дали стз ще имат ваканция .. ;д
Сега съм убеден , че от другата седмица ще сме в грипнаи както винаги София ще намажат със 2 седмици грипна
![]()
Някой да знае нещо за Димитровград .. дали ще ни пуснат до петък
![]()
Ако в Стара Загора обяват грипна ваканция би трябвало и в Сливен също. Ако някой знае нещо за Сливен да пише. Благодаря предварително!
Пловдив изгърмя и сега се отива и в източната част на страната-ще ви пуснат, но не се знае кога.Първоначално написано от Wafrey
Еми чул ви Господ, дано да обявят национална ваканция и всички да ни пуснат, не само някои, а останалата част - болни - неболни - на училище.
П.С. Наистина ли утре в 12:00 ще кажат дали област Стара Загора е във ваканция?
ами класната ни каза да ги гледаме .. защото сме 2ра смяна и каза че ако обявят грипна изобщо да не идваме за да не ни се обажда тяПървоначално написано от Concussion
![]()
Пускат ли Стара Загора - пускат ДимитровградПървоначално написано от Wafrey
Ами аз няма как да ги гледам тъй като тогава съм на училище, но ако стане нещо такова сигурно ще ни кажат да си ходим. Пфф, дай Боже!Първоначално написано от jujifinka
Първоначално написано от Concussion
Естествено, нали Казанлък е в Старозагорска област!! - Не ме бива много в географията, но тук мисля че оцелих![]()
![]()
Спокойно ако в една област обявят епидемия, по-малките градове от там също ще почиват.
[quote="Concussion"]А Казанлък?Първоначално написано от jujifinka
[/quote
ами може да я обявят по рано .. например към 9 часа ;д но не се знае .. абе само надеждата остана ..![]()
Хайде бе да ни пускат хем те ще починат![]()
![]()
Друго си е да се мързелува вкъщи..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Офффффф и нас не ни пускат (Разград) а от моя клас са около 7-8 човека на даскало (от 1..
В моя клас сме 22 от 26 малко сме но от другите класове са много болните (Димитровград)
В нашия сме 17 от 21 човека ,, 4 човека ги няма .. но в другите класове са повече .. тея дето са първа смяна 9,10,11 клас ни правят отсъствията ;д те бягат от часовете и казват че имали грип ;д
Оффф дано обявят национална, защото те ако обявят епидемия в Стара Загора, естествено както всяка година, тези от пето основно ще ходят докато обявят национална ваканция, а от другите училище ще почиват. Сега остава утре да се побъркам от учене (ще ме изпитват) и накрая да обявят ваканция.
Хахахаха и аз съм същата работаПървоначално написано от Martio
![]()
![]()
![]()
Нас вече ни оформихаСега вече само си чакаме ваканцията и тва е
![]()
![]()
![]()
Кой клас си?Първоначално написано от Wafrey
![]()