.
Отговор в тема
Страница 10 от 40 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 979
    Ами ако утре не ни пуснат в Стара Загора няма да ни пуснат изобщо!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от kukuchev711
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Старозагорци искаме ваканция има НЯМА .. както винаги - най - прецакани
    Да. Ние пак ще учим! Почти всички градове са във ваканция, а голям град като Стара Загора не е. Е, това вече не е честно! ИСКАМЕ ВАКАНЦИЯ!
    Искрено ви съчувствам, но аз съм от Сливен и тук се правят на интересни, решили че няма смисъл и вече дори не идват да взимат бройка на учениците ... Нямам думи, едната част от страната ще почива, другата не, освен в България, няма къде другаде да се случи!

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от fenche22
    Цитирай Първоначално написано от kukuchev711
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Старозагорци искаме ваканция има НЯМА .. както винаги - най - прецакани
    Да. Ние пак ще учим! Почти всички градове са във ваканция, а голям град като Стара Загора не е. Е, това вече не е честно! ИСКАМЕ ВАКАНЦИЯ!
    Искрено ви съчувствам, но аз съм от Сливен и тук се правят на интересни, решили че няма смисъл и вече дори не идват да взимат бройка на учениците ... Нямам думи, едната част от страната ще почива, другата не, освен в България, няма къде другаде да се случи!
    Да много ясно Тази тъпотия може само в БЪЛГАРИЯ да се види в моя клас има много болни , дори класната е болна а те какво чакат да се поболеем всички и тогава да ни пуснат във ваканция като ще пускат София , Варна и Пловдив какво им пречи да пуснат всички за поред път доказаха че са цигани

Съгласен съм с горе написаното! Наистина доказаха, че са цигани. Мислят си, че като не ни пуснат във ваканция и вече са "ВЕЛИКИ". Това, че зависи нещо от тях не ги прави нещо повече от обикновенни хора.

Град
    Сливен
    Какво да ви кажа ... Едните в началото на февруари ще са още първи срок, другите (като нас) ще са втори срок ... добре че сроковете са само два, иначе щяха да измислят начин и третия да го объркат някак Трябваше спокойно да дадат една седмица ваканция на ЦЯЛАТА страна, ПРЕДИ грипът да се разпространи, сега нито щеше да има проблеми с оформянето на оценките, нито щяха да идват болни хора по основните училища, или гимназиите. Думите за излишни, просто това е БЪЛГАРИЯ!!

от София е тръгнало и сега е в Пловдив и после идва в Стз класната казва че лекарите тъй казали и после ще почне в източна бг .. а иначе дано има национална .. утре е денят .. 12:00 - БТВ ще кажат дали стз ще имат ваканция .. ;д

Град
    Димитровград
    Сега съм убеден , че от другата седмица ще сме в грипна и както винаги София ще намажат със 2 седмици грипна Някой да знае нещо за Димитровград .. дали ще ни пуснат до петък

Ако в Стара Загора обяват грипна ваканция би трябвало и в Сливен също. Ако някой знае нещо за Сливен да пише. Благодаря предварително!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Wafrey
    Сега съм убеден , че от другата седмица ще сме в грипна и както винаги София ще намажат със 2 седмици грипна Някой да знае нещо за Димитровград .. дали ще ни пуснат до петък
    Пловдив изгърмя и сега се отива и в източната част на страната-ще ви пуснат, но не се знае кога.

Мега фен Аватара на Concussion
    Еми чул ви Господ, дано да обявят национална ваканция и всички да ни пуснат, не само някои, а останалата част - болни - неболни - на училище.

П.С. Наистина ли утре в 12:00 ще кажат дали област Стара Загора е във ваканция?

Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Еми чул ви Господ, дано да обявят национална ваканция и всички да ни пуснат, не само някои, а останалата част - болни - неболни - на училище.

ами класната ни каза да ги гледаме .. защото сме 2ра смяна и каза че ако обявят грипна изобщо да не идваме за да не ни се обажда тя

Пускат ли Стара Загора - пускат Димитровград

Цитирай Първоначално написано от jujifinka

ами класната ни каза да ги гледаме .. защото сме 2ра смяна и каза че ако обявят грипна изобщо да не идваме за да не ни се обажда тя
    Ами аз няма как да ги гледам тъй като тогава съм на училище, но ако стане нещо такова сигурно ще ни кажат да си ходим. Пфф, дай Боже!

А Казанлък?

Град
    Сливен
    А Казанлък?

Естествено, нали Казанлък е в Старозагорска област!! - Не ме бива много в географията, но тук мисля че оцелих
    Спокойно ако в една област обявят епидемия, по-малките градове от там също ще почиват.

[quote="Concussion"]
    А Казанлък? [/quote

ами може да я обявят по рано .. например към 9 часа ;д но не се знае .. абе само надеждата остана ..

Град
    Димитровград
    Хайде бе да ни пускат хем те ще починат

Друго си е да се мързелува вкъщи..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Офффффф и нас не ни пускат (Разград) а от моя клас са около 7-8 човека на даскало (от 1 ..

Град
    Димитровград
    В моя клас сме 22 от 26 малко сме но от другите класове са много болните (Димитровград)

В нашия сме 17 от 21 човека ,, 4 човека ги няма .. но в другите класове са повече .. тея дето са първа смяна 9,10,11 клас ни правят отсъствията ;д те бягат от часовете и казват че имали грип ;д

Град
    Стара Загора
    Оффф дано обявят национална, защото те ако обявят епидемия в Стара Загора, естествено както всяка година, тези от пето основно ще ходят докато обявят национална ваканция, а от другите училище ще почиват. Сега остава утре да се побъркам от учене (ще ме изпитват) и накрая да обявят ваканция .

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Martio
    Сега остава утре да се побъркам от учене (ще ме изпитват) и накрая да обявят ваканция .
    Хахахаха и аз съм същата работа

Град
    Димитровград
    Нас вече ни оформиха Сега вече само си чакаме ваканцията и тва е

Град
    Сливен
    Нас вече ни оформиха Сега вече само си чакаме ваканцията и тва е
    Кой клас си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми